sunnuntai 17. tammikuuta 2016

YLE UUTISET PROMOTOI APURAHAKAPINALLISTA PELLERYHMÄÄ

Hallituksen oma punainen pelleprikaati on jalkautunut.


Aivan kuten katupartioita vastustavan joensuulaisen Kyllikin Siskot -ryhmän kohdalla, Yle antaa myös tamperelaiselle vasemmisto-opiskelijoiden ja Varis-verkoston muodostamalle klovniryhmä Loldiers of Odinille ilmaista ja myönteistä mediatilaa jutussaan Katupartiointi poiki pilkkaversion – Tampereella partioi pelleryhmä Loldiers of Odin (17.1.2016). Molemmat ryhmät haluavat tehdä surkealla ironiallaan naurunlaiseksi Soldiers of Odinin katupartioinnin, mutta tamperelaisryhmä ei tyydy ainoastaan tähän, vaan se yritti Ilta-Sanomien mukaan myös provosoida ja estää katupartion liikkumisen. Toimintaa ei voi selittää muulla kuin että ryhmän tarkoitus on estää katupartiointi, jotta muukalaiset voisivat rauhassa joukkoraiskata suomalaisnaisia.

Yle uutiset yrittää kiiltokuvajutullaan luoda mielikuvaa Loldiers of Odinista jonain kapinallisena sortoa vastustavana underdog-ryhmänä, vaikka oikeasti se toimii hallituksen ja establishmentin virallista suomalaisvihamielistä politiikkaa tukevana porukkana, jonka presidentti Niininstö voisi hyvin kutsua itsenäisyyspäivänä linnaan. Ville Laakson toimittamassa mainosjutusta ei löydy tippaakaan negatiivisuutta elitististen vasemmisto-opiskelijoiden uutta projektia kohtaan, eikä siinä ole mainintaa siitä, että poliisipartio kävi rauhoittamassa pelleporukkaa, kun se yritti epäonnistuneella ilveilyllä provosoida viilipyttyinä pysyneitä Odinin sotilailta. Asian voi todistaa omin silmin YouTubesta löytyvästä videosta. Hyväosaisten punaporvarien surkuhupaisa yritys häiritä Soldiers of Odinin duunariporukkaa ei saa kansan syvien rivien tukea, sillä Iltalehden mukaan enemmistö kansalaisista sallisi partiot. Kemistä lähtöisin ryhmä on saanut myös yleiseurooppalaisen hyväksynnän, sillä Belgian flaamialueella on perustettu oma Soldiers of Odin -ryhmä kuin myös Englannissa. Saattaa olla, että maamme valtaklikin halveksumasta ryhmästä onkin tulossa koko Eurooppaan levittäytyvä ilmiö!

Mitä sitten on sanottava hallituksen hyödyllisinä idiootteina toimivien klovnien huumorista, jolla pyrittiin nolaamaan Soldiers of Odin? Kysytäänpä asiaa keneltä tahansa, niin ainakin YouTube-videon perustella performanssi herättää jokaisessa katsojassa ainoastaan kiusallista myötähäpeää. Klovnit tekivät itsestään pellen yrittämällä olla hauskoja, mitä he eivät kertakaikkiaan vain osaa. Hauskimmillaan he ovat silloin kun he esittelevät itsensä, kuten ryhmän nokkanaisiin kuuluva Tiina Heikkilä omassa Vasemmistoliiton vaalimainoksessaan. Enpä muuten haluaisi tavata sellaista hyypiötä, joka kykenee aidosti nauramaan noin nololle "huumorille". Pisteet menivät siis Soldiers of Odinille 6-0, sillä "anti"-fasistiset vasemmistolaiset, nuo tahattoman komiikan mestarit, tekivät sen jälleen itse. Heidät voittaa naurettavuudessa vain potentiaalisten joukkoraiskaajien muodostama mamu-katupartio. Kaikille olisi turvallisinta, jos nämä mamut valvoisivat vain itseään ja omia primitiivisiä viettejään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti