torstai 28. tammikuuta 2016

SUOMALAISKAUNAISET FEMIPUNIKIT JA MEKKOEINARIT KALLONKUTISTAJINA

...mutta tällaisista ne mustat miehet ovat syntyneet.
Koska oma liha ei kelpaa, todistaa se mustien
miesten alemmuuden tunteen. Himoitaan kauniimpaa
ja älykkäämpää perimää, joka ei ole heidän.

Yle Radio 1, 28.1.2016 klo 12.10, Ajankohtainen Ykkönen: Rasismi ja seksuaalisuus

Miksi muukalaiskammo ja suoranainen rasismi liittyvät usein seksuaalisuuteen? Miksi pelottavan mustan miehen pelätään raiskaavan valkoiset tyttäremme? Keskustelemassa Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Katju Aro ja Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen. Toimittajana Heikki Peltonen. 


Linkki ohjelmaan.


Oletetaan tilanne, jossa eksentrisen kulttiryhmän jäseniä kuten skientologeja pidettäisiin mediassa uskottavina yhteiskunnallisina keskustelijoina ja heille annettaisiin mielin määrin puheaikaa valtakunnan verkossa. Tämä herättäisi ymmärrettävästi kansalaisten keskuudessa valtavan vastalausemyrskyn. Silti julkisuudessa ei synny samaa nurinaa, kun meillä on äänessä telaketjufeministit, joiden valheellisiin houreisiin perustuva maailmankuva on yhtä hullunkurinen kuin skientologeilla. Outo asiantila selittyy vain sillä, että marxilaislähtöinen feminismi on valtiovallan erityisessä suojeluksessa, koska se on käynyt menestyksellisen "marssin läpi instituutioiden". Toisin sanoen ilmiselvästä mielettömyydestä on väsymättömän verkostoitumisen ja yliopistojen soluttamisen kautta tullut vallitseva kyseenalaistamaton normi, hegemoninen virallinen totuus.

Tätä virallista totuutta saimme kuulla tänään Ylen Radio 1:ssä, sillä ääneen oli päästetty sukupuolinarsistinen feministi ja häntä myötäileivä profeministi eli mekkoeinari. Ohjelma olikin hyvä oppitunti siitä, mitä on "hyvien asioiden" taakse vaivoin kätketty viha, kauna ja kateus. 
Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Katju Aro paasasi sokean uskonsa varmuudella, että tosiasiaväite "musta mies raiskaa valkoisen naisen" on pelkästään valkoisten rasistimiesten fantasia. Huolestuttavaa Aron psykopatologisoivassa houreessa oli se, että muut keskustelijat toimittajaa myöten olivat siitä liikuttavan yksimielisiä.

Aron yritys maalata mustien raiskaukset valkoiseksi ei kestä realismitestiä, sillä viime kuukausina "rasistien fantasiat" ovat käyneet ikävällä tavalla toteen kaikkialla Euroopassa. Tosi asiassa ilmiö on tunnettu jo pitkään, varsinkin Yhdysvalloissa, jossa liittovaltion virallisten tilastojen mukaan vuonna 2008 musta mies raiskasi valkoisen naisen 19 239 kertaa kun taas valkoinen mies ei koskenut mustaan naiseen väkisin kertaakaan
Se, että tällaiset monikultturisteille epämieluisat "vihafaktat" eivät pääse suuren yleisön tietoon, johtuu ainoastaan valtamedian poliitisesta agendasta ja "edistyksellisistä" toimittajista, jotka toimivat julkisuuteen päästetyn tiedon portinvartijoina.

Mitäpä jos täälläkin harrastettaisiin psykopatologisointia. Aron, Sexpo-säätiön kuohilaan ja jees-miehenä toimivan toimittajan asenne kiistämättömiin tosiasoihin voitaisiin helposti tulkita projektiona, jossa todellinen syyllisyys heijastetaan suomalaisiin miehiin. Mikäli maahanmuutto olisi naisvoittoista, puhuisivatko mediatilaa ruhtinaallisesti saavat feminstit silloin, että "ne vievät meidän miehet"? Tilanne olisi heille ainakin epätoivottava, jonka vuoksi feministit suosivat miesten maahanmuuttoa, sillä kuten Jukka Aakula kirjoittaa blogissaan:
Islamilainen maahanmuutto nostaa suomalaisten naisten seksuaalista markkina-arvoa ja laskee miesten seksuaalista markkina-arvoa.
Empaattisuutta teeskenteleville telaketjufeministeille tuntuu olevan tärkeää todistella, että juuri miehillä on kieroutuneita ja alhaisia fantasioita, jotka johtuvat rasismista. Rikkaa ei nähdä omassa silmässä, mutta aina välillä feministien eläimelliset fantasiat pääsevät pintaan freudilaisina lipsahduksina kuten marxilaisfeministi Veera Honkasalon tuoreessa twiittauksessa, josta uutisoi nuorisokanava YleX. Jutussa Veronika Honkasalon kommentti jääkiekon joukkoraiskauksista hämmensi Twitterissä – ”Ei ollut tarkoitus puhua Suomesta  on jo paha jälkiselittelyn maku:
Honkasalo painottaa, ettei hänen tarkoituksenaan ollut puhua suomalaisesta jääkiekkokulttuurista tai vihjata, että suomalaisissa jääkiekkoseuroissa olisi samanlaista raiskauskulttuuria. - Ei ollut tarkoitus puhua Suomesta vaan nimenomaan tästä Pohjois-Amerikan kontekstista.
Honkasalon twiittauksen tarkoitus oli tietenkin vähätellä ei-eurooppalaisten maahantunkeutujien tekemiä raiskauksia vanhalla kunnolla han-suomalaiset -virheargumentilla, jonka sanoma on, että raiskaavathan suomalaisetkin. Se, että Honkasalo selittää nyt hädissään tarkoittaneensa ainoastaan Pohjois-Amerikkaa ei muuta argumenttia mitenkään, sillä se muuntuu tässä konteksissa vain muotoon raiskaavathan valkoisetkinNaisasialiitto Unionin Katju Aron puheet seksuaalifantasioista nostavat Honkasalon twiitissä pintaan kenties salatun feministisen fantasian:Ps. Päivitys 29.1.2016. Iltalehti paljastaa jutussaan Suomalaispoliitikko puhui joukkoraiskauksista jääkiekossa - tuomiotilasto kertoo muuta, että Veronika Honkasalo käytti ns. Stetson-Harrison -metodia eli veteli hatusta väitteet jääkiekkoilijoiden laajalle levinneestä joukkoraiskausilmiöstä. Pohjois-Amerikan ammattilaiskiekkoilijoiden "joukkoraiskauskulttuuri" paljastui ennalta arvattavasti marginaaliseksi, mutta megalomaaniseksi Honkasalon fantasioissa. Jos nyt joku haluaisi oikeasti löytää joukkoraiskauksia Amerikan ammattilaisurheilusta, niin niitä löytyisi helposti koripallosta. Miksi Honkasalo ei ottanut näin ilmeistä lajia esimerkiksi? Aivan, juuri siksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti