tiistai 6. kesäkuuta 2017

VALTAMEDIA RIEMUISSAAN: IRLANTIA EI JOHDA KANSAN ENEMMISTON EDUSMIES VAAN VÄRILLINEN HOMO

Aiemmin Irlantia puolustivat asein irlantilaiset patriootit.
Monikulttuurin seurauksena irlantilaisia uhkaa muiden
eurooppalaisten tapaan aseistautuneet Isis-järejstön
muslimiterroristit.

Kosmopoliittiset valtamediat riemuitsivat viime perjantaina 38-vuotiaaan Leo Varadkarin nousua Irlannin hallitsevan keskustaoikeistolaisen Fine Gael -puolueen puheenjohtajaksi ja samalla maan pääministeriksi. Yle uutiset kertoi asiasta lyhyesti uutisessaan Irlanti saa uuden pääministerin – maahanmuuttajataustainen homoseksuaali, jossa jo otsikko paljastaa miksi läntinen liberalistinen klienteeli kehrää tyytyväisyyttään. Intialaistaustaisen Varadkarin valintaa ovat ajaneet samat vapaakauppaa ja arvoliberalismia kannattavat vanhan vallan tahot, jotka nostivat aiemmin Ranskan presidentiksi Emmanuel Macroninin ja Kanadan pääministeriksi Justin Trudeaun.

Luonnollisesti valtamedia on ollut näennäisesti tyhjästä nostettujen hymypoikien edessä kuin sulaa vahaa. Globaalieliitin päämääriä palvelevalle valtamedialle näiden nuorten poliitikkojen häpeämätön thatcherilainen talouspolitiikka ja punaliberaali arvomaailma on kuin räätälöity uutta maailmanjärjestystä varten. Heidän valtaannousunsa ei ole todellakaan sattumaa eikä sillä ole juurikaan tekemistä kansan tahdon ja sen syvempien intressien kanssa. 

Ranskan uusoikeiston terävimpiin ajattelijoihin kuuluva Guillaume Faye kirjoittaa tuoreessa esseessään Macron: Artifact & Puppet, että hänen maansa uusi presidentti on henkisesti vanha nuorimies, joka on vain synteesi vanhan Järjestelmän apparatsikki-vasemmistosta ja suuryritysten oikeistosta. Aivan kuten Macron myös Varadkar ja Trudeau yhdistävät jo yhdistynyttä harvainvaltaa.

Se, mitä Faye kirjoittaa Macronin valinnasta ei poikkea juurikaan siitä mitä on tapahtunut Irlannissa ja Kanadassa. Fayen mukaan Macronin nousun syynä ei ollut ihme, vaan sen taustalla oli vuodesta 2014 asti salassa järjestetty valtava taloudellinen operaatio. Sen tarkoituksena oli saada valituksi uskollinen palvelija ja puhemies johtavalle kosmopoliittiselle piirille ja kansainvälisille oligargeille, joilla on merkittäviä yhteisiä intressejä myös muslimien kanssa. Ranskalainen valtamedia vetosi lähes yksimielisesti kansalaisiin, jotta sen Troijan hevosena toimiva Macron kaappaisi Ranskan ja eliminoisi kansan suosiman Front Nationalin (FN), joka pahasti vesittyneenäkin esitetään yksiselitteisen fasistisena puolueena.

Vaikka Irlannissa ja Kanadassa ei löydykään sellaista poliittista vastavoimaa kuin Ranskan FN, löytyy niistäkin konservatiivista ja maahanmuuttokriitiistä potentiaalia, jotka globalistiset keskustaliberaalit puolueet haluavat neutralisoida. Siksi ei ole yllättävää, että molemmissa maissa valtamediat kävivät ylistävää kampanjaa vasemmistolaisten arvojen aisankannattajina toimivien "oikeistolaisten" liberaalijohtajien Leo Varadkarin ja Emmanuel Macronin puolesta.

Suomessa kulttuurimarxismilla mädätetyn oikeistoliberalismin lipunkantajana toimiva Helsingin Sanomat julkaisi analyysin intialaisen homon vallinnasta Irlannin johtoon toimittaja Annamari Sipilän kirjoituksessa Mitä väliä sillä on, että pääministeri on homo? Viisi syytä, miksi Irlannin uusi johtaja on parrasvaloissa. Mistään kansan syvien rivien tahdosta valinnassa ei ollut kysymys, sillä lopputuloksesta päätti
 puolue-eliitti eli Fine Gael -puolueen kansanedustajat, senaattorit, mepit ja paikallistason johtohahmot. Toimittajan mielestä tämä ei oleellista vaan se, että Varadkarin arvomaailma on sama kuin Helsingin Sanomilla

Uutisartikkelista suorastaan hehkuu naivi vasemmistoliberaali kehitysoptimismi, jossa liberaaliarvojen määrittämän "kehityksen" eteenpäinmeno on kaikki kaikessa. Sipilä aloittaa juttunsa Suomen homoavioliitto-kampanjassa yleisemmin käytetyllä kahdella sanalla, joiden lukeneisto uskoo vieläkin olevan argumentti:.
MITÄ VÄLIÄ on sillä, että Irlannin pääministeriksi tiistaina nouseva Leo Varadkar, 38, on avoimesti homo? Miksi Varadkarin seksuaalinen suuntautuminen pitää mainita joka ikisessä uutisotsikossa? Eletäänhän sentään vuotta 2017.
Niin, mitä väliä on sillä, että kaikkialla yhteiskunnassa vaikuttava homolobby voi käyttää vipuvartena maan johtavaa homoesikuvaa, jotta 95%:ia käsittävän enemmistön sukupuoliarvot voidaan määritellä marginaalivähemmistön toiveiden mukaisesti? Jos tällä ei ole väliä niin millä sitten? Jos asiaa kysytään vallitsevia (epä)arvoja hallitsevilta vasemmistoliberaaleilta ja heidän oikeistolaisilta aisankannattajiltaan, niin millään kestävällä ei ole juuri mitään arvoa, paitsi sillä, että taloudessa on jatkuvaa "pöhinää". Siksi homoarvoja kannattava Varadkarin on heille toiveiden täyttymys, pidetäänhän häntä päämäärättömän talouskasvun takuumiehenä Irlannissa. 

Koska poliittiselle klienteelille talouskasvu ja atomistinen individualismi ovat uusia jumalia, silloin eivät sellaiset asiat kuten kansakunta ja sitä uudistava perhe merkitse mitään. Kansat voidaan vaihtaa, sukupuolet voidaan vaihtaa, uskonnot voidaan vaihtaa. Mitä väliä on edes sillä, että koko länsimainen sivilisaatio vaihdetaan, eihän se ole sinulta pois? Eletäänhän sentään vuotta 2017.

Voi olla, että Sipilän toteamus vuodesta 2017 on vain retorisesti teeskenneltyä hämmästystä, mutta ikävä kyllä on todennäköisempää, että hän on edistysuskovaisena aidosti närkästynyt siitä, että muu maailma ei toimittajien ja muotiaatteita seuraavien trendperseiden lailla ajattelekaan samalla tavalla kuin he itse. Tilanne on sikäli huvittava, että omassa todellisuudessaan elävät punaliberaalit toimittajat eivät taida tietää, että kuplan ulkopuolella tokaisuun "eletäänhän sentään vuotta xxxx" on suhtauduttu jo pitkään pilkallisen ironisesti, koska sen lausujat kuvittelevat väitteen olevan joku vastaansanomaton argumentti. Ei se ole, vaan kyseessä on pelkkä kiukutteleva vaatimus, jossa saavutettua nykytilaa pidetään lopullisesti voitettuna kantana ja muka todisteena edistyksestä, vaikka päinvastaisia todisteita on yhtä helppo esittää. Hesarin toimittajana Sipiliä ei turhaan peittele kannattamaansa arvoliberaalia rappiota, jota hän kutsuu kehitykseksi:. 
Vapautuminen on ollut kuitenkin nopeaa. Toukokuussa 2015 Irlanti hyväksyi tasa-arvoisen avioliittolain kansanäänestyksessä. Näin Irlanti kiilasi Suomenkin ohi: homot ja lesbot pääsivät Irlannissa naimisiin aiemmin kuin tasa-arvoisuudellaan kerskuvassa Suomessa. Varadkarin valinta kertoo, että kehitys jatkuu.
Tosiaan, rappio on ollut nopeaa myös Irlannissa. Länsimainen hapatus ei näy vain arvoissa, vaan myös kaikkein tärkeimmässä eli väestöpolitiikassa. Ilmeisesti irlantilaiset eivät oppineet mitään serkkujensa brittien 800-vuotisesta miehityksestä, vaan ovat alle 60 vuotta virallisen itsenäisyyden saamisen (1949) jälkeen antautumassa Euroopan ulkopuolisille tulokkaille, joita alkoi EU:n taloushelpotusten ansiosta tulvia maahan viime vuosikymmenen loppupuolella.

Tätä ennen Irlanti tunnettiin valkoisena, irlantilaisena maana. EU:n ja globalistien tarkoitus on mitä ilmeisemmin bastardisoida viimeisetkin valkoiset maat kuten Irlanti ja Islanti päästämällä näihin paratiisisaariin monikulttuuri-käärmeen runsaslukuiset poikaset. Tätä kaiken latistavaa kansojen sekoitusta kannattaa myös Helsingin Sanomat:
Täytyy muistaa, että perinteisesti juuri Irlannista on lähdetty sankoin joukoin maahanmuuttajiksi, lähinnä Englantiin ja Yhdysvaltoihin. Varadkarin valinta osoittaa, että virta voi viedä onnistuneesti myös toisin päin.
Roskaa. Täytyy muistaa, että Yhdysvallat on valkoisten siirtolaisten perustama kansakunta, jonka perustana on vapaamuurarien liberalistinen kansalaisnationalismi (Civic Nationalism), kun taas Irlannin olemassaolo perustuu monien muiden eurooppalaisten valtioden tapaan etniseen nationalismiin (Ethnic Nationalism). Tämän vuoksi Irlannilla ei oe mitään moraalista velvollisuutta noudattaa amerikkalaista kansalaisnationalismia muka jonain "vastavuoroisuutena" varsinkin kun tulijat tulevat Amerikan ja Euroopan ulkopuolisista maista, jolla ei ole mitään etnistä ja kultuurista yhteyttä Irlantiin. 

Toimittaja Annamari Sipilän ainoa oikeaan osunut neutraali havainto koskee Leo Varadkarin samankaltaisuutta nuoriin poliittisiin pyrkyreihin kuten presidentti Emmanuel Macroniin, pääministeri Justin Trudeau'un ja vähemmmän tunnettuun Luxemburgin pääministeri Xavier Betteliin, joka on Varadkarin lailla avoimesti homo. Se, minkä toimittaja jättää näiden poliitikkojen yhtäläisyydestä kertomatta on se, että he kaikki edustavat uusliberalistista konsensusta, jossa yhdistyy uusklassisen taloustieteen opit ja vasemmistoglobalistiset sosiaaliset agendat.
                                               
Irlannin uusi pääministeri Leo Varadkar.


                                           *************************Yle TV1, tiistai 6.6.2017 klo 15:45, A-studio 

Onko poliisi rasisti? Haastateltvana poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen. Kenestä vihreiden uusi puheenjohtaja? Studiossa ennakkosuosikit Emma Kari ja Touko Aalto. Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. UUSINTA eilisestä.

Linkki Yle Areenaan.Yle TV1, tiistai 6.6.2017 klo 20:00, Suomi on suomalainen 

10/10 Nationalismi. Sarjan viimeisessä jaksossa pureudutaan suomalaiseen nationalismiin. Kaipaako se puolustuspuheita vai historian romukoppaa? Miten yhdistetään maailmankansalaisuus ja suomalaisuus? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Yle TV2, tiistai 6.6.2017 klo 23:30, Ali Show: Jenny Lehtinen  

Kesän kuumin isäntä Ali Jahangiri tulee taas. Eikä siinä kaikki vaan nyt Ali Show paahtaa vieraitaan niin radiossa, televisiossa kuin verkossa. Alin parilalla tirisee valtakunnan ykkösvieraat isäntää säästämättä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Suomalaisille radion puolella pottuileva Ali Jahangari viihdyttää nyt kansallismasokisteja myös näköradiossa.Yle Fem Teema, tiistai 6.6.2017 klo 21:00, Historia: Euroopan juutalaisten tarina  

6/8. Ne, jotka selvisivät. Kun sodan loppu lähestyi, Himmler pyrki peittämään kansanmurhan jäljet hävittämällä kuolemanleirejä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).


Yle TV1, tiistai 6.6.2017 klo 22:50, Panorama: Euroopan uudet terroristit 

Isis kehottaa kannattajiaan iskemään siviilikohteisiin. Yksinäisten susien houkuttelussa Isis hyödyntää sosiaalista mediaa, erityisesti WhatsAppia. Raportti näyttää miten FBI ja Britannian poliisi torjuvat iskuja. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

2 kommenttia:

  1. Kun tätä rappiota katsoo niin kyllähän näillä islamisteilla on vissi pointti tuhota tällainen paskakulttuuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sisäisen rappion ja etnisen immuunikadon vuoksi jopa kivikautiset barbaabit voivat mellastaa vapaasti keskellä Eurooppaa.

      Poista