torstai 21. tammikuuta 2016

YLE KANNATTAA SEKÄ SENSUURIA ETTÄ PROPAGANDAA

Facebookin suurin omistaja on Mark Zuckerberg.

Läpisosiaalisoituneille zombinuorille suunnattu YleX-kanavan nettisivuilla kerrotaan, että Facebook aikoo estää (lue: sensuroida) "rasismin" eli kaiken kritiikin, joka koskee invaasioksi yltynyttä kehitysmaalaisten maahantunkeutumista. YleX ei kritisoi Facebookin tiedotetta mitenkään vaan päinvastoin antaa sille tukensa viittaamalla kansojaan vihaavien poliitikkojen sensuuri-vaatimuksiin:
Viimeisen vuoden aikana jopa valtioiden johtajat ovat pyytäneet Facebookia poistamaan vihapuhetta palvelustaan. Viime vuoden elokuussa Saksan oikeusministeri Heiko Maas pyysi palvelua poistamaan turvapaikanhakijoihin kohdistuvaa rasistista kirjoittelua. Lisäksi Ranskan hallitus pyysi muun muassa Facebookia torjumaan ääriryhmien propagandamaiset tekstit palvelustaan.
Artikkelissa on sivuutettu sananvapauskysymys täysin, mikä ei ole yllättävää, sillä Yle on jo pidemmän aikaa kannattanut järjestelmää haastavien mielipiteiden rajoittamista eri verukkeilla, jotta äänessä saisivat olla vain samassa juonessa olevat valtamediat.

Ärsyttävintä jutussa on siinä toistuva jankutus vihapuheesta, käsitteestä, jota hegemoninen valta yliopistoja myöten ei ole missään julkisessa keskustelussa halunnut problematisoida. Sanottakoon se täälläkin vielä kerran uudestaan, että Amerikan Itärannikon kuudessa Ivy League -yliopistossa 1980- ja 90-luvuilla käyttöön otettu termi 'vihapuhe' on keksitty tarkoituksellisesti demonisoida perinteinen eurooppalainen identiteetti ja arvot. Kyseessä on siis puhtaasti kielen manipulaatioon perustuva kulttuurimarxilainen projekti, tosielämään sovellettu orwellilaisen uuskielen sana, jonka esiin nostamisella totuuden sanominen pyritään kriminalisoimaan "moraalisin" perustein. Käsitteenä vihapuhe ei siten ole riippumaton objektiivinen yläkäsite tietynlaiselle puhetavalle, vaan nomenklatuuran ja sen lakeijoiden käyttämä poliittinen koodisana, jonka varjolla voidaan ilman tunnon tuskia tukkia totuuden puhujien suut.-------------------------Yle TV1, 21.1.2016 klo 21:05, A-studio: Talk 

Luotako poliisiin? Vieraina kansanedustaja Pirkko Mattila (ps), vanhempi konstaapeli Marko Kilpi, kansalaisaktivisti Sippo Kähmi ja toimittaja Mari Pudas. #yleastudio HD

Oletteko muuten huomanneet, että valtamedian käyttämä ilmaus "kansalaisaktivisti" ei ole muuta kuin kiertoilmaus kommunistille tai nilkkiliberaalille punamädättäjälle. Pienen googlauksen jälkeen selvisi, että Sippo Kähmi on kommunisti, joka oli viime eduskuntavaaleissa SKP:n ehdokkaana. Miksi Yle ei kerro tätä suoraan? SKP:n nuorisoaktiivit ovat tulleet tunnetuksi siitä, että he ovat yllyttäneet käyttämään väkivaltaa poliisia vastaan. Tällaisia viattomia "kansalaisaktivisteja" jälleen kerran A-studiossa. Miten avata uuskielien koodi osa 1: kansalaisaktivisti -> kommunisti


Yle TV1, 21.1.2016 klo 22:00 Ulkolinja: Izmirin ihmisbasaari  

Aegeianmeren rannalla olevassa Izmirin kaupungissa sotaa pakenevat ihmiset ja ihmissalakuljettajat kohtaavat. Tuhannet pakolaiset saapuvat Izmiriin päivittäin löytääkseen keinon päästä Eurooppaan. O. Pertti Pesonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Sotaa pakenevat? Suuri osa Eurooppaan tunkeutuneista vapaamatkustajista on irakilaisia sotarikollisia tai pelkkiä elintasopummeja Afghanistanista ja Somaliasta. Tämänkin ohjelman tarkoitus on "lisätä ymmärrystä" maahantunkeutujia kohtaan ja taivuttaa näin kansalaiset jatkuvalle vihamieliselle invaasiolle.


Yle TV2, 21.1.2016 klo 21:00, Noin viikon uutiset  

Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Vieraana kielentutkija Vesa Heikkinen. OHJELMA PALAA TAUOLTA. #nvuutiset Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kaupunkilaisliberaalien suosiman stand-upin hengessä ohjelman valtaosa koostuu pikkunokkelasta naljailusta suomalaisille "rasisteille". Itsestään liikoja luuleville hipstereille suunnattu ajankohtaissatiiri ei ole muuta kuin light-vasemmiston katteetonta hengennostatusta. Muistin virkistykseksi Yle Watch upotti tämän tunkion viime marraskuussa sopivin saatesanoin.


1 kommentti:

  1. Joo, tarkistin Kähmin Twitter-tilin, niin huomasin heti, että kyseessä on taas yksi massamaahanmuuttoa kannattava "aktivisti", joka todellisuudessa myötäilee valtaeliitin agendaa, oli siitä sitten tietoinen tai ei. Väitti julkeasti lähetyksessä, että syksyn "pakolaiskriisissä" ei ollut kyse maahantulijoiden vyörystä, koska maailman mittakaavassa niitä on paljon enemmän. 30000 muutamassa kuukaudessa ei siis ole maahantulijoiden vyöry, koska jonnekin muualle on tullut enemmän. Ei helvetti, mitä logiikkaa, uskookohan itsekään oikeasti siihen.

    VastaaPoista