tiistai 20. kesäkuuta 2017

HELSINKI PRIDE – JOLLET OLE PUOLELLAMME OLET MEITÄ VASTAANMarginaalisten mutta julkisuudessa vahvasti näkyvien seksuaalivähemmistöjen vuoden päätapahtuma Helsinki Pride järjestetään vasta parin viikon kuluttua, mutta raivoisa homorummutus kaikuu jo nyt valtamediassa. Niin sanottu LGBT (Lesbo, Gay, Bi, Trans) "yhteisö" on vahvojen lobbaajien ansiosta saamassa yhteiskunnassa samanlaisen virallisen aseman kuin valtiofeminismi. Toteutuessaan tämä tarkoittaisi ko. agendan valtiollista hyväksymistä ja siihen kohdistuvan kritiikin kriminalisoimista "syrjintänä". Tällä hetkellä asiaa helpottaa valtion eri organisaatioden näkyvä hyveliputus LGBT-agendan puolesta.

Poliisin virallinen osallistuminen Helsinki Pride kulkueeseen tulee olemaan askel kohti homomanian tunnustamista osaksi valtion kansalaisuskontoa. Asiasta kerrottiin eilen Ylen verkkosivujen uutisessa Poliisi osallistuu ensimmäistä kertaa virkapuvussa Helsinki Pride -kulkueeseen: "Kannamme huolta viharikoksista". Uutisessa haastateltu Poliisihallituksen poliisitarkastaja Måns Enqvist edustaa kansasta vierantuneen ylimmän poliisijohdon kantaa, jossa on omaksuttu länsimaisen liberaalieliitin retoriiikka vihapuheesta. Enqvist uhriuttaa sukupuolivähemmistöjä kuin mikäkin kulttuurimarxilainen antaakseen perusteet Isosisko-valtiolle, joka voi vainota kaikkia, jotka eivät allekirjoita EU-nomenklatuuran valikoivaa suvaitsevaisuutta.

Tarkalla silmällä uutisjutusta käy myös selväksi, että poliisi ei osallistukaan Helsinki Prideen omaehtoisesti, vaan sen on kutsunut paikalle yhdenvertaisuusvaltuutettu
Kirsi Pimiä. Hänellä on kulkueessa käytössään rekka, johon on kutsuttu muitakin organisaatioita juhlimaan ihmisoikeuksia. Tällaisen sanavalinnan hyväksyminen sellaisenaan uutisessa antaa muuten ymmärtää, että ihmisoikeuksien ytimeen kuuluu julkinen alastomana hilluminen, seksiasuihin pukeutuminen ja homoaktien simulointi 

Antaessaan kutsuja valtion organisaatioiden edustajille yhdevertaisuusvaltuutettu Pimiä käyttää hyväksi virkamiehen asemaansa edistäen ideologiaa, jota suuri osa kansalaisista ei allekirjoita. Koska puoluekannaltaan vihreä Pimiä on tietoinen marssin ideologisesta luonteesta, hän yrittää saada sille virallisen hyväksynnän naamiomalla se "kyseenalaistamattomien" ihmisoikeuksien juhlinnaksi. Käyttämällä tuota jälkimodernia taikasanaa yhdenvertaisuuvaltuutettu voi salakuljettaa LGBT-ideologian osaksi valtion virallista politiikkaa ja virkamieshallintoa.

Vaikka poliisi ei vielä marssikaan muiden osallistujien mukana virkapuvuissa, yhdenvertaisuusvaltuutetun kutsu rekkaan on kuitenkin taitava hivutus, josta voidaan edetä lähivuosina
Ruotsin malliin. Harkittujen askelten ottaminen kannatti jo viime Helsinki Pridessä, jossa merivoimien ylikersantti Juho Pylvänäinen esiintyi laittomasti virka-asussa. Tapauksesta noussut kohu todisti jälleen kerran LGBT-mafian voiman, sillä puolustusvoimien viestintäpäällikkö Jan Engström joutui perumaan heti seuraavana päivänä virka-asukiellon homoparaatissa, vaikka armeijan ohjesääntö kieltää yksiselitteisesti sen käytön idelogisissa ja poliittisissa tilaisuuksissa. Tätä taustaa vasten emme saa kovin pitkään odotella myöskään homopoliisien julkista esiintymistä Helsinki Pridessä.

Helsingin uusi ulkomaalaistaustainen apulaispormestari Nasima Razmyar (sos. dem.) on kulkueen virallinen suojelija ja tässä ominaisuudessa hän käyttää asemaansa vielä härskimmin hyväksi kuin yhdenvertaisuusvaltuutettu. Muukalaismädättäjänä hän pakottaa poliitikkoja ja maamme korkeaa johtoa hyväksymään karvoineen päivineen LGBT-agendan lähettämällä heille osallistumiskutsuja Helsinki Prideen. Kutsun ovat saaneet ainakin Juha Sipilä, Petteri Orpo ja Timo Soini. On selvää, että kutsut ovat epäsuoraa  kiristystä, sillä jos niihin ei vastata, homomyönteinen media tulkitsee sen olevan merkki suvaitsemattomuudesta ja LGBT-vastaisuudesta. Strategia on sama kuin taistolaisten moraalisella pakottamisella – jollet ole puolellamme olet meitä vastaan. 


                                                             *************************


Seksuaalivähemmistöjen määrätietoinen hivutus- ja lobbaustyö on edennyt viime vuosina suurin harppauksin, sillä sen äänekkäät puolustajat ovat muuttaneet taitavasti retorista painopistettä. Esimerkisi Seta korosti puheissaan pitkään suvaitsevaisuutta seksuaalisesti poikkevia kohtaan, mutta tänään se on ottanut keppihevosekseen ihmisoikeuspuheen. Tämä näkyy muun muassa siinä, että Seta ei ole enää pelkkä homojen etujärjestö, vaan se ahnehtii suurempaa yhteiskunnallista vaikutusvaltaa julistautumalla "ihmisoikeus- ja sosiaalialan kansalaisjärjestöksi". Setalle ei enää riitä poikkevien elämäntavan saama julkinen hyväksyntä, vaan ihmisoikeuksiin vedoten järjestö vaatii lainsäädäntöä sellaiseksi, joka noudattelee mitä eriskummallismpien marginaaliryhmien oikkuja ja erityistoiveita.


Näin mikä tahansa yleinen yhteiskunnallinen käytäntö, joka ei ole mieluinen mimosan herkille poikkeaville leimataan "ihmisoikeuksien vastaiseksi". Yksi tunnetuimmista tämän agendan vaatimuksista on sukupuolineutraalit vessat, jotka on tehty väestön promillen tuhannesosan toiveita silmällä pitäen. Yhteiskunnan taipuminen transsukupuolisten tai "sukupuolettomien" erityskohteluun luulisi saavan Setalta kiitosta, mutta järjestö kitisee edelleen sukupuolineutraaleista vessoista, koska vessaan menijät ovat muka kohdanneet väkivaltaa. 

MTV3 uutisessa Seta ei kuitenkaan yksilöi mitä väkivallalla tässä yhteydessä tarkoitetaan. Jutun perusteella voisi päätellä, että koska "väkivaltaa" on tapahtunut sukupuolineutraalin wc:n sisällä, ovat tekijätkin kuuluneet vähemmistöön. Toisaalla Seta venyttää uutisessa väkivallan käsitettä tarkoittamalla sillä tilannetta, jossa sukupuolineutraaliin vessaan menijältä on kysytty syytä valintaan.

Vessauutinen on jälleen yksi todiste siitä, että kun yhteiskunnassa aletaan toteuttaa täysimääräisesti marginaalisen nirppanokkajoukon toiveita ei edessä ole muu kuin loppumaton suo. Varsinkaan itsekeskeisyyteen taipuville sukupuolivähemmistöille ei tunnu riittävän mitkään saavutetut edut, 
vaan he vaativat kiittämättöminä aina vain lisää erityisoikeuksia, usein vielä olemattomaan uhristatukseen vedoten.


                                                             *************************
 


Yle Watch suosittelee vain omalla vastuulla:


Yle Fem, tiistai 20.6.2017 klo 14:20, Tiededokumentti: Väärä sukupuoli 

Plastiikkakirurgi Sir Harold Gillies teki ensimmäiset sukupuolenkorjausleikkaukset 1940-luvulla. Millaiseksi muodostui ensimmäisten potilaiden elämä, ja miten yhteiskunta heihin suhtautui? (U) HD Äänitekstitys: suomi.


Yle TV1, tiistai 20.6.2017 klo 18:30, Suomi on ruotsalainen

7/10. Hyvinvointiyhteiskunta. Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan monet keskeiset ainekset ovat peräisin Ruotsin ajalta. Tässä jaksossa selvitetään, miten Kustaa Vaasa liittyy yhteiskuntamallin perusteisiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Yle TV2, tiistai 20.6.2017 klo 23:30, Ali Show: Petra 

Ali Jahangirin vieraaksi saapuu laulaja Petra, joka muistetaan vuosituhannen vaihteessa pintaan nousseesta Tiktak-yhtyeestä. Sittemmin Petra on tehnyt soolouraa kolmen albumin verran. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


Yle Fem, tiistai 20.6.2017 klo 21:00, Historia: Euroopan juutalaisten tarina (12)  

8/8. Tuhkasta nousevat muistot. Sodan loputtua alkoi paenneiden natsien metsästäminen. Nykyisin keskitytään vainojen uhrien muistamiseen ja historian hirveyksien kertomiseen jälkipolville. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

2 kommenttia: