torstai 8. syyskuuta 2016

YLE JA ÄÄRIVASEMMISTO GEORGE SOROSIN ASIALLA

Äärivasemmistolaiset Vapaa liikkuvuus ja
Varis-verkosto työskentelevät kenties `
tietämättään superkapitalisti George Sorosin
ajaman kulttuurittoman ja totalitaristen Yhden
maailman puolesta.

Helsingin Sanomien
viime viikolla aloittama tiedotuskampanja perusteettomasti täällä notkuvien turvapaikkapummien karkottamista vastaan on tällä viikolla levinnyt voimalla Yleisradioon. Ministereiltä ja Migrin virkamiehiltä vimmaisesti perusteluja karkotuksille penäävät HS ja Yle ovat olevinaan kriittisen ja tutkivan journalismin asialla, mutta aiheen yksipuolinen tarkastelulinja paljastaa taustalla olevan muukalaismyönteisen motiivin. Yle kertoo maahanmuuttoinvaasiosta yleensä vain silloin kun se uskoo uutisen olevan edullista kehitysmaiden vapaamatkustajille ja Suomen afrikkalaistamista ajavalle asialle.

Maassamme on viime syksystä lähtien järjestetty lukuisia mielenosoituksia kutsumattomia turvapaikkaturisteja vastaan, mutta Yle uutiset on kertonut niistä vain muiden juttujen yhteydessä ja sillonkin vähättelevään ja tuomitsevaan sävyyn. Tänään oli toinen ääni kellossa, mutta mielenosoittajina olivatkin turvapaikan hakijat omassa asiassaan, josta Yle teki jutun sekä tv-uutisiin että nettiin nimellä Migrin edustalla mielenosoitus Helsingissä – enemmistö osallistujista turvapaikanhakijoita


On ymmärrettävää, että maahantunkeutujien kannalta perusteltukin karkotus on ikävä asia, vaikka karkotettu tietäisi itse olevansa sotarikollinen tai Isisin aktiivi. Oman edun ajamisessa ei ole sinänsä mitään väärää, mutta se ei voi tarkoittaa myöskään sitä, että toisen osapuolen, tässä tapauksessa Suomen kansan veronmaksajien, pitäisi alistua ilmeisessä nollasummapelissä siihen mitä toinen osapuoli haluaa. Meidän suomalaisen etuna ei ole nyt, eikä varsinkaan pitkällä tähtäimellä, antaa kulttuurisesti ja geneettisesti täysin vieraille nurkanvaltaajille mitään elintilaa maassa, joka on maailmassa ainoa oma paikka suomalaisille. Tämä asia on ollut itsestään selvää edelliselle sukupolvelle, joka antoi 1939-45 konkreettisen esimerkin rakkaudesta maataan ja kansaa kohtaan.

Valitettavasti aivan kaikille ei ole käynyt selväksi, että suomalainen yhteiskunta on liitto elävien, kuolleiden ja syntymättömien sukupolvien välillä. Migrin edustalla järjestetyn mielenosoituksen taustalla kun oli kansallismasokistinen nuorisoryhmä, joka käyttää nimeä Vapaa liikkuvuus -verkosto. Kielitaidottomat ulkomaalaiset olisivat tuskin itse pystyneet järjestämään erilaisia lupia vaativaa mielenosoitusta, joten sen järjestelystä, ideoinnista ja iskulauseiden oikeinkirjoituksesta vastasi suomalaisvihamielinen agitaatioryhmä. Paikalla oli myös tunnetut äärivasemmistolaiset politrukit Dan Koivulaakso ja aina kameransa kanssa viihtyvä Mikael Brunila, mutta heidän suurin mielenkiintonsa oli vähän matkan päässä ollut Suomi ensin! -ryhmän mielenilmaus suomalaisten turvallisuuden puolesta. Videosta näkyy, kuinka Koivulaakso käyttäytyy tuttuun tapaansa aggressiivisesti ja Brunila puolestaan yrittää ottaa kansallismielisistä valokuvia stasi-arkistoaan varten.


Äärivasemmiston alakultuurissa erinimiset kansalaisjärjestöt, punakaartit, toimivat tavallisesti mielenosoituksissa yhdessä, joka selittyy pitkälti sillä, että näissä järjestöissä on paljon päällekkäisiä jäsenyyksiä. Tämä näkyi myös tämänpäiväisessä mielenilmaisussa. Ylen kuvamateriaalin perusteella tapahtumassa huuteli mm. puolirikollisesta anarkistirymä Varis-verkostosta tuttuja naamoja. 

Sama innokkuus, jolla Ylen toimittajat ovat hiillostaneet nyt Migriä ja tehneet "tutkivaa journalismia" Soldiers of Odinista, ei näy tavassa käsitellä hämärää Vapaa liikkuvuus -verkostoa. Uutisjutussa Vapaa liikkuvuus -verkoston asemaa ja taustaa ei tarkastella mitenkään, vaan Ylen toimittaja Iiro-Matti Nieminen pitää tätä rikollisia suojelevaa viidennen kolonnan politrukkikommandoa tavanomaisena kansalaisjärjestönä. Vapaa liikkuvuus -verkosto saakin selittää jutussa täysin vapaasti oman näkemyksensä ilman toimittajan huomatuksia ikään kuin kyse olisi Ylen omasta kannasta. Ylen linja ei sinänsä yllätä, sillä mm. Ajankohtaisessa kakkosessa käytettiin joku vuosi sitten verkoston tiedottaja Katja Tuomista asiantuntijana EU:n siirtolaisongelmassa

Tutkivalle journalismille olisi todellakin tilausta, mikäli halutaan tietää enemmän äärivasemmistolaisen laittoman toiminnan liepeillä viihtyvästä Vapaa liikkuvuus -verkostosta. Järjestön poliittinen manifesti muistuttaa lähes identtisesti vapaamuurarikreivi Richard Coudenhove-Kalergin visioimaa "pehmeää kansanmurhaa", jossa vapaan maahanmuuton myötä Euroopasta muokataan sekarotuinen kuluttajamassa ilman juuria ja identiteettiä. Tätä samaahan on tänä päivänä edistänyt unkarinjuutalainen pörssispekulantti George Soros, joka on jo pitkään tukenut mädättäviä ääriliberaaleja "kansalaisjärjestöjä", "värivallankumouksia" sekä antanut säätiöidensä kautta logistista ja rahallista apua kolmannen maailman vapaamatkustajille tunkeutua Eurooppaan.

Riippumatta siitä, saako Vapaa liikkuvuus -verkosto harmaata rahaa Sorosin Open Society Foundationilta vai ei, toimii kansaansa selkään puukottava suomalaisryhmä jo nyt tämän suurkapitalistin hyödyllisenä idioottina. Lännen, ihmiskunnan korkeimman kulttuurin, tuohoamisessa "hyvien asioiden puolella" olevat kaunaiset globaalikommunistit ja globaalikapitalistit ovat löytämässä vaarallisella tavalla yhteiset sairaat intressit. Vähintä mitä tällä hetkellä voidaan tehdä, on tuoda näiden tuholaisten tavoitteet ja motiviit esiin koko kansan nähtäväksi.
*****************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti