perjantai 5. helmikuuta 2016

PERJANTAIN VALTAMEDIA HUUMAA
Yle TV1 5.2.2016 klo 20:00, 
Pressiklubi  

Paetkaa, tolkun ihmiset tulevat! Studiossa Markku Jokisipilä, Anu Koivunen ja Harri Saukkomaa. #pressiklubi

Rukoilijasirkan olemusta huokuvasta mediatutkija Anu Koivusesta on tullut varsinainen mielipideautomaatti, jonka tärkeilevää ääntä kuulee varsinkin radion puolella rasittavan paljon. Tämän feministisen monikultturistin mielipiteitä pidetään valtamediassa näköjään kovinkin "raikkaina", koska häntä pyydetään joka ohjelmaan. Mitään aidosti uutta ja rakentavaa hän ei mielipiteillään edusta, mikä tuli selväksi myös Pressiklubissa. Koivunen vain toistaa samat valtavirtaiset feministiset ja multikultruuraliset näkemykset, joita on juntattu julkisuudessa kansalaisten päähän jo monta vuosikymmentä.

Muutoin keskustelu ryömi nykydemokratiaa puolijumalana pitävien pelkurien lässytyksenä siitä, että suurin yhteiskunnallinen ongelma on rasismi, ja että "rasistit" ja "suvakit" eivät ole oikea vastinpari, koska rasismi on tolkuttomuuden absoluuttinen nollapiste. Näin kaikki studiossa olleet tulivat asemoimaan itsensä länsimaisen itsetuhohulluuden mallioppilaiksi, suvaitsevaisiksi muukalaisinvaasion ymmärtäjiksi, vaikka juuri invaasion salliminen on alkusyy sille, että maassa ylipäätään esiintyy rasismia. Tämän Yle Watchin kannan tiesi jo Helsingin pormestari Raimo Ilaskivi: Suomessa ei ollut rasismia ennen kuin somalit tulivat.Yle TV1, 5.2.2016 klo 21:05, Perjantai 

Valtamedia ja vastamedia - kuka puhuu totta? Vieraina toimittaja Johanna Vehkoo ja kirjailija Timo Hännikäinen.

Valtamedian ylivaltaa puolustavaksi terrieriksi ryhtynyt Ylen toimittaja Johanna Vehkoo tunnetaan henkilökohtaisesta intohimostaan jahdata vaihtoehtomedioita. Vehkoo potee selvästinkin kympin tytön konformistista syndroomaa, jossa palkkioita odottaen puolustetaan vallitsevan järjestelmän arvoja henkeen ja vereen. Kirjailija Timo Hännikäinen pääsi sentään ohjelman lopussa toteamaan, että MV-lehden kaltaiset "vastamediat" ovat pulpahtaneet tyhjiöstä, jonka valtamediat ovat synnyttäneet, koska ne ovat vaienneet monista maahanmuuttoon ja monikultuurisuuteen liittyvistä ongelmista.Yle Teema. 5.2.2016 klo 23:55 P(l)ain truth (K16) 

Ilppo Pohjolan palkittu lyhytelokuva transseksuaalisuudesta. Kertomus henkilön muutoksesta biologisesta naisesta biologiseksi mieheksi. N: Rudi & Leea Klemola. (U) K16

2 kommenttia:

  1. Kaikki mistä Johanna Vehkoo kritisoi vastamediaa, pätee valtamediaan ja esim. Yleen, jossa tämä keskustelu käytiin; pitäisi tarkistaa faktat: valtamedia uutisoi esim. pelkästään Pentagonin tiedotteisiin perustuvia "uutisia" USA:n käymistä sodista. Eli jos lähteenä on jokin auktoriteetti, se uutisoidaan aivan kuin absoluuttisena totuutena. Tai kertoo vain eteenpäin kv. uutistoimistojen, kuten Reuters, suoltamia uutisia. Mitään faktojen tarkistuksia ei näissä todellakaan tehdä. Journalismia ja paskat, pelkkää papukaijamaista toistelua.

    Vehkoo sanoi, ettei kiihottamista kansanryhmää pidä hyväksyä. No, valtamedia promotoi käytännössä valkoisten kansanmurhaa ihannoimalla yksipuolisesti "monikulttuurisuutta" ja myötäilemällä EU:n politiikkaa, jossa sallitaan kehitysmaalaisten massamaahanmuutto (lue: invaasio) Euroopan maihin. Sillä alkuperäisen väestön korvaaminen on yksi kansanmurhan muodoista.

    Maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen liittyvä uutisointi, jota suomalainen ja koko länsimainen valtamedia harjoittaa, on historian laajamittaisin tapaus kiihottamisesta kansanryhmää, valkoisia ihmisiä, vastaan. Olen sen jo aiemmin täälläkin sanonut, mutta elämme todellakin ajassa, jossa äärimmäisestä pahuudesta (valkoisten kansanmurhan edistäminen) on tehty hyvyyttä ja "maltillisuutta" ja hyvyydestä (valkoisten kansanmurhan vastustaminen) pahuutta ja "ääriajattelua".

    Tämä koskee toki monia muitakin yhteiskunnallisia ja poliittisia kysymyksiä, ja kun tarkastelee tilannetta avoimin silmin ja terveen järjen kautta, niin maailma näyttäytyy täysin absurdina ja hullunkurisena. Se on, kuin katsoisi satiirista elokuvaa kuvitteellisesta dystopiasta, jossa missään, mitä kukaan sanoo, ei ole mitään järkeä. Usein tulee mieleen myös elokuva "Invasion of the Body Snatchers" ja "palkoihmiset", ihmiset ovat käveleviä kasveja.

    VastaaPoista