perjantai 9. syyskuuta 2016

YLE 90 VUOTTA - VIIME VUOSIKYMMENET TÄYSIN SUOTTA

Globaalieliitin uskollinen juoksupoika, presidentti
Martti Ahtisaari, puhui Ylen 90-vuotisjuhlassa.

Yleisradio juhlii tänään näkyvästi ja kuuluvasti 90-vuotista taivaltaan. Mediajätin kellokkaat ovat pitkin päivää itkeneet sitä, että yhteiskunnan heimoutumisen vuoksi sen on enää vaikeaa tuottaa yhteisiä katsoja- ja kuuntelijakokemuksia. Viimeiset neljäkymmentä vuotta ovat todistaneet, että Yle on itse moniarvoisuuden tyrkyttämisellään tuottanut sukupolven, jonka on vaikea kokea Suomi enää yhteiseksi.

Finlandia-talolla Ylen 90-vuotisjuhlassa puhunut Martti Ahtisaari on omalla presidenttikaudellaan itse hajottanut Suomen kansan yhtenäisyyttä, mutta silti tällä demarilurjuksella on otsaa olla "huolestunut" kansan jakautumisesta. Yle uutisten verkkosivuilta löytyvässä jutussa Ahtisaari Ylen 90-vuotisjuhlassa: Toivoin salaa yhtä sukkelaa kieltä kuin urheiluselostajilla ex-presidentti antaa isällisiä huomautuksia alamaisille:
Poliitikot ovat hänen mukaansa tässä osittain epäonnistuneet. Tyytymättömyys näkyy kansan jakautumisena ja ääri-ilmiöiden nousuna. – Olen huolestunut asenteiden kiristämisestä ja siitä, että monien halu ymmärtää ja hyväksyä erilaisuutta on kadonnut.
Erilaisuus, mikäli siihen ei sisälly ylimielisyyttä ja moraaliposeeraavaa signalointia, hyväksytään arjessa jos hyväksytään, mutta sen tyrkyttäminen päin naamaa kuten Yle tekee ei edistä yhtään tätä asiaa. Friikkisirkusta muistuttavan erilaisuuden tyrkyttäminen näkyy Ylessä niin monikulttuurisuuden palvomisena kuin myös homorummutuksena, joten ne väistämättä herättävät hylkimisreaktion ja Ahtisaaren kavahtamaa erilaisuuden vieroksumista. Vastakkainasettelu kansan enemmistön ja Ylen välillä tulee jatkumaan niin kauan kun toimittajina on Helsingin punavihreä kuplan ääriliberaaleja sopuleja. Sitä ennen kansa turvautuu vaihtoehtomedioihin, joissa ei tunneta sensuuria ja liberaalien poliittisesti korrekteja tabuja. Jokainen voi testata oman huumorintajunsa Ylen verkkosivuilta löytyvistä jutuista (täällä ja täällä), joissa Yle puhuu sanavapaudesta, vaikka haluaa "vihapuheen" varjolla nitistää totuuden puhujat sensuurilla.


                                                                ***********************


Yle TV1, perjantai 9.9. klo 20:00, Pressiklubi 

Kansalliseen itsekkyyteen käpertynyt maa? Suomen turvapaikkapolitiikan moraalista keskustelemassa kansanedustajat Emma Kari (vihr) ja Sampo Terho (PS) sekä kirjailija Jari Tervo. Isäntänä Ruben Stiller. #pressiklubi


Linkki Yle Areenaan.

Stiller on jälleen kerran mieliaiheensa eli maahanmuuton parissa. Keskustelua käydään tutuin asetelmin eli maahanmuuton puolesta on studiossa kolme henkilöä eli Ruben Stiller, vihreiden Emma Kari ja suomalaisvihamielinen kirjailija Jari Terho. Tämän vuoksi Sampo Terholle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin käydä torjuntataistelua näitä kansanmurhaavia Suomen syöjiä vastaan. Ainoa hyvä puoli ohjelmassa on se, että kansa alkaa vihata Jari Tervoa entistä enemmän ja vihreät naiskansanedustajat näyttävät edelleen yhtä kaheleilta freakout-hippitytöiltä kuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti