perjantai 30. syyskuuta 2016

Charly Salonius-Pasternak show


UPI:n juutalaistaustainen Nato-sionisti
Charly Salonius-Pasternak

FST:llä oli eilen keskusteluohjelma, jossa puhuttiin USA:n presidentinvaaleista. Keskusteluun osallistui yhteensä 6 ihmistä, ml. juontaja. Kaikki kuusi haukkuivat Trumpia lyttyyn koko ajan. Ohjelman lopuksi juontaja (Bettina Sågbom) sanoi, että toimittajien pitäisi olla puolueettomia, mutta tässä tapauksessa se nyt vain ei ole mahdollista. 


WTF? Jos toimittaja itse ei pysty suhtautumaan johonkin aiheeseen puolueettomasti, silti keskusteluohjelmaan voisi kutsua eri näkökulmia edustavia ihmisiä. Yle kuitenkin siis myöntää täysin avoimesti esittävänsä katsojille mistä tahansa asiasta vain yhden mielipiteen, niin että toisenlaisia mielipiteitä edustavia ihmisiä ei ollenkaan päästetä esiintymään.

Yksi tässä ohjelmassa esiintyneistä "keskustelijoista" eli saarnaajista oli Charly Salonius-Pasternak, joka oli puoli tuntia myöhemmin toisessa ohjelmassa (Noin viikon uutiset) puhumassa täsmälleen samasta asiasta eli Donald Trumpista. 

WTF? Miten sama ihminen voi olla saman illan aikana kahdessa melkein peräkkäisessä ohjelmassa puhumassa samasta asiasta? Onko tämä Charly Salonius-Pasternak joku Ylen ylipappi, joka työkseen saarnaa kaikissa ohjelmissa katsojille, mitä mieltä mistäkin asiasta pitäisi olla?

Nämä molemmat ohjelmat tulivat käsittääkseni suorana lähetyksenä, ja edellisen ohjelman päättymisen ja seuraavan alkamisen välillä oli vain puoli tuntia. Tämä tyyppi siis kävi välillä vain suunnilleen kahvitauolla ja sitten käveli edellisestä studiosta seuraavaan studioon toistamaan täsmälleen samoja asioita.

Onko Yle nykyään kokonaan pelkästään joku Charly Salonius-Pasternak Show, jossa tämä sama henkilö Charly Salonius-Pasternak pitää monologia joka päivä aamusta iltaan kaikissa ohjelmissa koko ajan samoista aiheista? Omistaako Charly Salonius-Pasternak Ylen kokonaan yksinään? Siis onko Yle tämän Charly Salonius-Pasternak -nimisen henkilön yksityisomaisuutta, ja käyttääkö hän Ylen kanavia esittääkseen koko ajan pelkästään omia mielipiteitään?

Eikö se ihan oikeasti ole Ylen toimittajien mielestä mitenkään omituista, että sama ihminen ensin osallistuu ohjelmaan, joka päättyy klo 20.30, ja sen jälkeen osallistuu ohjelmaan, joka alkaa klo 21.00, ja puhuu näissä molemmissa ohjelmissa täsmälleen samasta asiasta?

Häh??

(Yle Watch on kirjoittanut Ulkopoliittisen instituutin (UPI) Salonius-Pasternakista aiemmin täällä ja täällä.)


                                                    ****************************


Yle TV1, 30.9.2016 klo 20:00, Pressiklubi 

Totuus - ketä kiinnostaa? Trumpkin on ihminen! Ruben Stillerin vieraina Risto E.J. Penttilä, Johanna Korhonen ja Saska Saarikoski.


Suomalaisten tai ylipäätään eurooppalaisten valtavirtatoimittajien Trump-kauhu on huvittava ilmiö kun tietää, etteivät eurooppalaiset voi äänestää Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa.

Suuret mediat Suomessa eivät edes yritä uutisoida tulevia vaaleja objektiivisesti, vaan ne purkavat lehtien sivuilla ja sähköisissä mediossa avoimesti Trump-ahdistustaan, mikä ennustaa aika takuuvarmasti uutta Brexit-tulosta. Pressiklubissa Hesarin Saska Saarikoski yritti jotenkin rationalisoida Trumpin suosion vetoamalla ikivanhaan (1950) Theodor Adornon toimittamaan propagandaksi osoittautuneeseen tutkimukseen "Authoritarian personality". Kulttuurimarxilaisuutta ei tarvitse enää etsiä epäsuorasti, sillä kansanviholliset sanovat sen kansalle jo suoraan!


Yle TV1, 30.9.2016 klo 21:05, Perjantai 

Viha ei koskaan lopu vihalla. Syyrian lelusalakuljettaja Rami Adham ja kansanedustaja Juho Eerola. Perjantai-dokkarissa Paluu Bagdadiin. HD


Ohjelma pysyi raiteillaan siihen asti kunnes alettiin puhua rasismista, joka Ylen kontekstissa tarkoittaa vain suomalaisten harjoittamaa "rotusortoa", eikä sitä objektiviista faktaa, että joka ikinen etninen ryhmä suosii omiaan.

Jotain hyvääkin Perjantaissa nähtiin, sillä loistavan luontevasti esiintynyt Juho Eerola (ps) esitti sen harvoin julkisuudessa käsitellyn asian, että laajojen populaatiosiirtojen vaikutukset näkyvät vasta sadan vuoden päästä ja silloin yleensä negatiivisesti kantaväestön kannalta.


Yle Fem, 30.9. klo 19:55, Maahanmuuttajan paluu 

Sarja alkaa, osa 1/8. Barnabas muutti Eritreasta Suomeen opiskelemaan musiikkia. Kun hän pystyi lopulta palaamaan sodan runtelemaan kotimaahansa, hän perusti sinne musiikkikoulun. Wali Hashi.


Ruotsinkieliset ovat tunnetusti sairaalloisen kiinnostuneita ulkomaalaisista, varsinkin jos niiden suurella volyymilla voidaan vähentää kantasuomalaisten valtaa. Tätä sarjaa tullaan kommentoimaan vielä lisää jatkossa tässä blogissa.

2 kommenttia:

  1. Aina kannattaa tehdä tasan päinvastoin mitä Valitun kansan mädättäjä ehdottaa...

    VastaaPoista
  2. Kaikki tekstit Mikko Ellilä, paitsi tv-ohjelmien arviointi Sturm22.

    VastaaPoista