torstai 14. tammikuuta 2016

YLE KAIVANUT JOPA VALTAKUNNANSYYTTÄJÄN ESIIN, JOTTA PERUSTUSLAILLINEN PARTIOINTIOIKEUS VOITAISIIN KIELTÄÄ


Määräilijän elkeet. Matti Nissinen ei ole kansansa palvelija.


Yle yrittää väkisin takoa herrapelkoisen kansan päähän asenteita, jotka tukevat elitiin suomalaisvihamielistä politiikkaa. Tässä välineenä toimivat erilaiset auktoriteetit, joiden arvovallalla kansaa yritetään ajaa kiltisti karsinaan, jossa se voidaan alistaa kansanvaihto-operaatiolle ilman vastarintaa. 


Tällä kertaa Yle markkinoi agendaansa antamalla vapaan puheenvuoron valtakunnansyyttäjä Matti Nissiselle uutisjutussa Valtakunnansyyttäjä: Katupartiot eivät kuulu Suomeen. Luonnollisesti valtakunnansyyttäjän lausuntoja ei pohdita tai kritisoida jutussa mitenkään, vaan hänen vaatimuksensa päästetään läpi sellaisenaan ikään kuin ne olisivat arvo-arvostelmien sijaan puhtaita a priori totuuslausekkeita:
Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen arvostelee suorasanaisesti Suomeen ilmestyneitä katupartioita. – Minusta toiminta näyttää kovasti arveluttavalta. Se ei kuulu mielestäni yhteiskuntaan, jossa on järjestäytynyt poliisi ja poliisilla tietty toimivalta. En pidä tätä hyvänä asiana ollenkaan, Nissinen sanoo.
On totta, että normaalisti Suomeen ei ole kuuluneet katupartiot, mutta samaan hengenvetoon voimme kysyä elämmekö enää normaalissa Suomessa, jonka tunsimme sotien jälkeen aina 2000-luvulle asti. Silloin kun tuhansittain ilman perusteita maahan päästetyt turvapaikkamaahanmuuttajat syyllistyvät päivittäin raiskauksiin ja väkivaltaan sekä harjoittavat seksuaalista joukkohäirintää alá Egyptin Taharrush Gamae, kyseessä ei ole enää normaalitilassa oleva Suomi.

Kun poliisin resurssit eivät poikkeustilassa riitä, ainoa normaali ratkaisu on katupartiot. Ne jotka haluavat niiden poistuvan täytyy pureutua alkusyyn ratkaisemiseen.  Katupartiot poistuvat samalla hetkellä, kun ongelman aiheuttajat poistuvat. Tämäkään ei vielä riitä, sillä ongelmalliset muukalaiset eivät olisi täällä ilman ongelmallista poliittista johtoa. Vasta sitten kun nuo petturit on eliminoitu  poliittiselta pelikentältä voi Suomessa ja Eurooppassa elää turvallista arkea.

Nissinen on osa hallitsevaa nomenklatuuraa, eivätkä hänen paniikista kielivät lausuntonsa kerro muusta kuin eliitin mielikuvituksettomuudesta. Nimittäin vaatimustensa vakuudeksi Nissinen yrittää tarjota ääneen lausumatonta Hitler-korttia sanoessaan, että "minua arveluttaa se, kun historiaa muistelee, niin tällaisista tunnuksellisista katupartioista ei ole koskaan seurannut missään mitään hyvää." Tässä valtakunnansyyttäjä kääntää häpeilemättä syy- ja seuraussuhteet päälaelleen. Historian oppitunneista puheen ollen Nissiseltä voisi kysyä, mitä hyvää on seurannut siitä, että barbaarit on päästetty maahan ilman vastarintaa. 


--------------------------


Yle TV1, 14.1.2016 klo 22:00 Ulkolinja: Rajojen Eurooppa  

Pakolaiskriisi mullistaa poliittista ilmastoa Euroopassa. EU on toimintakyvytön, Saksassa huippusuosittu Angela Merkel on vaikeuksissa ja äärioikeiston suosio kasvaa ympäri maanosaa. O. Marko Lönnqvist Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys:
suomi.

1 kommentti:

  1. Tietenkään ei ole kansansa palvelija. Koko Suomihan palvelee juutalaisia. Suurin osa ns. toisinajattelijoista myös

    VastaaPoista