sunnuntai 31. tammikuuta 2016

VÄRITTYNYTTÄ UUTISOINTIA JA POLIITTISESTI KORREKTEJA ILMAISUJA

Casablancan katujengi. Nyt nämä "katulapset" ovat Tukholmassa.

Tukholmassa viikonloppuna alkanut kansalaisten omaehtoinen rangaistustoiminta, vigilantismi, sai Ylenkin pikkuisella viiveellä uutisoimaan tapahtumista. Tuttuun tyylinsä jutussa Ruotsin sisäministeri Tukholman levottomasta viikonlopusta: Rasistiset ryhmät levittävät vihaa ja uhkaa Yle antaa yksipuolisesti pääministerille suunvuoron, jonka se toivoo olevan lopullinen totuus asiasta:
Ruotsin sisäministerin Anders Ygemanin mukaan Tukholman poliisi on selvinnyt hyvin perjantain ja lauantain yhteenotoista, mutta hän on huolissaan viikonlopun tapahtumien osoittamasta yhteiskunnallisesta kehityksestä.  – Rasistiset ryhmät levittävät kaduillemme uhkaa ja vihaa. Siihen pitää vastata voimalla, Ygeman sanoo kirjallisessa kommentissa, jonka useat ruotsalaislehdet ovat julkaisseet.
Yleltä on turha odottaa mitään analyysia lausunnosta, jossa sen perusteita arvioitaisiin. Sekä Ruotsin valtiojohto, poliisi että Yle eivät halua pohtia ääneen, mikä on syynä tällaiseen oman käden oikeuteen, sillä se paljastaisi järjestelemän kohtalokkaat valuviat, josta vigilantismi on vain seuraus eikä syy. "Rasististen ryhmien kaduilla levittämä viha" ei ole muuta kuin vastareaktio petturieliitin maahan päästämien maahantunkeutujien ruotsalaisvihamieliselle väkivallalle. Parhaiten kadunputsaajien motiiveista pääsee perille kuuntelemalla mitä he itse sanovat. Tällaista viestiä jaettiin kansalaisille putsausoperaation ohella:
NYT RIITTÄÄ! 
Ruotsi herää nykyään joka päivä murhiin, ryöstöihin, raiskauksiin, ja muihin päällekarkauksiin. Joudumme päivittäin seuraamaan kymmeniä tapauksia, joissa tällaista rikollisuutta harrastavat rikolliset pääsevät kuin koira veräjästä koska he väittävät olevansa alle 15 vuotta. Kaikkialta maasta tulee tietoja, että poliisilla ei ole enää mitään valtaa ennaltaehkäistä ja selvittää rikoksia, jotka kohdistuvat ruotsalaisiin. Viimeksi murhattiin nuori nainen ja tekijä on olevinaan yskintullut pakolaislapsi. Tässä tapauksessa jopa pääpoliisipäällikkö sympatiseeraa murhaajaa enenmmän kui uhria. 
Tällainen selkärangaton käytös on kaikkialla politiikkojemme keskuudessa. Lapsellinen oikeuslaitoksemme ja valehteleva media ei enää ole puolellamme. Mutta me emme hyväksy jatkuvaa ruotsalaisten naisten kimppuun käymistä. Me emme hyväky, että kerran niin turvallisen yhteiskuntamme romahtamista. Poliittinen johto ja poliisi sympatiseeraa enemmän murhaajia kuin heidän uhrejaan. Me emme enää hyväksy kaikenmaailman tekosyitä ilman protesteja. Koska katumme eivät enää ole turvallisia, on ruotsin kansa VELVOLLINEN tekemään ongelmalle jotain. 
Siksipä tänään kokoontui 200 ruotsalaista miestä ottamaan tilan takaisin haltuun nältä afrikkalaisilta ns. katulapsilta, jotka riehuvat ympäri pääkaupunkimme keskusasemaa. Poliisi on selvästi osoittanut, että siltä uupuu keinot puuttua asiaan, joten emme näe enää muuta keinoa kuin itse jakaa rikoksista rangaistuksia. Oikeusjärjestelmä on nyt romahtanut ja jokaisen ruotsalaisen miehen velvollisuus on toimia tätä maahantuotua rikollisuutta vastaan. Me, jotka tänään kokoonnuimme tänään emme ole politiikkojasi, journalistejasi tai poliisejasi. 
Me olemme isiäsi, veljiäsi, miehiäsi, kolleegojasi ja naapureitasi. Ruotsalaiset miehet ja naiset kaipaavat turvallisuutta arkeesi ja kehoitamme kaikkia muitakin nousemaa ja seuraaman jälkiämme, niin Tukholmassa kuin muissakin kaupungeissa maassamme. Paremman turvallisuuden puolesta.
Tapahtumista ensin kertoneen Aftonbladetin tapaan Ylen uutisessa luodaan mielikuva, että pahat rasistit kävivät alaikäisten lasten, katulasten, päälle. Tosiasiassa nämä "katulapset" eivät ole 14-17 vuotaita nuoria, vaan sitäkin vanhempia nuorehkoja miehiä, koska monet heistä ovat valehdelleet ikänsä saadaakseen etuja ja välttääkseen rikosoikeudellisen vastuun. Tuttua myös Suomen ns. partalasten kohdalla. Valtamediat maalaavat tapahtumista kuvaa, jossa ruotsalaiset rasistifasistit kävivät uhrin asemassa olevien katulasten päälle, vaikka kyseessä on ruotsalaisia ryöstelevistä ja ahdistelevista arabitaustaisista maahantunkeutujajengiläisistä. Vigilantismi ei synny tyhjästä ja Tukholman päärautatieaseman tapahtumat saattoivatkin olla ensimmäinen todellinen signaali siitä, että kansa on saanut tarpeekseen ja vaalea peto herännyt. Torin vasara on viimein lyönyt ja se tulee karkottamaan vihamieliset parasiittilaumat omiin savimajoihinsa ja koloihinsa.

Yleisradion värittynyt uutisointi ja harhaanjohtavat poliittisesti korrektit ilmaisut eivät ole tietenkään mitään verrattuna siihen, miten läntisessä "moraalisessa suurvallassa" asiasta kerrottiin. Toivoa vain sopii, että sensuuri ja vääristely eivät mene täällä sellaiseen "vastuulliseen tiedottamiseen" kuin Ruotsissa, jossa maan internet-palveluntarjoajat ovat alkaneet sensuroida verkkoliikennettä jopa valtamediaa edustavan Daily Mail -sanomalehden verkkosivulle. Suomalaisille asian paljasti ensimmäisenä valtamedian vihaama vastarinta.com, joka vahvistettuihin lähteisin viittaamalla kertoo seuraavaa:
Samaan aikaan Ruotsin Internet-palveluntarjoajat ovat alkaneet sensuroida verkkoliikennettä Daily Mail -sivustolle. Daily Mail on julkaissut tietoja vastaanottokeskuksen työntekijän puukotuksesta epäillystä Ruotsissa oleskelevasta somalista Youssaf Khaliid Nuurista. 
Ruotsalaista IP-osoitetta käyttäessä arvion mukaan ainakin puolet verkkoliikenteestä on estetty kokonaan Khaliid Nuuria koskeviin artikkeleihin. Kansalainen.fi-sivuston saamien tietojen mukaan kyseessä ei ole Daily Mailin tekemä esto. 
Eräs asiakas soitti asiakaspalveluun kysyäkseen aiheesta, ja hänen mukaansa asiakasneuvoja katkaisi puhelun kesken lauseen. Tästä kaikesta voi päätellä, millainen Euroopan Pohjois-Korea länsinaapuristamme on tullut. Suomi on hyvää vauhtia matkalla samaan pisteeseen. 
Lähteet: Nordfront.se, Aftonbladet, Fria Tider, Speisa.com, Kansalainen.fi

Ruotsalainen itsepuolustus.
Poliittinen eliitti ja sen propagandakanavana toimiva valtamedia voivat vielä toistaiseksi huokaista helpotuksesta, koska kansalaisten oikeutettu viha kohdistuu ainoastaan rikollisiin maahantunkeutujiin, jotka ovat viime kädessä vain pelkkiä välikappaleita järjestelmän sodassa, jota se käy omia kansalaisiaan vastaan. Ratkaiseva hetki tapahtuu silloin, kun kansalaiset kohdistavat raivonsa todellisiin syyllisiin.

                                               ************************************************


Päivitys 2.2.2016:
Ruotsisissa asuva kansallinen tarkkailija, Paavo Tajukangas, kertoo että sunnuntai-illalla naamioitunut afrikkalaisjengi hyökkäsi Odenplanin metroasemelle uhaten ruotsalaisia ja rikkoen paikkoja. Kyseessä oli todennäköisesti kosto ruotsalaispatrioottien rikollisjengeihin kohdistamalle kurinpalautukselle lauantaina. Odenplanin selkkaus muistutti sotatointa, sillä tilanne saatiin hallintaa vasta kun aseistautunut poliisijoukko teki rynnäkön:
Noin 10 minuutin ajan metrot ajoivat aseman ohi pysähtymättä, kunnes poliisi sai koottua voimansa ja ajettua ryhmän kasaan. Silminnäkijöiden mukaan metrokuski ja poliisi tekivät yhteistyötä. Paikalle tullut metro hiljensi ja pysähtyi, mutta ei avannut ovia. Huligaanit alkoivat hakata ovia, jolloin poliisi ryntäsi paikalle automaattiaseet esillä. Matkustajat kuvaavat tilannetta puhtaaksi sotatoimeksi.
Arvatenkin mediat lahden molemmin puolin vaikenivat tästä operaatiosta täysin. Onneksi meillä on Paavo Tajukangas, joka levittää tärkeää informaatiota länsinaapurin monikulttuurisista "kasvukivuista":
Kyseessä siis lienee marokkolaisten katupoikien kostoisku ruotsalaisille. Mielenekiintoista on, että media vaikenee tapahtumasta kuin muuri. Joitain pieniä yksittäisiä juttuja, mutta mitään muuta valtamedia ei kerro. Poliisi ei myöskään kerro tapahtumista omilla tilannesivuillaan. Tilanne on nyt todella räjähdysherkkä Tukholman keskustassa ja yksin liikkuvat ihmiset pelkäävät selvästi. Seurataan tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti