perjantai 2. kesäkuuta 2017

ILMASTOSOPIMUS ON VITSI ILMAN LOPULLISTA RATKAISUA VÄESTÖNKASVUKYSYMYKSESSÄTänään kuultiin odotettu uutinen, kun p
residentti Donald Trump päätti irrottaa Yhdysvallat Pariisin ilmastosopimuksesta. Yle uutiset käsitteli päätöstä monessa uutisessaan kuten jutussa Amerikka ensin vai Amerikka yksin? – Näin Trumpin ilmastopäätöstä on kommentoitu. Yksi toisensa jälkeen maailman johtajat ovat tuominneet Trumpin päätöksen "vastuuttomana". Realistisesti tarkasteltuna valtioiden päämiesten ja -naisten asenne ei ole muuta kuin tekopyhää hurskastelua, koska he kannattavat Trumpin ohella kaikkialla vallitsevaa länsimaista uskontunnustusta, loputonta talouskasvua. Helpoin tapa vähentää ilmastokaasujen päästöjä olisi vapaakaupan kahlitseminen ja siirtyminen protektionismiin tai jopa autarkiaan, mutta mitään tähän viittaavaa ei ole edes näköpiiriissä, ellei oteta huomioon Trumpin vaalipuheita.

Globalistien moraalinen närkästys on todennäköisesti vain pelkkää teatterilta, sillä heille kansainvälisten sopimusten sisältö ei ole sinänsä ratkaisevaa, vaan paljon tärkeämpää on luoda "perusteet" kansainväliselle hallinnolle. Koko maailmaa koskevan näennäisen luonnonsuojelun päämotiivina onkin rakentaa globaali hallinto, joka aikanaan syrjäyttäisi kosmopoliittisen "eliitin" ja vasemmistoidealistien vihaamat demokraattiset kansallisvaltiot.

Arvatenkin hysteerisimmät lausunnot on kuultu  länsimaiden vesimeloneilta eli valevihreiltä (päältä vihreitä, sisältä punaisia), sillä he uskovat mukavuudenhaluisten demarieläkeläisten lailla, että joku Pariisin ilmastonsopimus muka "pelastaisi" maailman. Ylipäätään suurin osa keskiluokan kansalaisista on siinä uskossa, että maailman ekologisen tilanteen merkittäväksi parantamiseksi ei tarvitse tehdä suuria uhrauksia, ainakaan sellaisia, jotka vaikuttaisivat epämiellyttävästi omaan elämään. Kulutusjuhlien keskellä kaiken kun pitää olla kivaa, myös luonnonsuojelun.

Urbaanit punaliberaalit ovat mielellään osoittamassa sormellaan näennäisen ilmeisiä ja siten helppoja luonnonsuojelun vihollisia kuten Donald Trumpia. Paljon läheisempi kohde löytyy kuitenkin omasta peilistä, silä punavihreät kannattavat kolmannen maailman massamaahanmuuttoa länsimaihin, mikä lisää valtavasti luonnon kokonaiskuormitusta. Näitä "luonnonsuojelijoita" ei kiinnosta lainkaan se tosiasia, että mikäli tulijat jäisivät lähtömaihinsa, heidän hiilijalanjälkensä pysyisi länsimaissa asuvaan ihmiseen verrattuna hyvin pienenä.

Maailman kokonaistilannetta kriittisesti tarkkailevalle kansalaiselle on käymässä selväksi, että koko ilmastonmuutoshössötyksen tarkoituksena on peittää suurempi ongelma, joka on todellinen tabu länsimaiden "hyvien" ihmisten keskuudessa. Kyseessä on tietenkin väestöräjähdys Aasiassa ja etenkin Afrikassa, jonka väkiluku on nelinkertaistumassa vuosisadan loppuun mennessä. Mikäli ilmastomuutos johtuu ihmisestä, pitäisi silloin tarkastella ihmisen aiheuttamien päästöjen lisäksi myös ihmismäärää. Tätä näkökulmaa rationaallisuudella rehvastelevat "edistykselliset" liberaalit eivät ole ottaneet enää huomioon sitten 1970-luvun, sillä Afrikan mustien väestöpolitiikkaan puuttuminen olisi "rasismia". Kuitenkin juuri länsimailla olisi todellinen mahdollisuus vähentää ilmaston lämpenemistä, jos se vain lopettaisi Afrikan "auttamisen" ja antaisi pysyä sen pystyssä omilla jaloillaan. 

Afrikan väestöräjähdys johtuu pitkälti siitä, että länsimaisen humanitarismin kuten kehitysavun ja lääkehuollon avulla siellä on voitu moninkertaistaa väestö luonnon reunaehtojen kustannuksella. Tämän seurauksena ihmisen ja luonnon tasapainoa rikkova ylijäämäväestö tuhoaa paikallisluontoa aavikoittamalla ikimetsät. Pahinta tässä kaikessa on se, että nyt tämä ylitse pursuava populaatio rynnii korkean luonnonkuormituksen länsimaihin. Afrikan selviytymisen kannalta harmillista tässä on se, että Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin pyrkii juuri se fiksuin porukka, jota musta manner tarvitsisi itse kaikkein kipeimmin. Koko tämän tragedian kruunaa länsimaiden hyvää tarkoittavat globalismin hyödylliset idiootit, jotka omalta osaltaan edistävät afrikkalaista kansainvaellusta toimimalla maahanmuuttoa ajavissa poliittisissa puolueissa ja kansalaisjärjestöissä.

Aina kun puheeksi tulee ilmastonmuutos Yle Watch kehottaa keskustelijaa lisäämään kysymyksen väestöräjähdyksestä. Tämän ongelman esiin nostaminen ja korostaminen myös julkisuudessa on ensisijaisen tärkeää, sillä onhan se kysymys, joka vaikuttaa tällä hetkellä keskeisesti Eurooppaan kohdistuvaan massainvaasioon.

5 kommenttia:

 1. Kyllä sitä väestöä aikanaan saadaan vähennettyä oikein kunnolla. Tasapuolisesti myös eurooppalaisia. Sitä odotellessa nuo miljardit lähtevät Eurooppaan, koska "valkoinen mies on syynä ilmastonmuutokseen" ja siten kutsuu massat tänne, koska hänen tällaista on pakko väittää, kun joku käskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisten väestönkasvu on ainoana maailmassa vähentynyt viime vuosikymmeninä. Vaikka suomalaisten keskimääräinen lapsiluku on muita eurooppalaisia korkeampi, on sekin romahtunut selvästi alle väestön uusiutumisrajan, 2,1 lasta.

   "Vuonna 2010 keskimääräinen lapsiluku naista kohden oli 1,87. Nyt arvioitu syntyvyys on 1,65. Tutkijoiden mukaan vuonna 2008 alkanut talouskriisi on vaikuttanut perheiden halukkuuteen hankkia lapsia."

   http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/11/17/suomalaiset-haluavat-yha-vahemman-lapsia

   Poista
  2. Suomessa ja Euroopassa ainoa väestönosa, jonka lapsiluku on selvästi yli uusiutumisrajan, on ei-valkoiset siirtolaiset. Heidän kasvavaa lapsikatrasta elättää pääsasiassa valkoiset eurooppalaiset:

   "Ensimmäisen polven ulkomaalaistaustaiset naiset saavat selvästi enemmän lapsia kuin kantasuomalaiset. Eniten lapsia saavat Somaliasta muuttaneet, reilut neljä lasta naista kohti."

   https://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/al_maahanmuuttajasynnyttajat-60802

   Poista
 2. YK-verohan on ihan pian jo todellisuutta. Kun sitten hallinto on kv. globaalilla elimellä, niin viimeistään Euroopan mailta ja nimenomaan eurooppalaisilta viedään tuhkatkin pesästä. Kaikki mahdollinen lypsetään pois eikä mitään voi tehdä, paitsi jotain, jos on osa rikollismafiaa. Ilmastoverojen ja pankkitukien lisäksi tietenkin valtiot "tasaavat" resurssejaan "köyhien maiden" kanssa. Tämäkin on jo ihan lähtöviivoilla ja jopa USA Obaman johdolla on ajanut tällaista hirttosilmukkaa. Budjeteista on annettava muille, joilla "ei ole kehitys yhtä pitkällä". Pian ei ole mitään eroa kehitysmaiden välillä.

  Tuleekohan muuten jokin holokaustivero vielä, jolla maksetaan juutalaisille historian kaikista olemattomista holokausteista?

  VastaaPoista
 3. Tänään tulee taas ruotsalainen "Midnight Sun", tosin Maikkarilta. Viime viikolla päähenkilö, algerialainen etsivä, kertoi saamelaiselle, kuinka hänkin tietää, mitä on olla "alkuperäiskansaa". Kuulemma huudellaan ja on sorrettu ja ryöstetty aina vaan jne. Ruotsalaiset ovat ohjelman mukaan varastaneet saamelaisten maat ja harjoittaneet vakavaa sortoa. Suhteet olisivat edelleen hyvin jännittyneet. Samoin tietenkin Suomessa ja lisäksi Pohjoisessa "kveenit ja saamelaiset ovat pahimmat viholliset".

  Lisäksi ruotsalainen miesetsivät on homo tai siis tutkintaa johtava syyttäjä. Hänen alaisensa poliisi on biseksuaali ja tykkää sekä algerialaisesta että syyttäjästä. Voivoi, mikä kolmiodraama.

  Mikä tässä oli ihmeellstä ja uutta? No se, että algerialainen sanoi olleensa alkuperäiskansaa Ranskassa. Siis eikö algerialainen ole mahdollisesti alkuperäisansaa Algeriassa? Onhan siellä vaikka mitä berberiä tietty. Mutta että algerialainen tulee Ranskaan ja on sielläkin alkuperäiskansaa. Eivätkö Ranskan eri heimot sentään ole siellä alkuperäiskansaa? Jos ei suurin kelpaa koskaan, niin esim bretagnelaiset yms?

  VastaaPoista