maanantai 19. syyskuuta 2016

VASEMMISTON OIKEISTOLAISET AISANKANNATTAJAT HALUAVAT KIELTÄÄ POLIITTISET OIKEUDET "ÄÄRIOIKEISTOLTA"
Viime päivien lehtiä ja sähköistä mediaa seuraamalla saa kuvan, että koko Suomea uhkaisi äärioikealta tuleva poliittisen väkivallan hyökyaalto. Jonkinlaisen moralistisen hysterian merkit ovat ilmassa, joka on puolestaan luonut sopivan ilmapiirin harjoittaa pidäkkeetöntä poliittista vainoa. Eniten äänessä ovat olleet irtopisteitä keräävät poliitikot, jotka ovat nyt ärhäkkäästi kieltämässä pientä kansallissosialistista järjestöä, joka ei ole edes yhdistysrekisterissä. 

Kovinta ääntä on pitänyt kansansa sisäministerinä pettänyt nykyinen valtiovarainministeri Petteri Orpo, jota on haastatelu mm. Ylen juttuun Orpo kieltäisi väkivaltaiset äärijärjestöt – "Olen syvästi huolissani Suomesta". Jutussa jämäkkää auktoriteettiä teeskentelevä ministeri Orpo on tässä maassa viimeinen mies puhumaan rikollisista, sillä hänen päätöstensä vuoksi Suomeen päästettiin Dublin-sopimuksen vastaisesti 32 000 laitonta siirtolaista. Voi olla, että olemukseltaan ja puheiltaan lähinnä henkistä kääpiötä muistuttava Orpo teki päätöksensä EU:n Isojen poikien painostuksesta, mutta hänellä on edelleen nimellinen vastuu porttien avaamisesta islamilaisille sotureille. 

Aivan kuin viime syksyä ei olisi ollutkaan, tällä kansanvihollisella on röyhkeyttä käyttää keppihevosena Vastarintaliikettä, jonka kieltämisen vanavedessä voitaisiin paljon suuremmalta maahanmuuttokriitiseltä väestönosalta rajoittaa poliittisia oikeuksia. Vaarana on, että Orpon kaltaiset internationalistit käyttävät pientä natsijärjestöä tekosyynä, jonka "uhkaan" vedoten kutistetaan poliittisia perusoikeuksia myös demokraattisilta ja väkivallattomilta kansallismielisiltä ryhmiltä. Tämän vuoksi on vastustettava näkyvästi kaikkia poliitikkojen kieltolakiehdotuksia, sillä niillä tullaan valmistamaan tie kohti poliittisesti korrektia totalitarismia.

Samassa jutussa haastatellaan myös Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Anderssonia, joka puhuessaan äärijärjestöistä tarkoittaa vain äärioikeistoa. Anderssonin tiedetään sympatisoivan ruotsalaista äärivasemmistolaista väkivaltajärjestöä eikä hän ole koskaan tuominnut kotimaan anarkistien väkivaltaisia tempauksia. Siksi on hämmästyttävää, miten Andersson ja vihreät vetävät porvaripuolueita kuin pässiä narusta kun puheeksi tulee rasismi ja äärioikeisto. Puolueen kannatukseen nähden Vasemmistoliitolla (ja Vihreillä) on enemmän valtaa kuin pitäisi, mikä johtuu siitä, että ne pitkälti määrittelevät poliittisesti korrektit puitteet julkiselle keskustelulle. Punavihreiden pitkä marssi insitutuuioihin kuten valtamediaan, yliopistoon ja kirkkoon on alkanut tuottaa tulosta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että punavihreiden utopiaan kuuluva monikultturismi ja valkoisten geneettisen itsesuojelun kieltäminen ovat julkisessa keskustelussa valtavirtaa ja niistä poikkeava puhe "vihapuhetta" ja "äärioikeistolaisuutta". 

Keskustapuolue ja Kokoomus toimivatkin vasemmiston arvojen aisankannattajina (Amerikassa "Cuckservatives"), sillä ne säikähtävät kaikkea mikä saattaisi yhdistää ne isänmaallisuuteen ja maahanmuuttokriittisyyteen, jotka vasemmisto on leimannut vähintään äärioikeistolaisuudeksi. Tämä selittää pitkälti sen, miksi porvaripuolueet tuomitsevat niin jyrkästi koko kansallismielisen opposition.


                                                            ******************************


Yle TV1, maanantai 19.9. klo 20:30 Yle Uutiset 


HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi
. Linkki Yle Areenaan.

Aivan kuin maailmassa ei tapahtuisi mitään tärkeämpää uutisten pääaiheena oli viikkoa myöhemmin vammoihinsa kuolleen riidanhaastajan tapaus. Satusetä Matti Rönkä haastatteli äärivasemmistolaisista kytköksistä tunnettua toimittaja Marko Hietikkoa, jolla on puhtaasti poliittinen eikä journalistinen motivii monitoroida "äärioikeistoa". Kun studiossa on kaksi vihamielisesti suomalaiseen nationalismiin suhtautuvaa tahoa, voidaan kansalle esittää silmäkään värähtämättä, että Suomen Sisu ja SoO ovat Suomen vastarintaliikkeen rinnakkaisjärjestöjä:

Matti Rönkä: Niin.. Marko Hietikko: olet tutkinut Vastarintaliikettä ja muita äärijärjestöjä. … [Suomen Vastarintaliikkeestä keskustelua] (Videon kohta 5:50) Matti Rönkä: Entä sitten nämä kotimaiset muut järjestöt? Meillä on Oodinin Sotureita, Suomen Sisua, Rajat Kiinni -joukkoa. Ovatko nämä erillisiä järjestöjä vai limittäisiä tai lomittaisia tai mitä ne on? Marko Hietikko: Ne on rinnakkaisia järjestöjä. Odinin sotureiden kanssa on sikäli yhtymäkohtia, että Mika Ranta joka on Odinin Soturit perustanut, on ollut joko, riippuen lähteestä, joko Suomen Vastarintaliikkeen jäsen, tai kannatusjäsen. Hän itse puhuu, että hän on kannatusjäsen. Toiset lähteet sanoo, että hän ollut ihan täysjäsen. Ja on esiintyynyt sellaista tietoa, että hän on pyytänyt lupaa perustaa tämän oman järjestönsä. Se sitten taas vastaavasti ei... tuota... sen profiili on vähemmän poliittinen, ja enemmän yleisen maahanmuuttokriittinen. Marri Rönkä: Kiitoksia Marko Hietikko.


Yle TV1, maanantai 19.9.2016 klo 21:00, A-studio 

Poliitikot ja äärioikeiston nousu. Uskovatko nuoret Unioniin? Studiossa vihreiden Ville Niinistö ja perussuomalaisten Sampo Terho. Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio HD


Kummankin valeoppositiopuolueen edustaja on keskustelemassa siitä, miten kansallismielisten poliittiisia kansalaisoikeuksia voisi kätevästi karsia pienen natsijärjestön ja "rasismin" varjolla. Ville Niinistö oli myös valmis kriminalisoimaan suomalaisten geneettisen itsepuolustuksen vaatimalla, että "järjestäytyynyt rasismi" pitäisi kirjata rikoslakiin. Mikäli laki tulisi voimaan merkitsisi se sitä, että suomalaisilla ei olisi enää oikeutta puolustaa järjestäytyneesti kansansa etnistä koskemattomuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti