perjantai 22. tammikuuta 2016

MONIKULTTURISMIN MANNEKIINEJA JA APURAHAKAPINALLISIA


Perjantai-ohjelmassa apuraha-anarko Suvi Auvinen.Ylen verkkosivut levittävät päivästä toiseen väsymättömällä fanaattisuudella monikultturistista propagandaa. Viimeisin aivopesuyritys on Elina Jämsenin kirjoittama järkyttävän pitkä kiiltokuvajuttu "Sinä olet vain suvakki, mutta minä olen pelottava terroristi" – Maryamista kasvoi Suomessa äänekäs leijona, jossa somalityttö tarinoi parhain päin oman taustansa ja somalikulttuurin. Samalla se on myös toimittajan postmoderni yritys väittää, että kuka tahansa voi olla suomalainen kunhan asianomainen niin vain päättää. Väärin: passista riippumatonta kansalaisuutta ei määritä passin haltijan oma tahto vaan yhteisö, jossa hän elää. Suomessa suomalaisuus tarkoittaa kansalaista, jolla on etniset suomalaiset sukujuuret. Somali tai thaimaalainen ei voi olla koskaan suomalainen. Samoin suomalainen ja somali eivät voi koskaan olla aidosti japanilaisia. 


---------------------------


Yle TV1 Perjantai 22.1. klo 20:00, Pressiklubi 

Ruben Stillerin isännöimä Pressiklubi vastaa. Kaatuuko EU ja kenen syliin? Keskustelemassa Miapetra Kumpula-Natri, Paavo Väyrynen ja Matti Virtanen. Ohjelmatekstitys (suomi)

EU-federalisti Stiller puolustamassa EU:n siirtolais- ja pakolaispoltiikkaa. Hänelle värillisten Eurooppaan tunkeutuminen on itsetarkoitus ja koska EU sitä edistää, on EU hyvä. Onneksi sentään Paavo Väyrynen jauhotti kiistämättömillä faktoillaan pariinkiin kertaa studiossa olleet unionin puolustajat.Yle TV1, 22.1.2016 klo 21:05, 
Perjantai

Epäkorrekti ajankohtaisohjelma Pekka Vahvasen ja Sean Ricksin seurassa. Perjantai pistää miettimään. Demariperheen anarkistilapsi Suvi Auvinen kannustaa rikkomaan ikkunoita. Kansainvälisen kasvatuksen saaneesta Laura Huhtasaaresta ei tullut suvakkia. Odinin sotilaiden kylmä marssi. HD

Vai että poliittisesti epäkorrekti....Ylellä on sitten pokkaa kääntää poliittinen korrektius totuutta vaativaksi epäkorrektiudeksi. Melkoinen röyhkeys, etten sanoisi chutzpahJa kun punaisen Tampereen Yle-studiolla oltiin, niin totta kai yleisöstä 2/3 oli valittu äärivasemmiston räyhä-räähköistä, jotka tunnisti helposti älämölöstä ja tietyistä mielipiteistä annetuista aplodeista.

Illan ohjelmaan
 oli kutsuttu Systeemin suomalaisvihamielisten arvojen puhdasoppisuutta vaativa Gutmensch eli apuraha-anarkismin suurlähettiläs Suvi Auvinen, joka sai jälleen kerran levittää vapaasti lattapäistä tasa-arvokommunistista kilari-propagandaansa. Ennen helvetti jäätyy ennen kuin etnokiintiöllä Yleen päässyt mulattipoju Sean Ricks haastattelee Vastarintaliikkeen johtaja Juuso Tahvanaista. Vasta silloin voitaisiin sanoa, että Yle on tasapuolinen.

Studio-osuuden jälkeen nähty Jyrki Richtin toimittama dokumentti 
Odinin sotilaiden kylmä marssi edusti jo nimeään myöten liberaalin ennakkoluuloista asennetta kansalaisten katupartiointiin. Koska katupartiolaiset eivät suostuneet antamaan mitään lausuntoja puna-Ylelle, muodostui ohjelma maahanmuuttajien värittyneistä tarinoista, monikulttuuriammattilaisten propagandasta sekä satunnaisten  kadun tallaajien kommenteista.

Dokumentin jälkeen Laura Huhtasaari ja Suvi Auvinen kommentoivat nähtyä ohjelmaa. Harvoin näkee niin moukkamaisesti ja alentuvasti toiseen ihmiseen (Huhtasaareen) suhtautuvaa ihmistä kuin Suvi Auvinen. Vastenmielisen ylimielisesti esiintynyt Teatterikorkeakoulun kasvatti (!) Auvinen ei maininnut sanallakaan turvapaikkaturistien jo tapahtuneesta väkivallasta, vaan spekuloi houreisesti, että katupartiot tulevat vielä hakkaamaan ja tappaamaan, vaikka mitään sellaista ei ole tähän mennessä tapahtunut. Samalla valtion vastainen apurahakapinallinen paljasti olevan samalla linjalla valtiojohdon kanssa, joka haluaa perustuslain vastaisesti kieltää katupartiot. Tyypillisenä etnomasokistisena vasemmistohörhönä Auvinen kannattaa etnisten vapaamatkustajen maahantunkeutumista ja vaikenee samalla täysin islamilaisten rodulliseen profilointiin perustuvasta (kohteena rasistisesti vain valkoiset) naisiin
 kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta.


Yle TV2, 22.1.2016 klo 19:30, Kioski: Mamu-Suomi-mamu 

Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf istuvat suomalaisen perimän ja kulttuurin äärelle ja selvittävät, mitä suomalaisuus oikein on. Työnteosta nauttiminen ja itsensä toteuttaminen on elämän suola. 
HD.

Suomen huonoimmin työllistyneet ryhmät eli neekerit ja somalit ovat saaneet omat puolestapuhujansa suomalaisten veronmaksajien rahoittamassa Ylessä. On siinä naurussa pitämistä  kun nämä herrat puhuvat työnteosta. Ai niin, mutta tämähän olikin huumoriohjelma.


Elävä arkisto: Pakolaiset Yle Teema Perjantai 22.1. klo 17:15


Suomeen on saapunut pakolaisia aiempinakin vuosikymmeninä esimerkiksi Vietnamista ja Chilestä. Marko Gustafsson esittelee arkisto-ohjelmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi

Kaukoitä Korsossa - venepakolaiset Yle Teema Perjantai 22.1. klo 17:16


(1980) Ohjelmassa seurataan vuoden verran, kuinka Vietnamista tulleet venepakolaiset sopeutuvat Korsoon, vantaalaiseen asuin- ja työympäristöön. Ohjelmassa kuullaan myös mitä vantaalaiset itse ajattelevat tilanteesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Arkistovieraana: Luis Alvarez Yle Teema Perjantai 22.1. klo 17:42 (2016)

Turkulainen jääkiekkoileva professori Luis Alvarez tuli alunperin pakolaisena Chilestä Suomeen vuonna 1974. Koko perhe palasi pian takaisin Chileen - vanhemmat ja sisarukset jäädäkseen, mutta Luis palasi Turkuun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Muukalaisena Suomessa Yle Teema Perjantai 22.1. klo 17:57 (1980)

Mitä tarkoittaa pakolaisuus ja mikä oli pakolaisen asema Suomessa 1980-luvulla? Ohjelmassa haastatellaan Suomeen tulleita pakolaisia, heidän joukossaan on mm. chileläinen Luis Alvarez perheineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Uusinnat tältä viikolta. Yle yrittää normalisoida monikulttuurista mielettömyyttä "luonnollisen ja väistämättömänä kehityksenä".


Yle Teema, 22.1. 2016 klo 18:30, Keikka 

Ryhmäteatterin ensemble-elokuva lääkäristä, joka haluaa auttaa pakolaisryhmän Suomeen. N: Minna Suuronen, Robin Svartström, Juha Kukkonen, Minka Kuustonen. O: Jarmo Lampela, 2013. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7


Sehän on tiedetty on aina, että kaikista kulttuurialan ihmisistä juuri näyttelijät ja ohjaajat ovat kaikkein äärivasemmistolaisimpia. Kun muissa kulttuuripiireissä taistolaisuus oli viimeistään 1980-alussa so last season, niin Teatterikorkeakorkoulussa taistolaisuus säilytti linnakkeensa aina 1990-luvun alkuun saakka. Kommunismin romahdus ei kuitenkaan saanut näyttelijöitä järkiinsä, vaan he tarttuivat vieläkin hullumpaan kuin kommunismi, nimittäin kulttuurimarxilaisuuteen, jonka ytimessä on monikultturismi. Tätä hulluuden henkeä saamme todistaa tässä elokuvassa.


Yle Teema Perjantai 22.1. klo 22:50 
Greenwich Village ja muutoksen musiikki

New Yorkin Villagessa syntyivät 1960-luvulla kokonaisen sukupolven vastarinnan laulut. Dokumentissa mm. Pete Seeger, Kris Kristofferson ja Judy Collins. (Greenwich Village: Music that Defined a Generation, USA 2012) HD Äänitekstitys: suomi.


Ylessä roikkuvat vanhat kulttuuriradikaalit lähettävät kotikatsomoissa istuville aatetovereilleen nostalgiapotpurrin, jossa nautiskellaan 1960-luvun punamädätyksen soundtrackista, joka on omalla tavallaan edistänyt länsimaiden perikatoa. Ohjelmassa vilahtelee niin paljon vasemmistojuutalaisia, että sama efekti syntyy vain selaamaalla New Yorkin puhelinluetteloa. Terve eurooppalainen kavahtaa tällaista samettiin käärittyä kulttuuribolshevismia ja sammuttaa television.
 

1 kommentti:

  1. Jos Suvi Auvinen edustaa jotain anarkismin esimerkki "taistelijaa", niin kyllä sitten on asiat todella huonosti täällä Suomessa. Toivottavasti kukaan nuori "anarkisti" ei ota mallia Suvi Auvisesta.
    Jos kaikki Suvin kanssa eri mieltä olevat ovat hänen mielestään natseja niin aika heppoiset on eväät rakentaa mitään asiallista keskustelua hänen kanssaan. Ja epäilempä, että Suvi ei ole edes tutkinut mitä 30-luvulla Saksassa tapahtui, ja mikä on totta ja mikä ei kun esimerkiksi kansallissosialismista puhutaan.
    Natsi-sana on aivan liian helppo pakokeino näille Auvisille jotka ilmeisesti eivät edes haluakaan tutkia historiaa tai vaikkapa maahanmuuttoa yhtään syvemmältä.

    VastaaPoista