keskiviikko 20. tammikuuta 2016

MITÄ VASTINETTA YLE-VEROLLA SAA NÄIN KESKIVIIKKONA?Mitä vastinetta Yle-verolla saa näin keskiviikkona? Aika helvetin monta tuntia kulttuurimarxilaista mädätystä!


Yle TV1 Keskiviikko 20.1. klo 21:50, 
KulttuuriCocktail  

Miltä tuntuu elää lihavana Suomessa? Raisa Omaheimon omakohtainen monologi antaa siitä karun kuvan. Karmee ämmä -työpajoissa laihakin voi kokeilla, miltä tuntuvat röllöt. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


Amerikasta lähtöisin olevan uhriutumispuheen absurdeimmat muodot ovat saavuttaneet myös Suomen. Yle nielee tässäkin tapauksessa edistyksellisten ruikuttajien virittämän syötin sellaisenaan ilman sen kummempaa pohdintaa ko. uhriutumisen motiiveista ja yleisestä kulttuuri-ilmapiirin nyrjähdyksestä. Vaikka lihavuus on pääasiassa itse aiheutettua, harvassa ovat ne jotka siitä kehtaavat avoimesti mainita. Mutta koska uhriutuminen on sosiaalista pääomaa, siihen kannattaa näköjään tarttua myös lihavien.Yle TV1, 20.1.2016 klo 23:55, Ulkolinja: Rajojen Eurooppa

Pakolaiskriisi mullistaa poliittista ilmastoa Euroopassa. EU on toimintakyvytön, Saksassa huippusuosittu Angela Merkel on vaikeuksissa ja äärioikeiston suosio kasvaa ympäri maanosaa. O. Marko Lönnqvist Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Tätä teemaa kaadetaan kansalaisten kurkusta alas päivästä toiseen. Vaikka annos on uusi, näkökulma on aina korrektisti sama.


Yle TV2, 20.1. 2016 klo 16:20 Uusi sarja, 1/6. Ahmed ja Team Physix 


Ahmedin elämä sai uuden suunnan, kun hän aloitti rankan fyysisen harjoittelun. Team Physix harjoittaa rankkaa katutreeniä ja auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Nyt myös Ahmed haluaa auttaa muita uuteen alkuun. HD Äänitekstitys: suomi.

Siis Ahmed kuka? Ja kuuden jakson verran. Kenen muiden paitsi pohjoisafrikkalaisten pitäisi olla kiinnostunut muhamettilaisen Ahmedin treeneistä ja siitä kuinka hän auttaa heimoveljiään soluttautumaan paremmin eurooppalaiseen yhteiskuntaan.


Yle Teema, 20.1.2016 klo 17:00, 
Schalburg - natsi ja isänmaanystävä

Christian Frederik von Schalburg on Tanskan historian vihatuimpia henkilöitä, sillä toisen maailmansodan aikana hän oli hyvissä väleissä saksalaisten miehittäjien kanssa. Miten isänmaanystävästä tuli maanpetturi? (U) Äänitekstitys: suomi.


Muistaakseni Yleltä ei ole tullut kai koskaan Historiadokumenttia esim Suomen esihistoriasta, Suomen asuttamisesta tai Suomen arkeologisilta kaivauksilta. Yhtä huvittavaa on myös se, kuinka muinaisen Egyptin tai Kiinan keisarikunnan historia voidaan sulloa yhteen tuntiin, mutta natseista riittää kerrottavaa pelkästään Tanskan miehityksen osalta monituntisen sarjan verran....


Yle Teema, 20.1.2016 klo 20:00, 
Jälki elämässä 

Millaista on jatkaa elämää kidutuskokemuksen jälkeen? Kebi, Serge, Musa ja Hector ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, nyt he asuvat Suomessa. Elämä jatkuu, mutta millaisin ehdoin? O: Mervi Junkkonen. T: Klaffi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).


Onhan se psyykkisesti raskasta tuo kurkkujen katkominen ja tarinoiden keksiminen, helpostihan siinä traumatisoituu.... Säälipisteiden keruuta globaalille maahantunkeutujaenemmistölle, jotta kansainvaellus saisi jatkua loputtomiin.

1 kommentti:

  1. Miten ylipäänsä saksalaisten kanssa hyvissä väleissä oleminen on muka maanpetturuutta? Tosiasiassa koko liike-elämä miehitetyissä maissa teki yhteistyötä ja menestyi. Lisäksi siis miehitys oli osa suurvaltapolitiikkaa ja täydellisen lempeää. Tanskalaisten sallittiin hallinnida maataan. Miten ihmeessä kaikkien olisi pitänyt olla juutalaioskommunistisella puolella? Eikä Tanska ollut ainakin periaatteessa puolueeton ennen sotaa?

    VastaaPoista