tiistai 12. tammikuuta 2016

YLE ANTAA ILMAISTA MAINOSTA MV-LEHDEN VASTAISELLE MIELIPIDEVAINOLLE

Sekoomuksen "sinivihreä" epäkansallinen Daniel Sazonov. 

Yle uutiset on aivan täpinöissä kun se saa kertoa jutussaan "MV-lehteä vastaan nousi boikottirintama – Kokoomusnuoret: Rahahanat saatava kiinni" (11.1.2016) poliittisten nuorisojäjestöjen boikotista, jossa yrityksiä kiihotetaan ja moraalikiristetään lopettamaan mainostaminen MV-lehden ja Uber-uutisten verkkosivuilla. Boikottivaatimusta perustellaan sillä, että lehdet levittävät "vihapuhetta ja toistuvia valheita". Uutisessa puheenvuoro annetaan ilman mitään kritiikkiä Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonoville, jonka 
etnisesti epäilyttävä nimi viittaa Vanhan Liiton sumuttajiin. Voidaan vain kysyä, että mikäli kansalaisjärjestö Suomen Sisu vaatisi katsojaboikottia esimerkiksi Ylelle siksi, että se levittää suomalaisvihamielistä propagandaa, niin annettaisiinko julkilausumasta kertovassa Yle uutisessa Olli Immoselle vapaa puheevuoro ilman kritiikkiä ja kommentointia. Aivan, vastauksen tietävät kaikki.

Todellisuudessa Kokoomuksen Nuorten liiton ja kahdeksan muun poliittisen nuoriso- ja opiskelijärjestön vaatima boikotti laillisille elinkeinonharjoittajille on vain kyyninen tekosyy sille, että MV-lehti ja Uber-uutiset ovat kyenneet paljastamaan valtamedian ja politiikkojen pimittämiä asioita suurelle yleisölle. Kyse on siis pelkästä totalitaristisesta halusta hiljentää ikäväksi koetut tiedonlähteet, jotka eivät sovi suomalaiskammoisten kosmopoliittijärjestöjen ideologiseen ohjelmaan. Siitä huolimatta, että MV-lehden kansan suolaa miellyttävä öyhötys näyttää monesta vastenmieliseltä, pitäisi jokaisen sananvapauskysymyksestä kiinnostuneen, myös niiden nirppanokkien, huolestua poliittisten nuorisobroilerien stalinistisesta boikottikampanjasta, jonka perimmäisenä motiivina on tukahduttaa eri mieltä olevien kansalaisten mielipiteenvapaus.

Mitä sitten tulee esimerkiksi MV-lehden "toistuviin valheisiin", ovat ne valtamedian nostamasta huomioista huolimatta laskettavisssa yhden käden sormilla ja nämäkin tahattomat kömmähdykset on nopeasti oikaistu kuten vanhan ajan lehtimiestapoihin kuuluu. Samaa ei voi sanoa monista valtamedian levittämistä uutisista, sillä niiden poliittisia valheita ei juurikaan oiota, ja jos niin tehdään, se johtuu pelkästään kansalaisten ja muiden medioiden synnyttämästä painostuksesta. Silloinkin kun valtamediat kuten Yle ja HS oikovat virheellisiä uutisiaan, ne on kuitattu yleensä sillä, että "infomaatiota ei ollut tarpeeksi" ja "lähde oli virheellinen", vaikka alusta asti on tiedetty että uutisella on tietoisesti haluttu harhauttaa kansaa. 

Nuorisojärjestöjen puoluerajat ylittävä kampanja todistaa, kuinka ideologisesti lähellä poliittiset broilerit ovat toisiaan, yhteisenä nimittäjä globalismi ja suomalaisten etninen syrjäyttäminen monikulttuurisuuden ja "ihmisoikeuksien" nimissä. Komiikan puolelle mennään silloin kun vapaata markkintaloutta kannattava kokoomuslainen vaatii taloudellista boikottia yksityisyrittäjille. Toinen parodiahorisontti ylittyy, kun sananvapaudesta ääni väristen horiseva Sosialidemokraattisten Opiskelijoiden SONKin puheenjohtaja Hanna Huumonen vaatii MV-lehden suita tukittavaksi. Huumosen mielestä MV-lehti ei saisi arvostella demarien kansanedustaja Nasima Razmyarin politiikkaa, ilmeisesti siksi, että tällä on etninen suojaväri, jonka vuoksi kaikki kritiikki on lähtökohtaisesti "rasistista", kiellettävää. Iltalehti kirjoittaa:
Huumonen nostaa esimerkiksi sen, miten MV-lehti on kirjoittanut muun muassa kansanedustaja Nasima Razmyarista (sd). - Tällaiset viestit ovat surullinen yritys hiljentää ihmiset, jotka käyttävät sananvapauttaan. Ei haluta argumentoida oman mielipiteen puolesta, vaan sisältö on nimenomaan rasistista ja misogyynistä (naisia vihaavaa)
On selvää, että Huumonen pitää MV-lehden Nasima Razmyarista esittämiä asia-argumentteja vain ja ainoastaan "rasistisina ja misogyynisinä", mikä on tuttu kulttuurimarxilainen tapa kuitata kiusallinen oikeaan osunut kriitiikki. Jokseenkin hilpeää Iltalehden jutussa on se, kuinka heti tuon sananvapauskommentin perään Huumonen riemuitsee kiristysboikotin mahdollisuudesta tukahduttaa MV-lehden mielipiteenvapaus:
Huumosen mukaan yritykset ovat reagoineet SONKin loppiaisena käynnistämään kampanjaan rasistisena vihasivustona tunnettua MV-lehteä vastaan. Hän uskoo kampanjansa aiheuttaneen loven MV-lehden mainosrahoitukseen.  - Yritykset eivät halua olla tekemisissä tällaisen kanssa.
Poliittiset nuoriso- ja opiskeliajärjestöt ovat pitkälti riippuvaisia valtion tuesta, mutta globalismilla ja monikultturismilla sisältä päin vallattu valtio ei näe tätä suinkaan taakkana, vaan sijoituksena tulevaisuuteen, jossa tuleva eliitti noudattaa samaa agendaa kuin nykyinen. Siksi nuorisopoliitikkojen on helppo vaatia asioita, joita vallitseva hegemonia kannattaa, varsinkin kun taloudellinen tuki ja puolueellisen ylistävä mediajulkisuus on taattu.

Jotta tällainen sisäsiittoinen eliittien kierto voitaisiin katkaista heti alkuunsa, pitäisi poliittisilta nuorisojärjestöltä tukkia rahahanat välittömästi sen sijaan, että alistuttaisiin niiden vaatimukselle estää yksityisyrittäjien toiminta.  Poliittisten broilerihautomojen pitäisi pystyä pyörittämään toimintaansa vapaan markkinatalouden ehdoin, sillä sitähän ne muutoinkin korostavat ohjelmissaan,  etenkin libertaarissa Kokoomusnuorissa. Lopettaisivat sen valtiolta pummaamisen, vapaisiin markkinoihin puuttumisen ja harjoittaisivat itse sitä mitä saarnaavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti