maanantai 19. kesäkuuta 2017

SUOMI SAI VASEMMISTOLAISEN EU-MIELISEN HALLITUSPUOLUEENSuomalaisen sisäpoliitikan kesäteatterissa tulee joka päivä lisänäytöksiä, joita kansalaiset eivät voi seurata kuin typertyneinä. Perussuomalaisten puoluekokouksesta hallituskriisiin päätynyt puskafarssi sai tänään uuden väliosan, kun hallitukseen kurvanneet loikkarit julistivat perustaneensa uuden puolueen nimeltä Sininen tulevaisuus.

Syy sille, miksi kansallismielisyyden yhdessä yössä hylännyt loikkarijoukko ei mainitse puolueensa nimessä sanaa sinivalkoinen käy selväksi Yle uutisessa Perussuomalaisista irtautuneen Uuden vaihtoehdon nimeksi Sininen tulevaisuus. Euroopan Unionin lipun väriä symboloiva sininen sopiikin uudelle hallituspuolueelle hyvin, koska Suomen lipun värit olisivat olleet liian vahva viittaus Suomen kansaan ja velvollisuuteen puolustaa sitä. Sininen tulevaisuus on ennen kaikkea yhteensopiva Kokoomuksen kanssa, joka on vaivihkaa muuttunut kansallisesta kansainväliseksi 
punavihertäväksi "arvopuolueeksi". 

Kuin silmänlumeeksi loikkarit väittävät Ylen uutisessa puolustavansa kansallisvaltiota, mutta kovin vaikeaa se on, kun on alentunut EU:n liittovaltiokehitystä kannattavien Kepun ja Kokoomuksen leimasinautomaatiksi:
Tiedotteessaan ryhmä kuvailee muun muassa uudistavansa puolueena Suomea jokaisen ihmisarvoa kunnioittaen. – Uskomme, että valtioiden tulee olla itsenäisiä toimijoita kansainvälisessä maailmassa. Kunnioitamme ihmisoikeuksia, emmekä hyväksy minkäänlaista ihmisvastaisuutta, tiedotteessa kuvaillaan. Ryhmän mukaan nimi Sininen tulevaisuus kuvastaa "vakautta, rauhaa, uudistusmielisyyttä, tuloksellisuutta ja isänmaallisuutta". 
Jostain kumman syystä soinilaiset ovat hallitukseen pääsemisen jälkeen omaksuneet täydellisesti Petteri Orpon ulkokultaisen puheen "universaalista ihmisarvosta" ikään kuin Perussuomalaiset olisivat Jussi Halla-ahon valinnan jälkeen julistaneet olevansa jyrkästi tuota sosiaalista konstruktiota vastaan. Toisaalta on hyvässä muistissa, kuinka jeesusteluun taipuvainen Timo Soini on koko ajan toistanut, että Perussuomalaiset eivät ole "ihmisvastainen puolue", mutta ei ole koskaan täsmentänyt mitä ihmisvastaisuus tarkoittaa. Sitä ei täsmennä myöskään Soinin salaa hallinnoima uusi puolue, mikä on retorisesti järkevää, sillä maassamme polittiseen muotoon puettua ihmisvihaa ovat esittäneet vain Pentti Linkola ja Pekka-Eric Auvinen. Näin sekä loikkarit että koko uusi hallitus voivat käyttää manipuloivaa blankotermiä 'ihmisvastaisuus' aina silloin kun se ei halua vastata Perussuomalaisten esittämään kritiikkiin maahanmuutosta. 

Aivan kuten muutkin EU:n yksivaltaisuuden syvenemisen hyväksyvät länsieurooppalaiset hallituspuolueet, myös Sininen tulevaisuus pelaa kaksilla korteilla kun se väittää ajavansa kansalaisten asiaa, mutta samalla tunnustaa syleilevänsä epämääräisiä "universaaleja oikeuksia", jotka on räätälöity länteen väkisin pyrkivien muukalaisten tarpeita silmällä pitäen. Näin uusi puolue on sitoutunut peliin, jossa poliittinen eliitti noudattaa ilman kansan mandaattia hyväksyttyjä kansainvälisiä sopimuksia viimeistä piirtoa myöten ja aina niin, että valintatilanteessa alkuperäisasukas on häviäjäpuolella.

Jotta eliitin kannattamat universaalit oikeudet toteutuisvat, täytyy rajallisia resursseja ottaa Euroopan työläisiltä ja jakaa ne afrikkalaisille. Kätevimmin tämä 2000-luvun kommunismi onnistuu tuottamalla kehitysmaalaisia Eurooppaan, jossa he voivat elää alemman keskiluokan ja työväenluokan keskuudessa. Poliittis-taloudellinen eliitti voi olla omassa rauhassa, sillä sen esittämä moraalinen vaatimus välittää
 muukalaislasten tulevaisuudesta enemmän kuin omista koskee ainoastaan verorasituksen alaista tuulipukukansaa.

                                                          **************************


Viime viikonloppuna pidettiin 
Tampereella kulttuurimaxismin parhaiten sisäistäneen vasemmistopuolueen puoluekokous ja puheenjohtajavaali. Eniten huomiota Vihreiden khmerien kokoontumisessa sai tietenkin puheenjohtajavaali ja siihen liittyneet tekniset kömmähdykset, vaikka valveutuneille kansalaisille olisi ollut paljon tärkeämpää tietää mitä uusia aloitteita puoluekokouksessa tehtiin. Ne ovat jääneet täysin puheenjohtajakisan voittaneen Touko Aallosta kerrottujen uutisjuttujen alle. Punavihreyttä sympatisoivan toimittajaenemmistön hyssyttely asiassa on sikäli ymmärrettävää, koska yleispuolueeksi pyrkivälle Vihreälle liitolle ei ole edullista, että sen kovan linjan totalitaristinen punamädätys tehtäisiin kovin julkiseksi. Puolueen uusista linjanvedoista kertoo verkkolehti Nykysuomi
Puoluekokouksessa hyväksyttiin useita aloitteita. Vihreiden puoluekokous hyväksyi aloitteen, jonka mukaan vihreiden on vaadittava järjestäytynyttä rasismia rikoslaissa kiellettäväksi. Vihreiden puoluekokous hyväksyi myös aloitteen, jonka mukaan raiskausrikoksen tunnusmerkistöön seksuaalirikoslainsäädännössä tulee sisältyä uhrin suostumuksen puute. Myös sukupuolineutraalin henkilötunnuksen käyttöönotosta tehtyä aloitetta käsiteltiin vihreiden Tampereen puoluekokouksessa. Esityksen perusteluiden mukaan ”pyrkimyksessä saattaa yksilöt yhdenvertaiseen asemaan lain edessä sukupuolen suhteen on yksi esteistä nykyinen henkilötunnus, joka jaottelee ihmiset syntymästään joko mieheksi tai naiseksi”.
Tällaiset ehdotukset saattavat mennä politiikassa vaivihkaa läpi, kun niiden takana seisoo valtavirtaisena esiintyvä cis-heteromies Touko Aalto eikä fanatisminsa avoimesti paljastava Emma Kari. Siksi Suomen kannalta olisi ollut parempi, että unelmoivan Hallusinaatio-vasemmiston johtoon olisi valittu marginaalista femikommunismia edustava helsinkiläinen. Aallon valinnan myötä vaarana on se, että kulttuurimädätys valtavirtaistuu politiikassa.

Valtamedialle Vihreiden uusi puheenjohtaja on selvästi sen oma lempipoju, jota kohdellaan samanlaisin silkkihansikkain kuin Ranskan tuoretta presidenttiä Emmanuel Macronia. Esimerkiksi Ylen uutisessa Henkilökuvassa Touko Aalto: Koulukiusatusta pojasta vihreiden puheenjohtajaksi näkyy hyvin se, kuinka valtamedia haluaa rakentaa hänestä kuvaa vaikeuksien kautta voittoon nousseena Oikeudenmukaisuuden soturina. Haastattelussa Aalto sanoo joutuneensa yläasteella koulukiusatuksi, mikä on tietenkin kenen tahansa kannalta väärin ja valitettavaa. Ikävä kyllä Aallon motiivi siirtyä lukioaikana vasemmistolaisfeministiseen politiikkaan näyttää olevan sublimoitu kosto entisille maskuliinisillle koulukiusaajille. Tämä tulee esiin hänen valintansa jälkeen Tampereella pitämässään ensimmäisessä tiedotustilaisuudessa, jossa hän kiittelee Ville Niinistöä, joka hylkäsi luonnosuojelun ja toi "vihreisiin" tilalle homoseksualismi-feminismin eräänlaisena marxismi-leninismin mutaationa: 
Ville on ihan oikeassa. Vihreät on feministinen puolue ja olen siitä ylpeä. Minun on ymmärrettävä oma erityisasemani tässä yhteiskunnassa. Olen valkoinen korkeasti koulutettu mies. Pitää pystyä ymmärtämään rakenteet, jotta naisia syrjiviä rakenteita voidaan purkaa.
Touko Aalto voi helposti julistautua profeministiksi, koska se ei kustanna korkean statuksen saavuttaneelle lauman johtajlle mitään. Hyveliputustakin tärkeämpää Aallolle näyttää olevan kosto kaikille maskuliinisille miehille, jota hän voi puheenjohtajan roolissa harjoittaa puolueen feministisen ohjelman avulla. Ei tarvitse olla suuri ennustaja kun sanoo, että jo lähitulevaisuudessa tulemme kuulemaan Vihreiden puheenjohtajalta profeministisiä aloitteita, joiden tarkoitus on vain ärsyttää tavallista suomalaista heteroseksuualista miestä.

Tuo lyhyt lainaus paljastaa myös muita motiiveja ja taustoja, jotka kuvaavat yleisemmin vihreiden besserwisser-mentaliteettia. Esimerkiksi Hiljaista Pohdintaa -blogin ylläpitäjä analysoi toisaalla Aallon lausuntoa: 

- Tuossa on tärkeää kohta, "Olen ... korkeasti koulututettu mies. Pitää pystyä ymmärtämään rakenteet ..." Kyse on suurimmalta osin itsekehusta ja statuskilpailusta, "Minä olen niin älykäs ja sivistynyt, että kuulun siihen pieneen valikoitujen joukkoon, joka ymmärtää tavallisille ihmisille näkymättömät ja liian monimutkaiset syrjivät rakenteet." Todellisuudessa tietysti kyse ei suurimmalta osin ole siitä, etteivätkö muut ihmiset näkisi tai ymmärtäisi sitä todistusaineistoa, jota vihreät esittävät teoriansa tueksi, vaan siitä, että heidän todistusaineistonsa on virheellistä ja suorastaan ärsyttävän väärässä sen takia, että kun räikeät virheet tiedoissa ja teorian loogiset virheet osoitetaan vihreille, he eivät korjaa niitä millään tavalla. Ei-vihreät joutuvat siksi päätymään siihen lopputulokseen, että monet vihreiden opeista ovat tavallaan vääristyneen ateistisen uskon virheellisiä opinkappaleita, joihin uskomalla vihreät osoittavat toisilleen ja yhteiselle ideologialleen uskollisuutta ja lojaalisuutta.
Vihreiden tuore puheenjohtaja on elävä paradoksi, sillä olemalla ohjelmallisesti miessukupuolen aisankannattaja hän saa sillä valtavasti maskuliinista valtaa. Helpoin tapa esiintyä pyyteettömänä kansantribuunina onkin asettautua sorrettujen tai kuten nykyään, kuviteltujen sorrettujen, puolelle. Aalto on osannut tämän toki aiemmin, kun hän harrasti nuoruudessaan äärivasemmistolaista agitaatiota:

Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Koska päähallituspuolueet ja loikkarit ovat toimillaan vähentäneet kansalaisten luottamusta, vasemmisto-opposiotiolla kuten Vihreillä on ollut viimeisen viikon aikana mahdollisuus kirkastaa kilpeään. Touko Aalto on puheenjohtajana jo ehtinyt kommentoida asiaa edellä mainitussa Ylen henkilökuvahaastattelussa. Sen perusteella vasemmisto-oppositiostakaan ei ole politiikan puhdistajaksi, koska se näkee tilanteessa vain mahdollisuuden ajaa opportunistisesti omaa agendaansa. Näin tehdessään Vihreät hyväksyvät loikkarien takinkäännön, mikäli se palvelee puolueen ideologiaa:
 
Tosin hallituskriisistä voi seurata jotakin hyvääkin vihreille. Aalto toivoo, että hallitus voi nyt löysätä maahanmuuttopolitiikkaansa. – Hallituksen nykyinen maahanmuutto- ja turvapaikkapoliittinen linja on Jussi Halla-ahon kynästä ja entisen sisäministeri Petteri Orpon (kok.) valmistelema. Jos nyt pääministeri Juha Sipilä ja valtiovarainministeri Petteri Orpo antoivat ikään kuin ihmisoikeuslupauksen, niin toivon heidän pitävän kiinni lupauksestaan. Muuten puheet ovat vain puheita.
Aalto moittii hallituksen vallassa pysymistä keinolla millä hyvänsä arvottomaksi näytelmäksi, koska se syö kansalaisten luottamusta politiikkaan. Silti hän olisi mielissään siitä, että hallitus hylkäisi kansalaisten valitsemien perussuomalaisten tekemän hallitusohjelman. Näin Aalto antaa hyväksyntänsä sille, että äänestäjänsä pettäneet loikkarit voivat luopua aiemmin sopimastaan ohjelmasta. Vihreillä ei voi tämän vuoksi olla mitään oikeutta päivitellä kansalaisten luottamuksen vähenemistä politiikkaan.
                                              

                                                      *********************************


Kotimaan uutistapahtumien lisäksi myös ulkomailla on tapahtunut. Tosin Länsirintamalta ei mitään uutta, sillä Lontoossa ja Pariisissa tapahtui tuttuun tapaan pari terroriteon yritelmää. Lontoon tapauksessa uutta oli vain se, että pakettiautolla ihmisjoukkoon ajanut oli valkoinen mies ja haavoittuneet uhrit muslimeja. Asiasta kertoo Ylen uutinen BBC: Lontoon hyökkäyksestä epäilty mies on neljän lapsen isä Cardiffista. Englannin aikaisempiin tapahtumiin verraten tähän on syytä todeta Persujen vaalilauseella: saat mitä tilaat.

Ranskan puolella Pariisissa mentiin sen sijaan vanhan kaavan mukaan, josta kertoo Ylen verkkosivujen juttu Pariisin hyökkääjä oli 31-vuotias mies, hän oli terroritarkkailulistalla. Onnellista tapahtumassa oli se, että vain hyökkääjä kuoli.                                                       *********************************Yle TV1, maanantai 19.6.2017 klo 18:30, Suomi on ruotsalainen

6/10. Laki ja demokratia. Suomalaisen demokratian juuret ovat syvällä Ruotsin ajassa: suomalaisilla oli oikeus osallistua Ruotsin kuninkaanvaaleihin jo Moran kivillä. Mukana mm. historioitsija Teemu Keskisarja. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.Yle TV1, maanantai 19.6.2017 klo 19:00, Hulahula Suomi 

6/6 Hulahula Suomen kunnianhimoinen road trip huipentuu pääkaupunkiin, jossa tavoitteena on valmistella kansa juhannuksen tansseihin hulppean musikaaliesityksen siivittämänä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.Yle TV1 Maanantai 19.6.2017 klo 21:00, A-studio 

Uusi oppositio kohtaa vanhan hallituksen. Tentissä myös vihreiden uusi puheenjohtaja. Juontajana Jan Andersson. #yleastudio. HD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti