keskiviikko 13. tammikuuta 2016

HALLITUS EI HALUA KIELTÄÄ LAITONTA TURVAPAIKKATURISMIA, AINOASTAAN LAILLISET KATUPARTIOT
No nyt se sitten on sanottu ääneen, mitä eräät EU-totalitaristiset kosmopoliitit ovat koko ajan halunneet: kielletään katupartiot! Hallitus ei kykene eikä halua estää luvatonta turvapaikkamaahanmuuttoa, mutta intoa ja energiaa riittää sen sijaan laillisten katupartioiden kieltämiseksi.
Yle uutiset kertoo juuri tulleessa uutisessaan Stubb: Hallitus keskustelee katupartioiden kieltämisestä, että valtionvarainminiseri Alexander Stubb (kok.) ehdottaa hallitukselle "rasististen" katupartioiden kieltämistä:
– Kaikki rasistiset katupartiot on tuomittava ja kiellettävä. Meillä on viranomaiset, jotka pitävät huolen siitä, että vihapuhetta ei kerta kaikkiaan tässä maassa hyväksytä. Tässä asiasta vastaava sisäministeri Petteri Orpo on on ollut yksiselitteisen selkeä, Stubb kommentoi. Hallitus voi Stubbin mukaan kieltää katupartiot. Hallitus aikoo kokoontua pohtimaan tähän liittyviä oikeudellisia kysymyksiä. Lainsäädäntö voi tulla asiassa vastaan, sillä Suomessa ilmaisun- ja kokoontumisvapaus kuuluu perusoikeuksiin. – Käymme [hallituksessa] keskustelun. Me katsomme, missä oikeudellinen rajapinta on
Siinäkin tapauksessa, että hallitus jollain ilveellä pystyisi kriminalisoimaan kansallismieliset katupartiot, ne voisivat sen jälkeen liikkua ilman tunnuksia ja harjoittaa aivan samanlaista valvontatoimintaa kuin ennenkin. Sitä paitsi ongelman alkusyy, turvapaikkasiirtolaisten harjoittama arkipäivän terrori, ei katoaisi mihinkään vaan päin vastoin se saisi uutta tuulta purjeisiin, kun poliisiin vähäiset resurssit menisivät katupartioiden "laillisuuden" valvontaan. Jo pelkästään se, että Stubb julkeaa ehdottaa perustuslaillisen liikkumis- ja kokoontumisvapauden kieltämistä kryptisen "rasismin" perusteella, todistaa, kuinka kansaa halveksuvasta poliitikosta on kyse. Jo nyt on selvää, että Aleksander Stubb saa ehdotuksellaan paikkansa Suomen vihatuinpana poliitikkona, vaikka ehdotus ei todennäköisesti menisikään läpi.

Luvassa on lakitekninen farssi, joka tulee kätevästi paljastamaan ketkä poliitikot, toimittajat (siellä ne ovat, Ruben Stiller, Kaarina Hazard ja kumppanit) ja akateemiset asiantuntijat (vanha tuttumme valtiosääntöprofessori Tuomas Ojanen ilmoittautui ensimmäisenä TV1:n uutisissa klo 20.30) ovat kansanvihollisia. Nimet vaan muistiin, kansantuomioistuin päättää sitten aikanaan!

Ensinnäkin, miten hallitus aikoo kumota perustuslaillisen kokoontumis- ja liikkumisvapauden? Toiseksi, uskottelevatpa Demlan lainoppineet jälkistalinistit ja punavihreät totalitaristit kansalaisille mitä tahansa, niin Suomen laista ei löydy lakipykälää joka kieltäisi "rasismin" sinänsä, sinne on kirjattu ainoastaan pykälä kansanryhmän vastaisesta kiihotuksesta. Kansalaisten kannalta olisi myös mielenkiintoista tietää, miten katupartioiden "rasistisuus" sitten todistettaisiin. Millä metodilla ja millä perusteilla? Katupartiointiin osallistuneet eivät ole kantaneet rotursyrjintää kehoittavia kylttejä eikä heidän vaatteistakaan löydy mitään, mikä olisi risitiriidassa Suomen lain kanssa. Miten siis saada näyttö osallistujien "rasistisuudesta"?

Mikäli viranomaiset väittävät, että katupartioiden toiminta voidaan estää sillä perusteela, että jollain katupartion jäsenillä on mahdollisesti "rasistisia" ajatuksia – joiden kannattaminen ei vielä ole lakien mukaan rikos –
 niin millä metodilla se todistetaan? Tekeekö poliisi yhdessä psykologien ja lakiasiantuntijoiden kanssa syvällisiä kuulustelusessioita, joissa varmistetaan epäillyn vakaumus? Entä jos epäilty yksinkertaisesti vain kieltää olevansa rasisti? Riittääkö viranomaisille silti aihetodistukset eli että epäillyllä on esimerkiksi avoimen rasistisia tuttuja ("guilt by association") tai hän kuuluu johonkin fb-ryhmään, joka voidaan tulkita maahanmuuttovastaiseksi. Vai voidaanko katupartiointi estää voimakeinoin, mikäli yhdelläkin sen jäsenellä on viitteitä kerettiläisiin ajatuksiin? Tällaiset vakaumuksen selvittämiskeinot tuovat väistämättä mieleen George Orwellin Vuonna 1984 -dystopiaromaanin, mikä puolestaan todistaa millaiseen "demokratiaan" olemme mahdollisesti menossa.

Oli miten oli, jo pelkkä alustava pohdinta katupartioiden kieltämiseksi johtaa niin valtaviin ongelmiin aina vakaumuksen selvittämistä ja perustuslakikysymystä myöten, että hallitus tulee kansan silmissä hirttämään itsensä siihen.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti