perjantai 29. tammikuuta 2016

YLE UUTISTEN MUKAAN TURVALLISUUS PARANTUNUT

USA v. 2008. Sama kehitys nähtävissä myös Suomessa."Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää, kaikki on järjestyksessä..."


Ylen verkkosivulta löytyy parikin uutista, joissa vakuutellaan. että turvallisuus on maahanmuuttovyöryn aikana itse asiassa vain lisääntynyt 
– ainakin Hämeessä ja Lapissa. Samaiset otsikot kirkuvat myös, että "viharikosten" (koskee rasistisesti vain valkoisia) määrä on kasvanut (Poliisi: Katujen turvallisuus parani Hämeessä – rasistisissa rikoksissa kasvuamutta ulkomaalaisten rikosepäilyt vähentyneet (Lapin poliisi: Turvallisuus on oikeasti jopa parantunut eikä katupartioihin ole tarvetta).

Uutisten tilastoharhan selittää se, että rikosepäilyihin lasketaan myös turistien tekemät rikkeet kuten liikennerikkomukset. Ulkomaalaisten rikostilastoja kaunistelee sekin, että kantaväestöön kuuluviksi lasketaan kaikki kansalaisuuden saaneet sekä toisen polven maahantunkeutujat. 
Valtakunnallisesti vakavien rikosten kuten raiskausten määrä on itsestäänselvästi vain kasvanut ja pääsyynä ovat turvapaikkamaahanmuuttajat. Tämän todistaa poliisin viimeisin tiedote, josta kertoo myös Yle uutiset, joka tosin yrittää jutussaan Runsasta pariakymmentä turvapaikanhakijaa epäillään raiskauksesta etsiä ilmiölle väkisin lieventäviä asianhaaroja.

Aivan viime tietojen perusteella Ylen uutisointi poliisin tiedotteesta joutuu kokonaan uuteen valoon, kun parjattu vaihtoehtomedia paljastaa puhtaisiin lähteisiin viitaten, mistä mainituista tilastoissa on tosiasiallisesti kyse:

YLE kertoo vuonna 2015 tapahtuneen 25 raiskausta, joissa epäillään turvapaikanhakijoita. Mutta tosiasiallisesti tilastot on vain vuoden viimeiseltä kuukaudelta, koska aiemmin turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia ei ole saanut tilastoida. Esimerkiksi uuden vuoden tilastoja ei ole mukana lainkaan. YLE:n olisi pitänyt kertoa tämä oleellinen asia turvapaikanhakijoista, eli 25 raiskausepäilyä eivät ole kuin yhden kuukauden saldo Suomessa.

---------------


Yle TV1, 29.1.2016 klo 20:00, Pressiklubi 

Suomalaiset puhuvat itärajasta ja Teemu Selänteestä. Kaikki normaalia siis? Studiossa Staffan Bruun, Piia Elonen ja Tommi Parkkonen.

On tämä Stiller sitten eri vipeltävä niiriäinen, virtuaali-kipa vain pyörii päässä, kun demari-sionistin on kerta toisensa jälkeen päästävä puhumasta päästyään maahanmuuttoon liittyvistä asioista. Ja tietenkin tavalla, jossa syytettyjen penkillä ovat nuivat suomalaiset, koska eivät varauksettomasti hyväksy luonnonvoimaksi väitettyä kansainvaellusta. Yle TV2 Perjantai 29.1. klo 19:30, 
Kioski: Mamu-Suomi-mamu 


Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf istuvat suomalaisen perimän ja kulttuurin äärelle ja selvittävät, mitä suomalaisuus oikein on. HD

Yle Teema, 29.1.2016 klo 18:30, Elävä arkisto: Pakolaiset 

Arkisto-ohjelmissa aiemmilta vuosikymmeniltä pohditaan pakolaislapsen asemaa ja sitä, minkälaista on Suomen pakolaispolitiikka. Marko Gustafsson esittelee ohjelmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomiYle Teema, 29.1. 2016 klo 18:31, Tosi asiaa: Pakolaispolitiikasta 

(1991) Pakolaistulva yllätti Suomen. Päättäjät pakoilevat vastuuta pakolaispolitiikasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.Yle Teema, 29.1.2016 klo 19:01, Olen lapsi: Abadir 8 vuotta 

(1995). Dokumentti lapsesta, joka pakeni sotaa Somaliasta Suomeen. Lapsen oikeuksen sopimus hyväksyttiin YK:ssa vuonna 1989. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
4 kommenttia:

 1. Tilastothan suuressakin maailmassa väärennetäännäissä asioissa kiihtyvään tahtiin. ikoksia jätetään kirjaamatta tai laitetaan väärään kategoriaan jne.

  Katupartiointitarve tulee olemaan suuri. Suomalaisten vastainen väkivalta on mamutuksen keskeisin syy ja päämäärä. Tarvetta on jo nyt ja auta armias, kun valloittajien massat alkavat enemmän liikuskella vokkien ulkopuolella ja pääsevät muutenkin vauhtiin. Organisoitumaan ja pistämään mafian verkostoja pystyyn.

  VastaaPoista
 2. Näiden turvapaikanhakijoiden tekemien rikosten vähäiseen määrään vaikuttaa sekin, että tilasto on koko vuodelta ja matut on tilastokaudella olleet maassa vasta pari kuukautta. Turvapaikanhakijat ovat viralliselta statukseltaan myös lapsia, eli max 17v ja tilastossa on vain yli 21v rikokset. Odotellaan nyt vain kiltisti, että ilmat vähän lämpenevät ja matut kotiutuvat, niin saadaan kyllä kaikkien aikojen vappu ja juhannus.

  VastaaPoista
 3. Tekstiä päivitetty. Yle ja poliisi ovat varmistettuihin lähteisiin perustuen antaneet harhaanjohtavaa tietoa turvapaikkaturistien tekemien raiskausten todellisesta määrästä VUODEN aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytännössä tämä tarkoittaa, että annettu luku on kerrottava kahdellatoista.

   Poista