maanantai 1. helmikuuta 2016

VIHDOIN TOLKKUA. KANSANEDUSTAJA: "YLE VOIDAAN YKSITYISTÄÄ"

Tolkullinen maahanmuuttokannatus Ylen mukaan.

Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti sanoo Nykypäivä-lehdessä, että Yle voitaisiin yksityistää kokonaan tai osittain puhtaasti kansataloudellisesta syystä,  koska "Yle sotkee mediamarkkinat, koska se voi runsaan rahoituksensa turvin toimia riskittömänä pelurina".
Hänen mielestään Ylen ilmaiset nettipalvelut pilaavat uutismarkkinat niin, etteivät yksityiset pysy kilpailussa mukana. Sanomalehdille Ylen uutiset aiheuttavat levikin laskua samaan aikaan, kun ilmoitusten myynti vähenee. – Tämä on kierre, jossa suomalainen mediakenttä supistuu. Lehti väittää myös, että Yleä johdetaan tehottomasti.
Lukijoitamme kiinnostaa eniten Lehden esittämät ohjelmapoliittiset myyntiperusteet, jotka ei poikkea juurikaan Yle Watchin esittämästä kritiikistä:
Ylellä ei ole tuottovaadetta. Näyttää siltä että rahalla voidaan tehdä mitä tahansa, muun muassa Mannerheimista afrikkalaisen näköinen mies.
Yhtiön monikultturi-ideologia tuli osaksi Ylen virallista ohjelmapolitiikkaa jo Matti Vanhasen hallituksen aikana eikä "maahanmuuttokriittisten" perussuomalaisten meneminen hallitukseen ole muuttanut mitenkään tätä linjaa. Tämä on helppo todistaa vaikka parilla tuoreella Ylen jutulla, joiden taustalla näkyy suomalaisvihamielinen monikultturismi. 

Nuorisolle rappioliberliberaalia sanomaa radioaalloilla levittävä YleX saattoi jälleen kerran uusintaa manikealaista maailmankuvaansa, kun sen toimittaja sai tarkoituksellisella provokaatiolla aikaan tilanteen, jonka varjolla leimataan kaikki kansansa tulevaisuudesta huolestuneet suomalaiset humalaisiksi lähiönatseiksi. Aivan samanlainen tilanne syntyisi jos Perussuomalainen-lehden toimittaja menisi anarkistien mielenosoituksessa mikrofoneineen kyselemään kiljuhumalaisilta krustipunkkareilta mielipidettä maahanmuuttajien raiskauksista.

Lapsellisen vahingoniloisessa
 jutussa Uusnatsi tönäisi naistoimittajaa naisrauhaa -mielenilmauksessa, ja minua koko juttu nauratti pätemisen tarvetta poteva toimittaja Eve Värynen lällätteli voitonriemuisesti kuin olisi voittanut kultaa kehitysvammaisten olympialaisissa. Systeemin vahtikoirana toimiva kympin tyttö valitsi kohteista sen helpoimman, jotta voisi korostaa luokka- ja koulutuseroja "fiksujen" vastamielenosoittajien ja öyhöttäjiksi leimaamiensa Rajat kiinni -marssijoiden välillä. Väyrynen ei taida vihervasemmistolaisena ymmärtää, kuinka ironiselta hänen kansan vähempiosaisiin kohdistuva halveksunta näyttää ulkopuolisilta.

Provokaation lisäksi Väyrysen journalistisiin taitohin kuuluu myös halpahintainen, puhtaaksi viljelty vittuilu, kun hän pikkonokkelasti osoittaa, että lähiönatsit ovat pelkkiä tekopyhiä "keppihevostelijoita":

Uusnatsi vetäisee ennen mielenilmausta sellaset kännit, että unohtaa tapahtuman alkaessa, miksi on paikalla. Hänen kaverinsakaan eivät muista, että kyseessä on naisten koskemattomuutta puolustava tilaisuus. Siksi koviksen imagoa ylläpitävä natsi tönäisee työtään tekevää naistoimittajaa. Mielenosoittaja menettää mahdollisuutensa puhua itselleen tärkeän asian puolesta ja tekee itsestään muiden silmissä pellen. LOL.
Muuten hyvä, mutta Väyrysen kuvaus "tönäisystä" ei aivan pidä paikkaansa. Taisipa olla taas sellainen feministinen tulkinta tönäisystä, siis samaan tapaan kuin he pitävät raiskauksena sitä, että mies katsoo hississä liian pitkään puolialastomaksi "pukeutuneen" naisen rintavarustusta. Tapahtuipa mitä tahansa, vastuu on aina heteronormatiivisella valkoisella miehellä.

Suomalaisessa yhteiskunnassa naisrauhaa kunnioittavat ainakin periaatteellisella tasolla kaikki lukuunottamatta islamisteja ja kiimaisia afrikkalaiskolleja. Tästä kertoo jo se, että seksuaalirikoksiin syyllistyneitä miehiä halveksuvat eniten miehet ja raiskaajat ovatkin alinta kastia vankiloissa. Kulttuurimarxilaiset feministit eivät kuitenkaan näitä tosiasioita tunnusta, vaan he haluavat erilaisilla verukkeilla syyttää koko suomalaista miesväestöä, jota he pitävät vainoharhaisen viholliskuvansa päävihollisena. Liiottelulla ja jatkuvalla suomalaismiehen syyttelyllä feministit eivät tee muu kuin hajota kansaa, josta hyödyn saavat vain vihollisemme  globaali anti-kansallinen eliitti ja muslimit. 

Arvostelemalla feministejä kukaan täysjärkinen ei halua oikeuttaa naisiin kohdistuvaa häirintää. Useimmiten arvostelu kohdistuu syytösten yksipuolisuuteen ja siihen, että eräiden naisten huono käytös jää kokonaan huomioimatta yhteiskunnallisessa keskustelussa. Ikävä kyllä, feministeille ja heidän uhripuhettaan tukevalle medialle naisten oma käytös on tabu, kuten vaikka provosoivaan huoranpukuun pukeutuminen ja sen kanssa heiluminen humalassa puistikossa aamuyöllä. Marokon poika tai suomalainen ali-ihminen ovat tietenkin syyllisiä kun he raiskaavat huoranpukuun pukeutuneen naisen aamuyöllä, mutta on melkoista tekopyhyyttä väittää, että nainen olisi absoluuttisen syytön tilanteen syntyyn. Maailma nyt vain on sellainen, että tietyt mokkanahat ja suomalaisjurpot eivät kertakaikkiaan kykene hillisemään viettejään silloin kun kohtaavat puistikossa aamuyöllä hoipertelevan huoranpukuisen naisen. Rikoshan se on ja laki sen kieltää, mutta silti niitä vain tapahtuu kuten ylinopeusrikkomuksia ja maanjäristyksiä. Olkoon lutkan vaatteisiin sonnustautuminen sitten vaikka kuinka voimaannuttavaa, mutta järjen käyttö ja todellisuuden reunaehtojen hyväksyminen olisi suotavaa myös feministeille.

Tavallinen säädyllinen suomalaismies saa hävetä samasta voimaannuttavasta mentaliteetista myös Etelä-Eurooppassa, jossa tunnetaan käsite "Suomihuora". Julkisessa keskustelussa sana on luonnollisesti tabu, sillä se ei anna kovin mairittelevaa kuvaa joidenkin Suomi-neitojen toiviomatkailusta karvakäsien etelärannikolle. Suomalaismiehet saavatkin hävetä kansalaisuuttaan kun paikalliset avautuvat kokemuksistaan "helppojen" suomalaisnaikkosten kanssa. 

Tuo samainen naisryhmä on ymmärrettäväsi innoissaan viime syksynä alkaneesta miespuolisten turvapaikkapummien tulvasta näille lakeuksille. Heille selustatukea antavat suomalaista miestä vihaavat telaketjufeministit. Molempien innostus voi jäädä lyhytaikaiseksi, sillä ennen pitkää sukupuolittunut maahantunkeutuminen rokottaa myös heidän naisrauhaansa ellei se tee sitä jo nyt.

Miesvaltainen invaasio vääristää valtavasti sukupuolijakaumaa, jonka vuoksi se saattaa aluksi hyödyttää naisia, koska niukkuuden lain vuoksi heidän seksuaalinen markkina-arvonsa kasvaa huomattavasti. Vastaavasti naisten vyöry Venäjältä ja Itä-Aasiasta puolestaan laskisi suomalaisnaisten markkina-arvoa, koska tarjontaa naisista olisi yllin kyllin ja valintaetu kääntyisi näin miehille. Joka tapauksessa myös miesvaltaisen vyöry tuottaa naisille kielteisiä seurauksia, sillä epätasapainoinen sukupuolijakauma houkuttaa osaa osattomaksi jääviä miehiä ottamaan naisen väkisin. Tämä näkyy etenkin ulkomaalaisten nuorten miesten kohdalla, joiden raiskauskynnystä laskee seksuaalisten paineiden lisäksi naisia halveksuva kulttuuri sekä perimästä johtuva äkkipikainen temperamentti, jossa ei kyetä ajattelmaan vaisto- ja halu-impulsseja pitemmälle. Kaunafeministien ja SPR:n sotanorsujen maahanmuuttajakiima ei tuo tälle maalle mitään muuta kuin yhteiskunnallista kaaosta ja kuntopyörää polkevan yksinhuoltajan lattialle rääkymään jättämiä mulattiäpäriä.

Toinen esimerkkki Ylen takuuvarmasta tavasta normalisoida oma ideologinen mielettömyys järkeväksi yhteiskunnalliseksi normiksi, löytyy viime viikonloppuna velloneesta keskustelusta, jossa on ylistetty presidentti Sauli Niinistön twiittausta, koska hän kertoi arvostansa kirjailija Jyri Parteskoin kolumnia tolkun vaatimisesta maahanmuuttokeskusteluun. Ylen toimittaja Anu Pöntisen jutussa "Pieni ja äänekäs vähemmistö pilaa koko maan ilmapiirin" – tolkun ihmiset lanseerannut kirjailija toivoo kansanliikettä maltillisuuden puolesta annettiin puheenvuoro mm. kiihkofeministisille Naisasialiitto Unionille, joka sai taas kerran tekosyyn syyllistää epäuskottavalla liiottelullaan suomalaismiesten enemmistöä:
Tolkun ihmisistä kohkaaminen on toki saanut liikkeelle myös kritiikkiä. Muun muassa Naisasialiitto Unioni kritisoi tolkun enemmistöksi itseään kutsuvaa väestönosaa siitä, että se hyväksyy hiljaa esimerkiksi väkivaltaisuudet, joita vähemmistö harjoittaa.
Kuten jo edellä tuli todettua, suomalaismiehet pitävät naisiin kohdistuvaa väkivaltaa äärimmäisen halveksuttavana, joten on vaikea ymmärtää millaisia vakuutteluita vielä tarvittaisiin, jotta ne tyydyttäisivät  Naisasialiitto Unionia. 

Perin paljastavaa uutisjutussa on se, että tolkkua ja malttia vaativat keskustelijat ovat itse vasemmistohenkisiä maahanmuuton puolustajia. Heidän malttivaatimuksensa tarkoittaa käytännössä sitä, että se "ääriporukka", 85% suomalaisista, jotka haluaisivat lopettaa turvapaikkamaahanmuuton, luopuisivat tolkun nimissä kohtuuttomasta vaatimuksesta.

Paretskoin kaltaiset kielellä pelaajat leikkivät joko tyhmää tai sitten he eivät halua tunnustaa, että juuri "maltillisuus" maahanmuutossa on laajassa kulttuurikatsannossa ääriajattelua. Jos joku ehdottaisi nyt, että Suomen pitäisi ottaa tänä vuonna miljoona afrikkalaista, jopa maahanmuuton puolustajat sanoisivat sen olevan tolkuton äärivaatimus. Silti juuri maltillisten "tolkullinen maahanmuuttopolitiikka" johtaa ajan myötä samaan lopputulokseen, miljoonaan afrikkalaiseen, jonka he sanoivat olevan mieletön määrä Suomen oloissa. Jos ja kun he kuitenkin haluavat miljoonan afrikkalaisen saapuvan Suomeen, he saavuttavan sen paremmalla stragegialla, jota he kutsuvat "maltilliseksi maahanmuuttopolitiikaksi". Vuosia tihkuvan kansanvaelluksen aikana suomalaiset vain totutetaan invaasioon, joka lopulta tekee elämän kaikille sietämättömäksi. 


Maahanmuuton lopputulos on helppo ennustaa matemaattisesti, joten "rationaalisen maahanmuuton" vaatiminen ei olekaan tolkullista, vaan pelkkää mielettömyyttä. Siksi rintamalinjojen ääripäät eivät menekään maahanmuuton 0-vaatimuksen ja porttien avaamisen välillä, vaan 0-linja kehitysmaainvaasion suhteen edustaa tervettä tolkkua ja kaikki siitä poikkevat näkemykset ääriajattelua, olipa kyse siten rajat auki -politiikasta tai loputtomasta "maltillisesta" siirtolaisuudesta. Näin Ylen tolkku-hypetys tuli punnitua köykäiseksi, tolkuttomaksi puheeksi tolkusta.

1 kommentti:

  1. Joo annetaan YLE vain juutalaisille. EWi siellä mikään muutu silloin eikä ehkä tarvi maksaa ellei sillä ala mennä huonosti....

    VastaaPoista