sunnuntai 18. syyskuuta 2016

YLE JA ÄÄRIVASEMMISTO MEHUSTELEE MARTTYYRIKSI NOSTETUN NARKOMAANIN KUOLEMALLAValheelliset valtamediat, suomalaiskaunaiset bloggaajat ja äärivasemmiston räyhäräähkät ovat löytäneet toisensa viime perjantain kuolemantapauksesta, jonka epäillään johtuneen kuusi päivää aiemmin pidetystä kansallissosialistisesta mielenilmauksesta Helsingin Asema-aukiolla. Ylen verkkosivujen tuoreessa jutussa Asema-aukion pahoinpitelyssä kiinniotto – poliisi vahvistaa Vastarintaliikkeen osuuden kuitenkin tunnustetaan, että pahoinpitelyn taustalla oli provokaatio (uutisessa jätetään muuten kertomatta, että epäilty ilmottautui itse poliisille, eikä häntä otettu kiinni jossain rynnäkössä kuten otsikko antaa vihjailevasti ymmärtää):

– Hän kertoi kulkeneensa ohi. Hän oli tullut mielenilmaisijoiden eteen ja sylkäissyt, jonka jälkeen hänen päällensä oli käyty, Kruskopf kertoo.
Toisin kuin väkivalta-anarkistien Varisverkosto sivullaan väittää kyseessä ei todellakaan ollut "sivullinen ohikulkija", sillä Ylen jutussa haastateltu Riku Ahola pitää vammoihinsa kuollutta Jimi Joonas Karttusta aktiivisena kulttuurimarxilaisena: 
Riku Ahola tuli sunnuntaina Helsingin Asema-aukiolle tuomaan kynttilän entisen työkaverinsa muistoksi. Ahola kertoo olleensa miehen työtoveri viitisen vuotta sitten huonekalualalla. – Hän otti kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, tunsin hänet antirasistina, Ahola muistelee.
Tyypilliseen tapaan suomalaisvihamielinen media ja sitä komppaava äärivasemmisto on julistamassa tapausta loppuunkäsitellyksi, vaikka vielä ei ole julkaistu edes ruumiinavausraporttia. Viikkoa myöhemmin menehtynyt Jimi oli nimittäin kovien huumeiden käyttäjä ja on voinut siksi saada vammansa muualta kuten kompuroimalla piripäissään portaissa tai putoamalla parvekkeelta. Mikäli tapaus todellla liittyy Asema-aukion mielenosoitukseen, on sitä pidettävä onnettomana sattumana. Ihmisen tappaminen on väärin, mutta tässä tapauksessa ei ole merkkejä tarkoituksellisuudesta, vaan ehkä hätävarjelun liiottelusta, jossa aggressiivinen amfetamiinin käyttäjä haastoi voiman tunnossaan riitaa ja räki päälle, jonka jälkeen hänet rauhoitettiin maahan, minkä yhteydessä hän ilmeisesti löi kohtalokkasti päänsä. Huumetaustasta kertoo myös se, että Jimi Karttunen poistui episodin jälkeen välittömästi paikalta eikä jäänyt odottamaan poliiseja.

Lukuisat valtamediat ovat leimanneet Vastarintaliikkeen aktiivit suoranaisiksi murhaajiksi vain sillä perusteella, että poliisi vasta tutkii kuolemantapauksen ja Asema-aukion yhteenoton yhteyttä. Todellinen syyllinen saattaa löytyä aivan muualta, nimittäin lääkäristä, joka teki väärän diagnoosin eikä laittanut uhria pään magneettikuvakseen välittömästi kun tämä saapui sairaalaan.

Nämä taustat eivät silti estä äärivasemmistoa leipomasta Piri-Jimistä 2010-luvun anti-HorstWesseliä. Jälkikommunistiset hyväkkäät saivat nyt toisen mahdollisuuden, kun Helsingin Itäkeskuksen mielenosoituksessa 10.9.2016 somalinaisen väite pahoinpitelystä paljastuikin valheeksi. Toki vasemmiston kyyniset marttyyrien luojat olisivat varmaan toivoneet, että Piri-Jimin sijaan "uhri" olisi ollut musta, mutta tässäkin "sivullisessa ohikulkijassa" riittää paljon hyödynnettävää. Näin aineiden parissa viihtyneen elämäntaitelijan turhasta elämästä tuli vihdoin hyödyllinen, kun hän teki epäselvällä kuolemallaan viimeisen palveluksen äärivasemmistolle, joka saa nyt moraaliposeeraavasti vuodattaa krokotiilin kyyneleitä saavikaupalla. Myös tavallisena perheenisänä esiintyvälle Jussi Korhoselle ja työttömälle juristi Sakari Timoselle, näille maanisesti "äärioikeistoa" jahtaaville joutomiehille, riittää hurskastelevaa mehustelua moneksi kuukaudeksi.

Vasemmiston jo nyt marttyyriksi nostaman Pyhimys-Jimin elämäntapa ja taustat eivät tee hänestä kovin ihanteellista ihmistä, jonka todistavat monet hänen läheisten ystävien lausunnot Facebookissa ja internetin keskustelufoorumeissa. Ylilauta-foorumilla Jimin vanha koulukaveri kirjoittaa edesmenneestä pyhimyksestä näin: 
Jimi oli nisti ja sekakäyttäjä jostain 15-vuotiaasta lähtien. Yläasteen loppupuolilta lähtien yhteisten kaverien kautta tuli törmättyä säännöllisesti lähes viikottain enkä kertaakaan ole nähnyt Jimiä selvinpäin. En puhu mistään tissuttelusta tai pilvenpoltosta vaan aivan tavallinen näky oli Jimi lumihangessa/ojassa/pusikossa raajat levällään hengähtämässä arkipäivänä kello neljältä iltapäivällä. Välillä noustiin ylös heilumaan toisten naamoille silmät lautasina aiheuttamaan säpinää kunnes vartin päästä oli todennäköisesti pitkällään toisessa pusikossa. Näin ilta kului eteenpäin kunnes joko 
A. kamat loppui ja lähti hakemaan lisää, yleensä tiet erkani siinä vaiheessa iltaa
B. sammui lopullisesti 
C. poliisi tuli hakemaan 
En ikinä ollut varsinaisesti Jimin ystävä mutta samoissa porukoissa pyörineenä näin monet monituiset kerrat kun hän ärtyi jostain pienestä ja kävi käsiksi muihin nistin äkkipikaisuudella. Myös useammat painiottelut poliisien kanssa olen todistanut. Yleensä paikalla oli aina vanhoja kavereita rauhottelemassa tilannetta ja pyytelemästä Jimin puolesta anteeksi ja tilanne selvisi sillä. Voin helposti kuvitella kuinka tämä "keskustelu" uusnatsien kanssa on mennyt enkä yllättyisi yhtään jos se oli Jimi joka suutuksissaan törkkäisi toista tai muuten aloitti fyysisen kontaktin. 
Minulla ei ole mitään sympatiaa näille vastarintajätkille enkä tiedä heidän organisaatiosta kansallissosialismin perusteita enempää mutta Jimi ei ollut mikään "päiväkodissa työskennellyt rauhaa rakastava kansainvälinen poika". Jimi oli äkkipikäinen huonosti käyttäytyvä nisti ilman itsekontrollia. En tiedä onko hyvien tapojen tai boordin sääntöjen mukaista Jimin yhä pystyssä olevaa facebook-sivua linkittää (voin sen kyllä tehdä jos täällä sellainen on tapana) mutta sieltä näkyy ihan julkiseksi asetettuja päivityksiä kuinka esimerkiksi puhelinmyyntiyrityksestä on saatu potkut ensimmäisellä viikolla koska tuli aineissa töihin tai kuinka asumistuki käytettiin taas kaljaan. Jimin poistuminen ei ole suuri menetys yhteiskunnalle."
Vahvistusta kertomukselle tuo Jimin ikätoverin Shannon Andersonin viesti Kauko-Vesa Karttusen Facebook-seinällä. Jimin isä Kauko-Vesa poisti viestin, mutta monet ehtivät nähdä ja tallentaa sen:
Totuus on että jimi oli narkkari & juoppo ja meni itse vittuilemaan herrasmiehille, ei väkisin delannu ollenkaan tän jutun takia, laittakaa kunnon kuvia miltä se näytti nykyään niin kaikki tajuu mikä oli kyseessä, se ritsas kauppoja ammatikseen ja myi kadulla lihaa ja juustoa mitkä varasti päivittäin että sais huumeita. Jos joku epäilee tätä niin voin järjestää materiaalia ihan helvetin paljon eetteriin tarvittaessa eli paskan puhuminen kannatta lopettaa tästäkin jutusta! #kallionrotta #hyihelvetti
Äärivasemmiston ohella myös virallisen Suomen petturieliitti on älähtänyt. Ylen tv-uutisissa ja verkkosivujen jutussa Risikko: Poliisi ei suhtaudu äärioikeistoon liian kevyesti sisäminisisteri harkitsee Suomen Vastarintaliikkeen kieltämistä. Kun Kajaanin Otanmäessä kaksi irakilaismiestä surmasivat teloitustyyliin viikko sitten vuonna 1964 syntyneen Arto Mikkosen, ministeri Paula Risikkoa (Kokoomus) ja vielä vähemmän ihmisoikeusvasemmistoa tämä tapaus ei herättänyt reagoimaan mitenkään. Yle Watch arvioi viime maantaina 12.9.2016 päivätyssä jutussaan "On vain ajan kysymys milloin Suomessa tapahtuu rasistinen murha" melko osuneesti sen, miten virallinen Suomi reagoisi tapahtumaan, jossa tekijänä olisi "kabaali äärioikeisto":
Ei tarvita suurta mielikuvitusta miten mediassa olisi reagoitu, mikäli suomalainen olisi tappanut värillisen turvapaikanhakijan. Silloin Ylessä ei puhuttaisi yksittäistapauksesta, vaan hämmästystä teeskennellen kysyttäisiin, mikä meitä suomalaisia oikein vaivaa ja vaadittaisiin, että väkivaltainen äärioikeisto on saatava vaikka poikkeuslailla kuriin.
lta-Sanomien jutussa Risikko: Väkivaltaisten järjestöjen laillisuus tarkasteltava uudelleen sisäministeri esittää, että
väkivaltaisten järjestöjen laillisuus otetaan tarkasteluun (...) Risikon mukaan viimeksi väkivaltaisten järjestöjen laillisuutta tarkasteltiin vuonna 2013 Jyväskylässä tapahtuneen kirjastopuukotuksen jälkeen. Silloin poliisi ja syyttäjänvirasto tulivat siihen tulokseen, että ei olisi mitään hyötyä, jos laki tehtäisiin. Järjestöt kokoontuvat tai eivät kokoonnu, oli laki tai ei. Otan asian uudelleen arvioitavaksi. 
Ylen ja Ilta-Sanomien uutisessä käy ilmi, että epäselvän kuolemantapauksen johdosta sisäministeri haluaisi Vastarintaliikkeen kieltämisen lisäksi puuttua myös sananvapauteen internetissä. Saattaa olla, että äärivasemmiston lisäksi maan virallinen johto on vain hyvillään kuolemantapauksesta, sillä sen varjolla se voisi kieltää myös hallituksen politiikkaa kritisoivat äänet. Isänmaattoman sisäministeriön nyrkkinä toimiva poliisijohto on Risikon tapaan myös astunut haaskalle ja haluaa lisätä omaa valtaansa, mikä käy ilmi Ylen verkkosivujen jutussa Poliisiylijohtaja: Järjestöjen väkivaltainen käytös saatava loppumaan. Toimettoman pirinistin kuolema toimii siis oivallisena keppihevosena moneen suuntaan.
                                                ***********************************


Yle TV1, sunnuntai 18.9. klo 18:45, Arto Nyberg 

Suorassa lähetyksessä haastateltavina uuden romaanin julkaiseva kirjailija Jari Tervo, elokuvaohjaaja Selma Vilhunen sekä tanssin lähettiläs Aira Samulin. HD


Linkki ohjelmaan.


