maanantai 22. helmikuuta 2016

YLE TV MAANANTAI PYÖRII KOVILLA KIERROKSILLA TUTUIN TEEMOIN


Yle TV1, 22.2.2016 klo 20:00 MOT: Supo tahtoo taskuusi  

Poliisi ja armeija haluavat Suomessakin päästä seuraamaan, mitä kansalaiset tekevät verkossa. Verkkovalvonnan hyödyt ovat silti kyseenalaiset. Toimittajana Hannu Sokala. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


Joskus harvoin Yle palvelee myös kansalaisten intressiä. Tämä ilta tarjosi asiapohjaisen MOT-raportin siitä, kuinka valtiovallan vakoiluelimenä toimiva Supo haluaa terrorismin uhan verukkeella tietää kaikkien kansalaisten ajatukset ja henkilöprofiilit.

Ohjelmassa ihmisoikeusjuristit esittävät tutut mutta perustellun rutinansa siitä, että vapaa yhteiskunta perustuu kansalaisuuteen, jossa yksilön koskemattomuus on keskeinen arvo. Yllättävää ei ollut myöskään se, että kansalaisten valvontaa tutkivan englantilaisen kansalaisjärjestön asiantuntija oli huolissaan erityisesti siitä, mitä erilaisten vähemmistöjen tiedoilla tehtäisiin.

Yle Watchin sivistynyt arvaus on, että tuskin mitään, sillä homot, marxilaisfeministit ja etniset nurkanvaltaajat ovat uuden maailmanjärjestyksen erityisessä suojeluksessa. Supoa ei voi enää pitää kansallisiin arvoihin sitoutuneena turvallisuusinstituutiona, sillä se on pitkälti suomalaisvihamielisen eliitin palveluksessa oleva elin. Oman maan kansalaisista eliitin päävihollisia kaikkialla Euroopassa ovat valkoiset nationalistit, joten voi vain kuvitella keitä tiedustelupalvelut haluavat eniten tarkkaila. On todennäköistä, että jo nyt Supo tai joku anglo-sionistinen tiedustelupalvelu seuraa myös tämän blogin käyttäjäliikennettä.
Yle TV1, 22.2.
2016 klo 19:00, Historia: Tuhon todistajat 


Natsioikeudenkäynteihin osallistuneen tuomari Musmannon haastattelu- ja kuvamateriaali vuodelta 1948 löytyivät 60 vuoden jälkeen. Hitlerin viimeisistä päivistä kertovat mm. Hitlerin sihteeri ja Eva Braunin sisko. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suom

Saksalaisen Spiegel tv:n tuottama ja Michael Kloftin ohjaama dokumenttielokuva Witnesses of Doom - The Lost interviews from 1948 (2014, suom. Tuhon todistajat) on hyvä esimerkki viime vuosien natsidokumenteissa, joissa tutut aiheet on ammennettu jo tyhjiin, mutta jotain "uuttakin" pitäisi yrittää massoille tarjota. Mitään oleellista uutta tv-dokumentti ei Ylen suosikkiaiheesta tarjoa, kunhan taas saadaan yksi tekosyy päivitellä natseja ja onnitella itseä siitä kuinka hienoa "demokraattista" (lopun) aikaa länsimassa nyt eletään.

Pentti Linkola paljasti v. 2000 kirjoituksessaan "Mietteitä ja muistoja vanhasta sivistyneistöstä – näkökulma vuosisadan aatehistoriaan" silmiinpistävän hurskastelun, joka näkyy nykyajan suhtautumisessa kansallissosialismiin:
Ja historia toistaa itseeän: tällä hetkellä on Suomessakin "fasistien", vanha- ja uusnatsien herjaaminen ja vaino, sananvapauden ylevät periaatteet räikeästi sivuuttaen, täysin identtinen 1930-luvun kommunistivainojen kanssa. Erona on vain se, että kansallissosialistien valtakaudesta on kulunut 55 vuotta [nyt jo siis 71 vuotta!, toim. huom.] ja heidän kauhistelunsa nyt jo pöyristyttävää farssia.


Yle TV1 Maanantai 22.2.2016 klo 21:30, Dokumenttiprojekti: Syyrialainen rakkaus

Amir ja Raghda kohtasivat 20 vuotta sitten, tuomittuina Syyrian hallinnon arvostelusta. Raghda on taas vankilassa, Amir ja 4 lasta odottavat häntä ja pakenevat Syyriasta. Miten perhe selviää? Ohjaaja: Sean MacAllister. HD Äänitekstitys: suomi.

Yle TV2, 22.2.2016 klo 19:30, Kioski: Mamu-Suomi-mamu

Mökkikulttuuri ja sauna on suomalaisuuden ytimessä. Niin myös Mamu-Suomi-Mamu vieraillessaan mökillä. Esitetty 25.9.2015. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Yle Teema, 22.2.2016 klo 18:00, Historia: Yhdysvallat vuonna 1964

2/2. Beatles kävi Amerikassa, Cassius Claysta tuli Muhammad Ali ja kolme kansalaisoikeustaistelijaa murhattiin Mississipissä. Millaisessa poliittisessa ilmapiirissä USA:ssa elettiin John F. Kennedyn murhan jälkeen? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Yle Teema, 22.2.2016 klo 21:00, Made in Africa  (Afrika er det nye sort)

Osa 6/6. Nairobissa tavataan Diana Opoti, yksi Afrikan vaikutusvaltaisimmista muotitoimittajista, sekä Instagram-ilmiö La Frohemien. HD Äänitekstitys: suomi.

Yle Fem, 22.2.2016 klo 23:15, SVT: Lasermannen

Inom loppet av några veckor i början av 90-talet försöker John Ausonius mörda elva svenskar med invandrarbakgrund i Stockholm. Men vem är han? Författaren Gellert Tamas och dokumentärfilmaren Malcolm Dixelius tecknar ett porträtt av en mördare som fick ett helt samhälle i gungning.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti