tiistai 19. tammikuuta 2016

MITEN YLE-LAKI 7§ 5. KOHTA MONIKULTTUURISUUDESTA NÄKYY TÄNÄÄN TV:SSÄ

Sopii myös tarra-aihioksi.


Yleisradio kertoo nettisivuillaan, miten Yle-laki määrittelee sen tehtävät. Etenkin lain 7§:n viides kohta on herättänyt kansalaisissa suuttumusta, sillä sen mukaan Yleisradion tulee "tukea suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta sekä huolehtia ohjelmatarjonnasta myös vähemmistö- ja erityisryhmille". Monien mielestä tämä rikkoo perustellusti verorahoitteisen yhtiön yhteiskunnallista puolueettomuuta, sillä Yle-lain viides kohta antaa kanavalle oikeuden ajaa tiettyä ideologiaa. Vastaavasti se myös estää yhtiötä lähettämästä monikulttuurisuutta kritisoivia ohjelmia. 


Kulttuurimarxilaisuuden edistämä hajottava identiteettipolitiikka läpi instituutioiden on onnistunut läpäisemaan yhteiskunnallisen hegemonian niin perusteellisesti, etteivät edes hallitusvastuussa ja Ylen hallintoneuvostossa olevat perussuomalaiset ole kyenneet muuttaa ison pyörän liikettä mitenkään. Päinvastoin, juuri Persujen hallituskaudella Ylen monikulttuuripropaganda on vain yltynyt entisestään.

Ei tarvitse katsoa kuin minkä tahansa päivän ohjelmatarjontaa radiossa ja televisiossa huomatakseen, kuinka monikulttuurisuudesta on tullut Ylessä lausumaton lähtöoletus niin ajankohtaisohjelmissa, tv-sarjoissa kuin myös elokuvatarjonnassa. Varsinkin liberaalille, akateemiselle kulttuuriväelle suunnatussa Yle Teemassa tämä tendenssi näkyy erittäin selvänä. Otteita tämän illan (19.1.2016) ohjelmatarjonnasta, jossa elintasopakolaisuus yritetään normalisoida osaksi yhteiskunnan "kehitystä":


Yle Teema,19.1.2016 klo 22:00, Elävä arkisto: Pakolaiset 

Suomeen on saapunut pakolaisia aiempinakin vuosikymmeninä esimerkiksi Vietnamista ja Chilestä. Marko Gustafsson esittelee arkisto-ohjelmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


Yle Teema, 19.1.2016 klo 22:01, Kaukoitä Korsossa - venepakolaiset 

(1980) Ohjelmassa seurataan vuoden verran, kuinka Vietnamista tulleet venepakolaiset sopeutuvat Korsoon, vantaalaiseen asuin- ja työympäristöön. Ohjelmassa kuullaan myös mitä vantaalaiset itse ajattelevat tilanteesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.Yle Teema, 19.1.2016  klo 22:27, Arkistovieraana: Luis Alvarez  

(2016) Turkulainen jääkiekkoileva professori Luis Alvarez tuli alunperin pakolaisena Chilestä Suomeen vuonna 1974. Koko perhe palasi pian takaisin Chileen - vanhemmat ja sisarukset jäädäkseen, mutta Luis palasi Turkuun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


Yle Teema,19.1.2016 klo 22:42, Muukalaisena Suomessa 

(1980) Mitä tarkoittaa pakolaisuus ja mikä oli pakolaisen asema Suomessa 1980-luvulla? Ohjelmassa haastatellaan Suomeen tulleita pakolaisia, heidän joukossaan on mm. chileläinen Luis Alvarez perheineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

TV1:ssä ja TV 2:ssä punaliberaali korroosio traditionaalista eurooppalaisuutta vastaan näkyy puolestaan ohjelmissa kuten:


Yle TV1, 19.1.2016 klo 21:30 Varsovan vakoojat  

2/2. Mercier on vaarallisella tiedusteluretkellä Tsekkoslovakian sydämessä. Kadottavatko rakastavaiset toisensa lopullisesti? Saadaanko Saksan salaiset suunnitelmat paljastettua, ja sota estettyä? T: BBC HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus)


Yle TV2, 19.1.2016 klo 19:30, Kioski: Rakelin kuplassa

Rakel Liekki kohtaa asiat ja ilmiöt kukkahattu tanassa ja telaketjut rasvattuina. Tiistaisin Kioski on rehellisesti Rakelin kuplassa. Rakel valtaa televisiosi joka tiistai klo 19.30. HD


Eilisestä ohjelmatarjonnasta jäi raportoimatta Yle Teemalta tullut puolituntinen kotimainen lyhytelokuva Ei kenenkää maa, jota Helsingin Sanomien Nyt-liite ylisti (18.1.2016) "yhteiskunnallisesta ajankohtaisuudesta", sillä se käsittelee fiktiivistä uusnatsien katupartiota Helsingissä. Ylessä ollaan taas oltu tiedostavasti hereillä, sillä lyhytelokuva ei ole muuta kuin yhdestä näkökulmasta suunnattu propagandaisku hegemonista valtaa uhmaavaa katupartiota vastaan. Elokuva on liberaalissa ennakkoluulossaan äärimmäisen pahantahtoinen, pirullisen nilkkimäisesti rakennettu olkiukkofantasia polittisesta vihollisesta. Sen näkemys "uusnatseista" on paradoksaalisesti kouluesimerkki vasemmiston suosimasta toiseus-sössötyksestä, jossa erilaiset ihmiset "toiseutetaan", epäinhimillistetään. Vasemmistolle toiseuttaminen ei tuota mitään tunnon tuskia silloin kun eksistentiaalista toista edustaa inha "äärioikeistolainen" eli lähes jokainen joka ei alistu punavihreälle uskontunnustukselle.


Yle Teema, maanantai 18.1.2016 klo 23:12 Uusi Kino: Ei kenenkään maa (K16) 

Lyhytelokuva vihasta joka tuhoaa ystävyyden. Isänmaallisten nuorten miesten rivit eivät siedä toisinajattelua. O: Oskari Sipola. T: First Floor Productions Oy, 2009. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16


Nyt-liitteen artikkeli oli punavihreässä asenteellisuudessaan niin kliseinen, että se vaatii pari kommenttia:
Elokuvassa Mikko kutsuu vihamiehiään maahanmuuttajia ”neekereiksi” ja jengiläisiään ”suomalaisiksi sotilaiksi”, sekä perustelee oman käden oikeutta.
Voi kamalaa, että oikein neekeriksi kutsuivat! Kielitieteellinen fakta on, että Suomessa pejorativiinen (pilkkaava) nimitys mustalle ei ole 'neekeri' vaan 'nekru'. Sitä mukaa kun neekereillä on viitattu heidän todelliseen käytökseen, ovat poliittisen korrektiuden valmiusjoukot nähneet sen loukkavana terminä, jonka vuoksi se on pitänyt muuttaa toiseksi kuten 'mustaksi' tai 'afrikkalaistaustaiseksi'. Sanojen vaihtaminen ei kuitenkaan muuta tilannetta mitenkään, sillä mustat käyttäytyvät edelleen ominaisella tavalla, vaikka heitä kutsuttaisiin kultamuniksi ja voimavaroiksi. Manipulatiivinen kielipeli ja puolesta-loukkaantuminen kertoo ainoastaan punavihreiden kadonneesta suhteellisuudentajusta, jossa raivokkaan pöyristymisen synnyttää pelkkä sana, koska se ei ole saanut heidän uuspuheessaan poliittisesti korrektia hyväksyntää. 
Esimerkiksi Suomen vastarintaliike ilmoittaa avoimesti kannattavansa kansallissosialismia. Kemiläislähtöisen Soldiers of Odinin perustajilla on yhteyksiä vastarintaliikkeeseen.
Klassinen argumentaatiovirhe, jossa syyllistetään assosiaatiolla Soldiers of Odin -ryhmä kuin myös muut katupartiot kansallissosialisten SVL:n partioihin, jotka nekin ovat täysin legiteemejä ryhmiä toimimaan kaduilla. Nyt-liitteen viesti kuuluu, että kun isämiesten porukka valvoo katurauhaa monikulttuuriselta väkivallalta, niin natsejahan niidenkin täytyy olla, koska kadulla pyörii myös SVL.
Elokuva näytettiin televisiosta maanantaina uusintana jo toistamiseen.  Sipola arvelee, että elokuva näytetään jälleen sen ajankohtaisuuden vuoksi.
Toisin sanoen Ylen tekee tietoisesti ideologista ajankohtaispropagandaa. Ohjelmalinja on propagandaa, koska vastakkaista näkemystä edustavia ohjelmia ei esitetä. Tämä asiantila johtuu tietenkin siitä, että puolueettoman ja vastavuoroisen näkökulman esittäminen haittaisi Suurta Unelmaa™, jonka puolustamiseksi Edistykselliset ovat valmiita toimimaan yhtä moraalisesti kuin jesuiitat ja Stalin. Emeritusprofessori Timo Vihavainen tiivistää asian ytimen viimeisimmässä kirjoituksessaan:
Mutta jotakin Stalinin perinnöstä taitaa elää yhä. Totuuden kunnioittaminen sellaisena kuin se on tai ainakin meille ilmenee, olisi totalitaarisen ajattelun näkökulmasta kovin naiivia toimintaa. Jokainen itseään kunnioittava edistyksellinen journalisti ja poliitikko ymmärtää, ettei voi päästää valloilleen ihmisten informaatiotilaan sellaista tietoa, joka voisi hyödyttää edistyksen vastaisia voimia.


********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema

2 kommenttia:

  1. Meidän täytyy järjestää mielenosoitus Yle:n toimintaa ja journalismia vastaan heti kun on mahdollista!

    VastaaPoista
  2. Pikemminkin tuhota YLE ja tehdä vallankumous. Toimittajat linnaan sitten. Eihän lakia ole, jonka heidät hirttääkään pystyisi

    VastaaPoista