Tämän päivän Helsingin Sanomien etusivulla paistatteleva Jari Tervo pääsi mainostamaan uutta kirjaansa myös Arto Nyberg -ohjelmassa. Ennalta arvattavasti hän myös kommentoi Piri-Jimin ikävää kohtaloa ja toisti äärivasemmiston valheellista narraatiota siitä, että "natsit tappoivat sivullisen ohikulkijan". Tervon omat ennakkoluulot tulivat hyvin ilmi, kun hän väitti kiihkeästi, että "natsien mielenosoitus on jo lähtökohtaisesti väkivaltainen, sillä siinä julistetaan vihaa ja väkivaltaa." Tämä lausunto kertoo siitä, että Tervo ei ole kuullut ja nähnyt itse yhtäkään kansallissosialistista mielenosoitusta. Asian voi tarkastaa helposti, sillä Vastarintaliikkeen pitämät julkiset puheet löytyvät verkosta, eikä niissä ole missään julistettu väkivaltaa, vaan puolustettu rakkaudella Suomen kansaa.

12 kommenttia:

 1. Se, mikä tässä on outoa, on se että näitä ei käsitellä yksittäistapauksina.

  VastaaPoista
 2. Onko hänellä muita sivustoja kuin Oliver Francis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epä kuulu sinulle. Vihje; Mene kirjastoon, käänny pienten lasten osastolle, hae kirja nimeltä Grimmin sadut, sieltä saat sisältöä ja jännitystä elämääsi.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tuossa ennakkotapaus liittyen Jimin pahoinpitelijän mahdolliseen tuomioon:https://www.suomenuutiset.fi/muistatko-viela-rautatieasemalla-paahan-potkittu-upseeri-kuoli-syyllisille-ehdollista-tony-halme-kiehui-raivosta/

  VastaaPoista
 5. Tuon Oliverin kanssa kävin useitakin kiivaita keskustuja joskua puolisen vuotta sitten. Hän oli pelkkä riidan haastaja, jolloin jo opin sanomaan muille kirjoittajille että tämä feikki nimen takana piileskelevä tyyppi on ihan sekaisin ja haastaa täällä vaan riitaa, älä siis provosoidu. Johonkin väittämääni hän vastasi ruotsiksi, mä sitten myös. Sanoin hänelle, että olet todennäköisesti nuori mies, jolla ei ole töitä ja kylläpä osui oikeaan. Jäi mieleen kun hän monta päivää peräkanaa kommentoi kaikkea paskaa innolla mutta järjettömästi. Pääasia oli mollata muita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinä Sini Orha 60 luvun hippi (kuvasta päätellen). Olisi ihme jos ajatuksesi ei ärsyttäisi nykyajan nuorisoa.

   Poista
 6. Entä sitten? tarkoittaako tämä sitä että mielestäsi hän joutikin kuolla? Mikähän lienee muuten syynä siihen miksi nuoren miehen elämä oli lähtenyt sivuraiteelle? Elämä on silti jokaiselle arvokas. Pitäisi tajuta mitä potkun seurauksena voi sattua.

  VastaaPoista
 7. STURM22, Annatko oikean nimesi ja osoitteesi. Se on vähintä mitä voit tehdä tälläisen kirjoituksen jälkeen.

  VastaaPoista
 8. Ja sinä Sini Orha 60 luvun hippi (kuvasta päätellen). Olisi ihme jos ajatuksesi ei ärsyttäisi nykyajan nuorisoa.

  VastaaPoista
 9. Rikospoliisi saa kyllä henkilötietosi selville tämän sivun ylläpitäjän kautta.

  VastaaPoista