maanantai 25. tammikuuta 2016

YLE ANTOI PUHEENVUORON ISÄNMAALLISILLE – ÄÄRIVASEMMISTO ROMUNAMoni tämän blogin lukija varmaan ihmetellyt, miksi Ylestä ei löydy internetissä ainuttakaan sivustoa, jossa yhtiön ohjelmapolitiikkaa kritisoitaisiin äärivasemmistolaisesta näkökulmasta. Yksinkertaisin ja samalla se ilmeisin selitys tälle on, ettei sellaiselle blogille ole tarvetta. EU-Suomen poliittisina haastajina esiintyvät äärivasemmistolaiset ovat todellisuudessa pelkkiä järjestelmästä riippuvaisia apurahakapinallisia, joille hallituksen ohjauksessa oleva Yle on mieluinen media, sillä se jakaa heidän kanssaan saman suomalaisvihamielisen asenteen kuin valtaa pitävä klienteeli. He nousevat takajaloilleen vasta silloin kun Yle on sattunut antamaan kansallismieliselle puheenvuoron kuten tänään Aamu-tv:ssä, jossa haastateltiin Rajat kiinni! -kansanliikkeen kahta keskeistä aktivistia Pekka Kemppaista ja Susanna Kaukista

Kenellekään ei tullut varmaan yllätyksenä, että suomalaisuutta halveksuvat äärivasemmistolaiset verkostot kuten Rasmus ja Varis pärähtivät välittömästi Aamu-tv:n haastattelusta, koska haastattelijat eivät saaneet tungettua mihinkään väliin pakollista rasismi-syytöstä. Punaverkostojen närkästyksen takana on ajatus, että "fasisteille" (kaikille jotka ovat eri mieltä heidän kanssaan) ei saa antaa mitään mediatilaa, ainoastaan heidän kaltaisilleen. Tässä kaikessa paistaa pettymys, että Yle rikkoi "sovitun diiliin".  Varisten ja rasmusten suurin kauhukuva onkin se, että kansa saa kuulla "fasistien" suusta totuuden, mikä puolestaan heikentää jo entistään äärivasemmiston yhteiskunnallisten meriselitysten uskottavuutta.

Paras todiste punaverkosten paniikista on heidän omat lausuntonsa aamu-tv:n haastattelusta. Varis-verkosto yrittää luoda yhteistä rintamaa vetoamalla Rasmus-verkoston Veikka Lahtisen epätoivoa ja valheita tihkuvaan vuodatukseen:
Olen sanaton. YLEn aamu-tv:ssä olivat äsken vieraina Susanna Kaukinen ja Pekka Kemppainen Rajat kiinni -"kansanliikkeestä". Toimittaja ei kysynyt rasismista yhtä ainutta kysymystä, vaan antoi haastateltaville pitkiä puheenvuoroja, joissa he normalisoivat ja kiillottivat mielenosoituksiaan sekä puolustivat muukalaisvihamielisiä, valkoisen Suomen puolesta marssivia katupartioita. Kaukinen muun muassa sanoi, että kansa on katupartioiden takana, vaikka esimerkiksi MTV:n kyselyn mukaan useampi vastustaa niitä kuin kannattaa. (http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kysely-lahes-40-prosenttia-hyvaksyy-katupartiot-kolmannes-ei-luota-poliisin-turvaan/5694074) Toimittaja ei puuttunut tähän mitenkään. Hän ei myöskään kysynyt mitään Susanna Kaukisen netissä levittämistä rotujen sekoittamista vastustavista ajatuksista tai Pekka Kemppaisen jakamista, mustia ihmisiä kyseenalaisissa tilanteissa esittävistä kuvista. Äärioikeisto on taas vähän salonkikelpoisempi, kiitos ei-kriittisten toimittajien. Tämä oli häpeällinen hetki verorahoilla toimivan median historiassa
Lahtinen valehtelee, sillä kansalaisista huomattavasti suurempi osaa kannattaa kuin vastustaa katupartioiden perustuslaillista oikeutta liikkua yleisellä paikalla. Kun mielipidemittaus tehtiin puolueiden kannattajien suhteen, enemmistö puolustaa kansalaisten oikeutta osallistua katupartiointiin. Tästä Tietotutkimus Oy:n selvityksestä on kertonut mm. Iltalehti.


------------Paluu Yle-arkeen:

Yle TV1, 25.1.2016  klo 21:00, A-studio 

Kahdeksankymppinen Linnea palkkasi irakilaisen turvapaikanhakijan Alin avustajakseen. Miten yhteiselo sujuu? A-studio maanantaina klo 21. Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio HD

Yle Teema, 25.1.2016 klo 18:00, Historia: Yhteinen tavoite 

Neljätoista ihmistä tuomitaan hirtettäväksi, yksi asianajaja murhataan ja toinen lähtee maanpakoon. Kauaskantoisia seurauksia saanut murhaoikeudenkäynti ajoittuu Etelä-Afrikan apartheid-politiikan loppuvaiheisiin. (U) Äänitekstitys: suomi.

Yle Teema, 25.1.2916 klo 21:00, Made in Africa 

(Afrika er det nye sort) Osa 2/6. Chris tapaa Accrassa Nicole Amarteifion, jonka YouTube-sarja An African City on valtava hitti, "Afrikan Sinkkuelämää". HD Äänitekstitys: suomi.

Yle Teema, 25.1.2016 klo 21:30, Uusi Afrikka 


2/5. Kenian pääkaupunki Nairobi on Afrikan urbaanin kulttuurin keskus. 3D-taiteilija Andrew Kaggia tekee poliittista animaatiota, Just a Band -yhtye uudistaa musiikki-ilmaisua ja Cyrus tekee taidetta roskista. HD Äänitekstitys: suomi.

2 kommenttia:

  1. Kaukinen väittää edelleen, että kansallissosialismi olisi lähtenyt pimeisiin suuntiin sodan aikana. Juuri edellisessä bloggauksessaan. Hän tunkee holokaustivalhetta myös koko ajan, ikään kuin kaikki eivät näkisi sen olevan kauhistuttava ja naurettava hoax. Jos ei uskaltaisi sanoa, olisi hiljaa. Nyt siis vaikuttaa vihollisen asialla olevalta

    VastaaPoista
  2. ... Äärioikeisto on taas vähän salonkikelpoisempi, kiitos ei-kriittisten toimittajien. Tämä oli häpeällinen hetki verorahoilla toimivan median historiassa ...
    Tavallisen ihmisen järki sanoo, että äärioikeistolainen on pelkkä vasemmiston keksimä haukkumasana. Oikeasti sen nimityksen saavat kaikki, jotka eivät tue nykyistä matu-vyöryä. Esim. aivan keskustalaisetkin, jotka kannattavat perinteisiä arvoja.
    70- ja 80- luvuilla 99% suomalaisista olisi ollut nykyvihervassareiden mielestä äärioikeistolaisia. Ennen terve järki olisi ollut myös vasemmistolaisilla näissä maahantunkeutujien hyysäämisissä.

    VastaaPoista