maanantai 11. tammikuuta 2016

UUSITTU A-STUDIO ETSII NYT MYÖS "RATKAISUJA ONGELMIIN"
Luoja paratkoon, enää A-studiolle ei riitä se, että ohjelma harjoittaa valikoivaa tiedonvälitystä marssittamalla studioon punaliberaaliin agendaan sopivia haasteteltuja, vaikenemalla tietyistä asioista tyystin ja asettamalla kysymykset poliittisesti korrektin matriisin läpi. Ylen johtaja Atte Jääskelainen, mies joka kannattaa sensuuria ja kommentointimahdollisuuden poistamista isoista mediosta,  sanoi puoli yhdeksän tv-uutistissa, että uudistettu A-studio pyrkii asioiden esittelyn lisäksi antamaan niihin myös ratkaisuja. Voi vain kuvitella millaisia "ratkaisuja" kulttuurimarxilaiset toimittajat ja establishmentiin kuuluvat haastateltavat antavat! 
No sehän nähtiinkin tänään uudessa A-studiossa :

Yle TV1, 11.1.2016 klo 21:00, A-studio

Kuka Suomessa huolehtii turvallisuudesta, poliisi vai kansalaisten katupartiot? Vastaamassa poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen. Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio HD

Linkki Yle Areenaan.


Ohjelmatiedoista poiketen studiossa oli myös vain naisia jäsenikseen päästävän Naisunion puheenjohtaja Katju Aro, joka sai jälleen kerran vierittää keskustelun muukalaisten valkoisiin naisiin kohdistamasta seksiterrorista suomalaisiin miehiin. Aron viesti oli sama mitä nipistelytieteiden professoritkin ovat toistaneet eli että hississä tissivaon tuijottaminen on seksuaalista häirintää, katseella tehty raiskaus, joka on verrattavissa neekereille ja arabeille ominaisiin joukkoraiskauksiin.

Poliisijohtaja Seppo Kolehmainen puhui puolestaan "rasistisista" katupartioista siihen malliin kuin ne olisivat muka laittomia ja syyllistyneet rikoksiin – 
Kolehmaisen jossitteli niin taitavasti että Pihtiputaan mummo uskoo kai ihan oikeasti, että että esim. Soldiers of Odin olisi jo hyökkäilyt ulkomaalaisten kimppuun. Viesti oli koko ajan se, että vaikka mitään ei ole tapahtunut, niin aina voi tapahtua, ja koska asia voi tapahtua se myös tapahtuu, josta taas seuraa, että siellähän ne Odinin sotilaat vainoavat tälläkin hetkellä etelän poikia. On myönnettävä, että kyse on taitavasta retoriikasta, vaikka selittäjänä olikin vain poliisi. 

Kaiken kaikkiaan ohjelma tarjosi juuri sitä samaa tuttua huttua, mitä A-Studio on lähettänyt jo vuosikausia. Huolestuttavaa on sitä vastoin se, että mikäli yhteiskunnallisessa keskustelussa otetaan tosissaan poliisijohtaja Seppo Kolehmaisen ratkaisut, tarkoittaa se poliisien vajaiden resurssien keskittämistä väärin ajattelevien katupartioiden kyyläämiseen, ruumiintarkastuksiin ja lopulta jollain kierolla keinollla niiden kieltämiseen. Kun poliisin suoja loppuu, ei viimeisenä lenkkinä ole edes katupartioita, jotka voisivat auttaa vaikkapa Katju Aroa, kun tämä kostean viikonlopun jälkeen hoipertelee kotiinsa väistellen arabilaumoja.

Jokainen voi tykönään vertailla miten hyvin tämän iltainen A-Studio edusti kansalaismielipidettä ja toisaalta hallitsevan eliitin ja sen liepeillä hyörivien mädättäjien intressiä. Tietysti o
malla mainossivullaan A-Studion tiimi antaa herttaisen kuvan innostuneista toimittajista, joiden sydämmellä on suomalaisten etu, mutta jo tänään nähdyn perusteella ohjelmassa oli paljon porua, mutta vähän villoja.

3 kommenttia:

  1. Mä katsoin tuon "uudistuneen" A-Studion ohjelman ihan mielenkiinnosta. Tai siis aioin katsoa, mutta muutaman minuutin kuluttua huomasin että se on samaa vanhaa paskaa uudessa paketissa, vaihdoin kanavaa. Niinikään ihan mielenkiinnosta jäin katsomaan miten siellä Soinia kohdellaan ja ullatus, ullatus, ihan vanhaan tyyliin sielläkin mentiin. Vaikken ole mikään Soini fani, niin se syyttely, olkiukkojen latelu jne. oli kyllä paksua katseltavaa. No tavallaan helpotti, ettei tuon ulosteen takia kannata tv:n ääreen raahautua.
    En näitä kaikkia tekstejäsi ole kommentoimassa, mutta luen kaikki ja mielestäni sulla on aivan oikeat näkemykset YLE:n PK-aivopesusta.

    VastaaPoista
  2. Soini on huijjari ja maanpeturi ja siksi häntä käytännössä on jo vuosia oikeastaan mainostettu YLE:ssä

    VastaaPoista