keskiviikko 7. syyskuuta 2016

YLE ILOITSEE KYYJÄRVEN HÖLMÖLÄISISTA

Kolkanlahden ja Kyyjärven vastaanottokeskuksia
johtava Tomi Kuosmanen myhäilee tyytyväisenä
suojattiensa edessä. Hymyyn on syytä, sillä palkan
ja kulut maksaa suomalainen veronmaksaja.

Yle on yrittänyt selittää ulkoeurooppalaisten rähinöinnin Forssassa sekä arkipäiväksi muuttuneen seksuaalisen häirinnän joko suomalaisella rasismilla tai partalasten "sotatraumoilla", mutta puskaradion ja vaihtoehtomedian ansiosta nämä tulkinnat ovat paljastuneet vähintään värittyneiksi, useimmiten pelkäksi valheelliseksi pimitykseksi. Siksi Pasilan toimituksessa on kaivattu epätoivoisesti jotain positiivista kerrottavaa turvapaikkaturismista.

Kuin taivaan lahjana pienen 1300 asukkaan Kyyjärvessä 600 kuntalaista, mukaan lukien kunnan johto, on allekirjoittanut adressin vastaanottokeskuksen lopettamista vastaan sisäministerille. Näin otollista herkkupalaa Yle ei voinut olla käyttämättä ja se lähettikin toimittaja Sanna Savelan tekemään paikan päälle kiiltokuvajuttua monikulttuurin paratiisimaisesta onnesta. Tapaus oli Ylen kannalta niin merkittävä, että asiasta uutisoitiin tänään näyttävästi myös Ylen tv-uutisissa.

Sanna Savelan tuskattuvan pitkässä vetistelyssä Kunta, joka rakastui turvapaikanhakijoihin – "On meiltä pois, jos he lähtevät" 
afganistalaiset turvapaikan hakijat kehutaan maasta taivaisiin ja jutun lopussa syntyy väkisinkin koominen vaikutelma, että miten ihmeessä kyyjärveläiset ovat tulleet ollenkaan toimeen ennen idän ihmeiden saapumista. Kaikki jutun kuvavalinnat pyrkivät niin ikään alleviivaamaan tätä progandistista narraatiota. 

Uutisjutun ensisijainen tarkoitus ei ole vaikuttaa vastaanottokeskuksen säilymisen puolesta, vaan tehdä positiivinen yleistys muka toimivasta monikulttuurisuudesta. Idelogiaansa kyynisesti ajava Yle näkee kuudessasadassa adressin allekirjoittaneessa kyyjärveläisessä vain joukon hyödyllisiä idiootteja, jotka antavat puoltoäänen koko Suomen muuttamiseksi etniseksi tilkkutäkiksi, jossa suomalaiset ennen pitkää katoavat iäksi. Kansanvaihtoa edistää muukalaisten kuvaaminen siveellisiksi ja moitteettomiksi tulokkaiksi, suoranaisiksi unelmavävyiksi suomalaisten juoppojen sijaan. Kolkanlahden ja Kyyjärven vastaanottokeskuksia johtava Tomi Kuosmanen näkeekin tulokkaissa oman bisneksen lisäksi myös demografisia päämääriä:
Kuosmanen sijoitti Kyyjärven vastaanottokeskukseen vain afgaanimiehiä. Hän uskoi, että afgaanit arvoineen sopisivat hyvin elämään keskisuomalaisessa pikkukunnassa: he ovat aktiivisia, ahkeria ja työteliäitä.
Jokin tässä väitteessä ei nyt täsmää: Jos afgaanit kerran ovat Kuosmasen mukaan uskomattoman fiksua väkeä, niin miksi heidän oma maansa on ollut iät ja ajat kehittymätön sotaisa paskatunkio, josta täytyy tulla kylmään Pohjolaan "rasistien kiusattavaksi"? Vai olisiko sittenkin niin, etteivät he loppujen lopuksi olekaan kovin fiksua ja ahkeraa porukkaa, kun ovat aina tunkemasta sieltä tänne, emmekä me koskaan sinne. Aivan, yhteiskunta koostuu ihmisistä, kuten kirjoitti Mikko Ellilä aikoinaan.                                                            ***************************


Yle TV1, keskiviikko 7.9. klo 12:35, 
Kuka kutsui Kokanderin 

3/8. Jenni lähtee Burmasta paenneen Htin perheen avuksi suuren vuosittaisen vesijuhlan järjestelyihin. Hän pohtii Mi Mi Pon, kahden pojan äidin kanssa miten saa teinit kunnioittamaan vanhempiaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.Yle TV2, keskiviikko 7.9.2016 klo 19:00 , Slummikokelaat 

1/3. Mumbai. Helppoon elämään tottuneet brittinuoret tutustuvat työntekoon maailman rankimmissa slummeissa. Intiassa putkimiesten työolot ja avoviemärit ovat pienoinen järkytys. Tyssääkö työharjoittelu heti alkuunsa? HD Äänitekstitys: suomi.


Yle TV2, keskiviikko 7.9.2016 klo 21:10, Docventures: Esipuinti 

Riku ja Tunna ottavat vastaan vieraat, joiden seurassa katsotaan elokuva World Order. Tämän viikon Docventuresin teemana infosota. Osallistu: yle.fi/docventures. HDYle TV2, keskiviikko 7.9.2016 klo 21:20, Docventures: World Order 

Docventuresin neljäs kausi starttaa venäläisellä elokuvalla World Order. Informaatiosodan välineenä toimiva dokumentti esittelee Moskovan mahtimiesten virallista näkemystä maailmanjärjestyksestä ja maailman suunnasta. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).


Huvittavaa että kulttuurikommunisti Riku Rantala paasaa Ylessä infosodasta, vaikka Docventures jos mikä on infosotaa räikeimmillään. Rantalan kirjoituksen vasemmistoeetos yhdistettynä lännen rappioliberalismiin ei eroa juurikaan Ylen ahkeraan käyttämien Ulkopoliittisen insitiuutin nato-globalistien lausunnoista. Entinen yleäinen Petri K. Kaivanto kertoo Facebook-sivullaan napakasti mikä Rantalan politikoinnissa mättää:
Riku Rantalan narratiivissa ainakin totuutta on vain silmänlumeeksi. Tällainen kirjoittelu Yleisradion nimissä olisi hyväksyttävää, jos YLE tarjoaisi omien toimittelijoidensa mielipiteinä muitakin näkökulmia kuin tämän Pentagonin, Hillaryn ja USAn sotateollisuuden narratiivinarrauksen. Nythän näin ei ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti