torstai 7. tammikuuta 2016

TUMMAVERISTEN MUUKALAISMASSOJEN SYSTEMAATTINEN ROTUSOTA EUROOPPALAISIA VASTAAN

KRP:n Thomas Elfgren lempiharrastuksensa parissa.


Koska Euroopassa valkoiset naiset ovat uhrihierarkiassa korkeammalla kuin pahnan pohjimmaiset valkoiset miehet, oli Saksan sensuuriherkän median kerrottava Kölnissä, Hampurissa ja Stuttgartissa uudenvuoden yönä tapahtuneista paikallisiin naisiin kohdistuneista seksuaalisista kähminnöistä ja ryöstöistä, vaikka tekijät olivat turvapaikkaa hakevia arabeja ja irakilaisia. Saksan poliisiin mukaan rikoksiin osallistui arviolta tuhat ulkomaalaista pieniin ryhmiin jakautunutta miestä, jotka piirittivät, ryöstivät ja ahdistelivat naisia seksuaalisesti. 
Asiasta kertoi yllättävää kyllä näyttävästi myös Yle sekä nettisivuillaan että tv-uutisissaan.

Valtavien värillisten saraseeni-massojen toiminta oli systemaattista ja he valikoivat uhreikseen rasistisesti ja seksistisesti vain valkoisia naisia. Näin suurisuuntainen röyhkeä toiminta on tiettyjen kiittämättömien etnis-uskonnollisten ryhmien avoin sodanjulistus valkoisille eurooppalaisille. Viimeistään tässä vaiheessa etnomasokistien puheet ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista ja ryöstöistä pelkkinä yksittäistapauksina on syytä jättää musertavan todistusaineiston vallitessa omaan arvoonsa. Tilanne jatkuu ja vain pahanee niin kauan kun eurooppalaiset jatkavat toisen posken kääntämistään. Varmaa on myös se, että jossain vaiheessa raja tulee vastaan. Pienikokoiset karvakäsikäppänät voivat harjoittaa joukkoterroriaan täsmälleen siihen asti kun mahtivalkoiset näkevät omansa vain yksilöinä. Silloin kun eurooppalaiset muiden tapaan tunnustavat oikeutetun etnisen intressinsä, vihamieliset maahantunkeutujat ajetaan takaisin sinne mistä ovat tulleetkin.

Tummaveristen muukalaisten etnosentrinen ja aggressiivinen toiminta ei ole tietenkään rajoittunut vain Saksaan, sillä heimoveljet ovat jatkuvassa yhteydessä toisiinsa kaikkialla Euroopassa kuin koko elimistöön levittäytynyt tuhoisa syöpä. Yle Uutiset kertoo tänään jutussaan 
Helsingin poliisi vahvistaa: Kölnin häirintä uhkasi tapahtua myös Helsingissä – 1 000 turvapaikanhakijaa asematunnelissa, että poliisi oli ennen muukalaisten kokoontumista saanut vihiä lähinnä irakilaismiehistä koostuvan joukon aikeista hyökkäillä suomalaisia vastaan. Systemaattisesta rotusotatoiminnasta kertoo se, että Helsingin apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäen mukaan poliisin ennakkoon saamat tiedot liittyivät Kirkkonummella vastaaottokeskuksessa uudenvuodenaattona tehtyihin turvapaikanhakijoiden pidätyksiin.

Ennen uudenvuoden yötä Yle kertoikin poliisin pidättäneen Kirkkonummen vastaanottokeskuksessa kuusi irakilaismiestä, joita syytetään "yllytyksestä rikokseen", joka vasta nyt on paljastunut operaatioksi, jossa tuhat irakilaismiestä yritti aiheuttaa levottomuuksia Helsingin keskustassa uudenvuoden yönä. Kirkkonummen tapauksesta uutisoidussa juttussa Ylen haastattelema tutkinnanjohtaja Thomas Elfgren kuitenkin väittää, että "pidätys ei liity suoraan uuden vuoden juhlintaan". Samanlaista palturia Elfgeren laskettelee myös Ylen tuoreessa uutisessa KRP:n tutkinnanjohtaja: Suomessa ei suunniteltu vastaavaa kuin Kölnissä. On päivän selvää, että irakilaiset ovat netin kautta tekemisissä keskenään kautta koko Euroopan, jonka vuoksi on erittäin todennäköistä, että sekä Saksassa että Suomessa tapahtuneet häiriköinnit oli koordinoitu tapahtuneeksi samaan aikaan ja samalla tavalla.

Mikä mahtaa motivoida RKPläistä Elfgreniä vähättelemään irakilaisten systemaattista rotuaggressiota Euroopassa? Ei ole mikään salaisuus, että Elfgren tunnetaan fanaattisena monikulttuurisuuden, muukalaisinvaasion ja sateenkaari-ideologian kannattajana. Tämä näkyy jo hänen omassa elämässään, sillä hän on adoptoinut Suomeen kuusi afrikkalaista, joista viisi on aikuista! Lain ja vallan kolmijako-opin kannalta ongelmallisinta on Elfgrenin kuuluminen "anti"rasistisen, suomalaisvastaisen Rasmus-yhdistyksen hallitukseen. Hän on osallistunut julkisesti Rasmuksen tapahtumaan, jossa mm. yritettiin etsiä keinoja, kuinka poliisia voitaisiin painostaa ottamaan työssään huomioon monikulttuuriseen ideologiaan kuuluvat toimintamallit.

Miten on siis mahdollista, että tietyn ideologian puolesta avoimesti kampanjoiva henkilö voi toimia KRP:ssä rikosylikomisariona ilman, että se ei kyseenalaistaisi poliisin uskottavuutta ja objektiivisuutta. Ellei sisäministeriö puutu tähän, pitäisi vastuullisten kansanedustajien nostaa asia esille välittömästi.


------------------


Ylen tv-puolta pitää välillä kiittääkin. Kun valtavirtamediat ovat päiväkaupalla toohottaneet jostain kakaroiden mistä lie pallopelista ja mestaruudesta, voi ajatteleva katsoja hetkeksi vakavoitua ja katsoa viimeisimmän haastattelun Itse asiassa kuultuna -ohjelmasta. Vaikka katsoja olisikin eri mieltä Pentti Linkolan kanssa, häntä kuunnellessa voi levollisena olla vain kuuro tai idiootti.


Yle TV1, 7.1.2016 klo 21:05 Itse asiassa kuultuna: Pentti Linkola

Pentti Linkola - elämänsuojelijan testamentti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

HUOM! Ohjelma tulee uusintana Yle TV1:stä perjantaina 8.1.2016 klo 15.55.


Ohjelman voi katsoa halutessa myös Yle Areenasta 30 päivän ajan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti