tiistai 13. kesäkuuta 2017

HÄPEÄLLINEN MUTTA KENTIES VÄLTTÄMÄTÖN NÄYTELMÄ

Timo Soini, kosher-konservatiivi ja petturi.

Ensin pääpuolueet Keskusta ja Kokoomus tekivät petoksen Perussuomalaisten uutta puoluejohtoa kohtaan erottamalla köykäisllä verukkeilla puolueen hallituksesta, vaikka se olisi suostunut noudattamaan valtioneuvoston sovittua ohjelmaa. Petoksen todellinen luonne ja syvyys paljastui tänään, kun Perussuomalaisten ministeriryhmä perusti sionisti Simon Jakob Benjamin Elon johdolla Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän, vaikka Timo Soini oli kesäkuun alussa sanonut, että loikkariryhmän perustaminen olisi ehdottomasti poissuljettu vaihtoehto. Jussi Halla-aho on aivan oikeassa siinä, että koko puhalluksen pääarkkitehtinä on ollut alusta asti Timo Soini, mutta tämä vetäytyi taktisesti pois loikkaripuolueen valokeilasta antamalla muodollisen vallan uskolliselle sätkynukelleen Simon Elolle. Soinin ura tullaan muistamaan häpeällisestä petoksesta, joka käy ilmi Ylen uutisessa Timo Soini kesäkuun alussa: Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön:
Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini ilmoitti vielä kesäkuun 3. päivä blogissaan [Selkärangaton Soini on salaa poistanut päivityksensä! YW huom.] pitävänsä loikkareita luusereina eli häviäjinä.

– Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä, Soini kirjoitti. 
– Pidän loikkareita luusereina. Siksi ajoin hallitusneuvotteluissa läpi niin sanotun seteliselkärankaisten rappiopykälän kumoamisen. Historiallinen vääryys ja Kekkosen ajan politiikan rappiotila joutui tilille ja historian hämärään, Soini kirjoitti.
Niin sanottu hallituskriisi näyttää olevan valmiiksi kirjoitettu näytelmä, josta oli sovittu jo aiemmin mikäli Jussi Halla-ahosta tulee puheenjohtaja. Perussuomalaisten kansanedustaja Jani Mäkelä ounastelee samaa eilisessä sanomalehti Etelä-Saimaan haastattelussa:
— Hallituskriisi oli ennalta suunniteltu manööveri siinä tapauksessa, että Halla-aho valitaan puheenjohtajaksi. Sitä ei keksitty tänään. Epäilen tapahtuneen spontaaniutta senkin takia, että pääministeri peruutti jo monta päivää sitten kaikki tapaamisensa keskustellakseen Halla-ahon kanssa. Perussuomalaisten kannalta hallituksen kaataminen on petos. Olemme ainoa puolue, joka on noudattanut hallitusohjelmaa. Muut ovat livenneet siitä milloin minkäkin asian suhteen 
Se, että hallitus jatkaa entisellään persuloikkarien kanssa, paljastaa aihetodisteilla ja puhtaalla päättelyllä mistä tässä sopassa on kyse. Turun Sanomat tiesi kertoa jo 3. kesäkuuta, että hallituksessa on käyty vakavia keskusteluja siitä, että perussuomalaisten eduskuntaryhmän soinilais-terholainen enemmistö muodostaisi oman eduskuntaryhmänsä ja jatkaisi hallituksessa.  Huolimatta valtamedian ja muiden puolueiden tuesta Sampo Terholle, soinilaiskaarti päätti varmistaa asemansa säilymisen siinäkin tapauksessa, että puheenjohtajaksi valittaisiin Jussi Halla-aho. Puoluekokouksessa  pahasti turpaansa saanut valeisänmaallinen soinilaiskaarti olikin tehnyt jo hyvissä ajoin hallituspuolueiden kanssa salaisen sopimuksen, jossa ministeripaikkojen ehtona on sitoutuminen Keskustan ja Kokoomuksen maanpetokselliseen politiikkaan. Sen ytimessä on sukeltaminen syvemmälle EU:n integraatioon, leväperäisen ulkomaalaispolitiikan jatkuminen ja Kokoomukselle tärkeän Sote-huijauksen läpivieminen, jossa puoluetta tukevat terveysalan yritykset pääsevät vapaasti veronmaksajien kukkarolle.

Ihmisluonne on näköjään muuttumaton ja turmelukselle voi altistua myös isänmaallisina pidettyjä poliitikkoja, jotka ovat päässeet maistamaan vallan makeutta. Pahimmat konnat tässä näytelmässä ovat tietenkin Timo Soini ja hänen sylikoiransa Sampo Terho ja Simon Elo. He olivat valmiita loikkaamaan siitäkin huolimatta, että uusi ryhmä ei voi saada enää puoluetukea. Ironista tässä on se, että aikoinaan seteliselkärankaisia loikkareita vastaan suunnattu laki oli juuri Soinin esitys. 

Vaikka Timo Soinia osui nyt omaan nilkkaan, hän on häikäilemättömänä pelurina osannut varmistaa tällaisessakin pelitilanteessa selustansa. Avuksi tulee hänen ja Raimo Vistbackan johtama Perussuomalaisten tukisäätiö. Se perustettiin tarkoituksella puolueesta erilliseksi toimijaksi, mutta tätä ilmiselvää vedätystä on puolueen sisällä arvosteltu ymmärrettävästi ankarasti. Koska tukisäätiö on Vistabackan Turun Sanomille antaman haastattelun mukaan itsenäinen oikeussubjekti, se voi toimia emopuolueesta riippumatta. Tällöin säätiö voisi rahoittaa uutta loikkariryhmää. Täytyy sanoa, että melkoinen chutzpah näiltä sionistisilta kosher-konservatiiveilta!

Perussuomalaisista karkuun lähteneen Uusi vaihtoehto -ryhmän ministerit laskelmoivat, että tulevasta vaalimenestyksestä huolimatta Halla-ahon johtamaa puoluetta ei tultaisi päästämään uuteen hallitukseen, joten he päättelivät, että nyt on viimeinen hetki nauttia hyväpalkkaisista ministerinpesteistä. Ilo saattaa jäädä lyhytaikaiseksi, sillä Jussi Halla-aho totesi Ylelle, että loikkarien menestys ei perinteisesti tule olemaan kummoinen seuraavissa vaaleissa. Perussuomalaisten jäsenkunnassa on tietenkin petetty olo, josta kertoo Ylen uutinen Perussuomalaiset piirijohtajat ovat hämmentyneitä puolueen kahtiajaosta – "Ei ollut Soinilla malttia". Pahinta satikutia on saanut kuitenkin Sampo Terho, jonka Facebook-sivulla entinen kannattaja purkaa suorasanaisesti pettymystään näin:
Ensin ollaan niin hyvää kaveria Jussin kanssa, asiakysymyksistä samoilla linjoilla ja esitetään niin nuivaa että... Jussin valinnan jälkeen onnitellaan twitterissä ja sanotaan kuinka tästä mennään yhdessä eteenpäin... ja sitten puukotetaan selkään. Oksettavaa touhua. Millainen mies oikein käyttäytyy noin? Kaikkein pahin petturi loikkareista olit juuri sinä.
Seteliselkärankaisten uuteen ryhmään liittyneet kansanedustajat taas kuvittelevat, että he petturiviitan kantajina voisivat seuraavissa vaaleissa päästä uudelleen eduskuntaan, koska hallituksessa oleminen toisi heillekin näkyvyyttä. Tämä on virhearvio, jonka todistaa jo puoluekentän ja maahanmuuttokriittisen äänestäjäkunnan tuki Halla-ahon johtamalle Perussuomalaiset puolueelle. Kuten muuallakin Euroopassa maahanmuuton kasvun tuomat ongelmat lisäävät väistämättä kansallismielisten puolueiden suosiota. Isänmaan tulevaisuudesta kiinnostuneita ei todellakaan houkuta äänestää petoksellisia soinilaisia, jotka nykyhallituksen kahtena ensimmäisenä vuotena osoittivat olevansa maahanmuuttokysymyksessä impotentteja ja Kepu-Kokoomuksen vietävissä. Tämä kaikki mahous vain siksi, että se on ollut edullista laiskan pullean Soinin omille valtapyyteille. Tämän hallituspetoksen seurauksena Uusi vaihtohto -ryhmän kansanedustajien poliittinen ura tulee päättymään kuin seinään seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Suomen kansan periviholliset, media ja punavihreät, ovat olleet hämmentyneestä ilosta sekaisin, sillä heidän manaamansa Perussuomalaisten hajoaminen tapahtui vihdoinkin. Heidän ilonsa on kuitenkin lyhytaikaista, koska maahanmuuttovastaisuus ei ole kansasta mihinkään hävinnyt, vaikka Vihreiden khmerien Ville Niinistö näyttää sellaista toiveajattelevan:
– En usko, että Halla-ahon perussuomalaisten linja on suomalaisten enemmistön näkemys siitä, mitä Suomessa pitää tehdä. En usko että enemmistö haluaisi alkaa murtaa Suomen kaksikielisyyttä, tai että suomalaiset pitäisi panna toinen toistaan vastaan.
Fakta on että yli 60 prosenttia suomalaisista ei ottaisi lisää maahanmuuttajia. Toisaalla sisäministeriön Vaasan yliopistolla teettämä tuore mielipidetutkimus kertoo, että
Vastaajista 76 prosenttia oli ”eri mieltä” tai ”vahvasti eri mieltä” väitteestä, että kielteisen päätöksen saaneella turvapaikanhakijalla on oikeus jäädä oleskelemaan Suomeen. Sen sijaan 78 prosenttia [vastustajia vain 6%] vastaajista oli samaa tai vahvasti samaa mieltä siitä, että viranomaisten tulee palauttaa ne kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat, jotka eivät poistu maasta vapaaehtoisesti.
Muukalaisinvaasion kärjistyessä ja terrorismin rantautuessa myös tänne nuo luvut kasvavat tuosta vielä reippaasti. Koska porvaripuolueet, soinilaispetturit ja mädätystä kiihdyttävät punavihreät eivät tee haittamaahanmuutolle mitään, alkavat kansalaiset etsiä ensin ratkaisua sellaisesta eduskuntapuolueesta, joka on valmis puolustamaan kansan olemassaoloa ja sen turvallisuutta. Mikäli tilanteeseen ei edellenkäään saada muutosta alkaa liikehdintä kaduilla.

Suomalaisvihamieliset samppanjasosialistit voivat nyt poksautella pullojaan, mutta monikulttuurin nahoissaan tunteva kansan enemmistö ei tule jatkossakaan antautuamaan petturieliitin teuraslampaiksi. Osat voivat vaihtua ja silloin kansanviholliset voivat miettiä mitä tulikaan tehtyä ja sanottua.                                                       ******************************


Yle TV1 Tiistai 13.6. klo 21:00, A-studio 


A-studio jatkaa hallituskriisin käsittelyä. Studiossa mm. perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja Uusi vaihtoehto ryhmän jäseniä. Juontajana Annika Damström. #yleastudio.

Yle uutiset kertoo kohtaamisesta jutussa A-Studio: Jussi Halla-aho illan erikoislähetyksessä.

Linkki Yle Areenaan.

Koko kevään on ollut näyttöä siitä, että Perussuomalaisten entinen puoluejohto on hylännyt jäsenhakemuksia vain siksi, että hakijoilla on ollut Halla-ahoa tukevia näkemyksiä. Hylkäämisten ilmeinen tarkoitus oli varmistaa, että puoluekokoukseen tulee mahdollisimman vähän Halla-ahon tukijoita. Kyse oli siis soinilaisten junttapolitiikasta, mutta Simon Elo käänsi A-studiossa valheellisesti koko asetelman päälaelleen viittaamalla Ilta-Sanomien poliittisesti motivoituneeseen likasankojournalismiin. Silmiään räpsäyttämättä hän väitti, että Halla-ahon kannattajat junttasivat, koska puheenjohtajakisan lopputulos sattui olemaan heille epämieluisa!

Toinen Perussuomalaisten ryhmästä loikannut hylkiö, Tiina Elovaara, jonka oikea paikka olisi Vihreät tai Vasemmistoliitto, alkoi sönköttää täysin epäolennaista tunnepuhetta Suomen Sisusta, Hommasta ja natsitervehdyksistä, jotka eivät liittyneet mitenkään Halla-ahon valintaan. Hänen läpinäkyvän kömpelöä Guilt by Association -retorikkaa olisi voinut odottaa Vasemmistoliiton Li Anderssonilta eikä kansallismielisenä esiintyvältä kansanedustajalta. Sekä Elovaara että Elo yrittivät luoda mielikuvaa, että uusnatsit olisivat kaapanneet Perussuomalaiset. Tämä on se naurettavan epäuskottava narratiivi, jonka he esittävät oman suhmurointinsa meriselityksenä ja on todennäköistä, että myös median ottaa sen mielellään vastaan.


Lopuksi studioon kutsuttiin Simon Jakob Benjamin Elon sionistiystävät Kokoomuksen
Ben Zyskowicz ja Keskustan ikityrkky Antti Kaikkonen. Tuo vehkeilevä valtarinki näytti tulevan keskenään hyvin toimeen, sillä jo heti alussa Antti Kaikkonen kehräsi tyytyväisyyttään kiittämällä Perussuomalaisista liuenneiden halpamaista temppua "rohkeaksi vedoksi". Vastavuoroisesti Simon Elo julisti ryhmänsä puna-Kokoomuksen aisankannattajaksi puhumalla liturgisesti "rasismin" nollatoleranssista ja ihmisarvoista jne. Kammottavan myötähävettävää matelua.

Ohjelman ainoa avoimin kortein esiintynyt poliitikko oli alussa nähty Jussi Halla-aho, joka perusteli näkemyksensä johdonmukaisesti ja rauhallisesti. Jopa kunnioitettavan rauhallisesti, sillä harva isänmaataan rakastava poliitikko istuisi tuollaisen vehkeiljäporukan kanssa samaan pöytään.Yle TV2, tiistai 13.6.2017 klo 23:40, Ali Show: Matti Rönkä 

Ali Jahangiri saa vieraakseen toimittaja Matti Röngän. Uutisankkurina tunnettu Rönkä on niittänyt mainetta myös dekkaristina, ja hänen yhdeksäs romaaninsa Eino julkaistiin vuonna 2015. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


Studiossa kaksi pahamaineista satusetää.

9 kommenttia:

 1. Uuden ryhmän nimeksi olisi pitänyt tulla Juudas Iskariot!

  VastaaPoista
 2. Liityin PS puolueeseen alunperin Jussin ansiosta huolimatta pullervo soinista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valeoppositiomies Halla-ahontarkoitus olikin juuri vetää nuivat puolueeseen, jossa he eivät tulleet saamaan yhtään mitään koskaan aikaiseksi. Nyt luotat kuitenkin edelleen Halla-ahoon? Pyhä yksinkertaisuus.

   Poista
 3. Sinun olisi pitänyt asettua ehdolle niin saisit täydellisen ehdokkaan / poliitikon / ministerin / puoluejohtajan.

  VastaaPoista
 4. Miten tämä nyky hallituksen huiijarit voivat puhua jakamattomista arvoista
  kun suomen ennemistö ei jaa heidän arvojaan virallisten tutkimus tulokoksien mukaan
  saatikka luota heihin tai Eu virkamiehiin
  Tutkimus: Suomalainen luottaa eniten poliisiin ja vähiten poliitikkoihin
  http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002913054.html
  Kysely: Suomalaisilla on niukasti luottamusta päättäjiin – EU-poliitikkoihin luottaa vain joka neljäs
  http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005104117.html
  Kysely: Suomalainen luottaa eniten palomieheen - poliitikkoon ei juurikaan
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016070721861176_uu.shtml
  Luottamus Ylen riippumattomuuteen ja luotettavuuteen notkahti – ”Vääristelee tietoja ja pimittää rahankäyttöä”
  Tutkimuksen perusteella laskusuunnassa on myös mielikuva Ylen uutistoiminnan riippumattomuudesta. Vastaajista 47 prosenttia arvioi Yle Uutiset riippumattomaksi.
  ELI VÄHEMMISTÖ
  https://www.suomenuutiset.fi/luottamus-ylen-riippumattomuuteen-luotettavuuteen-notkahti-vaaristelee-tietoja-pimittaa-rahankayttoa/
  Globalismi Liberaali aate on muutunut totaliitatiariseksi diktaatori poliitiseksi liikeeeksi
  ps Sanna ukkolla yriytti heiluttaa nazi kortti aamu Tv ssä YLELLÄ
  VAIKKA TASAN TARKAAN TIETÄÄ ETTÄ NAZI TERVEDYS KOHU ON VALETTA
  Ylen toimittajat eivät enään halua demokraatisia kansan vaaleja saatika kunnioita niiden tuloksia jos lopputulos on eri kuin heidän ajamat mielipiteet
  koska heidän edustama aate on vähemmistön aate ja he tietävät sen että takiin tulee

  VastaaPoista
 5. Halla-aho on tukenut tätä paskaa jo lähes 8 vuotta:

  ""Sisäministeriö on asettanut hankkeen hallituksen maahanmuuttopoliittisen ohjelman valmistelemiseksi maahanmuuttoministerityöryhmän ja hallituksen puoliväliriihessä tekemien päätösten pohjalta. Ohjelma määrittää Suomen maahanmuuttopoliittisia linjauksia kuluvalle hallituskaudelle.

  - Hallituksen tavoitteena on linjata tällä ohjelmalla toimia, joilla tuetaan erityisesti työperäistä maahanmuuttoa, kotoutumista ja hyviä väestösuhteita eri ryhmien välillä, sisäministeri Paula Risikko toteaa."

  "Ohjelman valmistelussa taustalla on vuonna 2013 valtioneuvoston periaatepäätöksenä hyväksytty maahanmuuton strategia Maahanmuuton tulevaisuus 2020."

  http://intermin.fi/artikkeli/-/asset_publisher/maahanmuuttopoliittisen-ohjelman-valmistelu-alkaa

  Maahanmuuton strategia Maahanmuuton tulevaisuus 2020:

  "Muihin Pohjoismaihin ja useimpiin Euroopan maihin verrattuna ulkomaalaisten määrä on Suomessa edelleen vähäinen. Syinä tähän ovat muun muassa vähäinen ulkomaisen työvoiman tarpeemme sekä harvinaiset kielemme ja syrjäinen sijaintimme. Seuraamalla maahanmuuton kehitystä muualla Suomen on mahdollista ottaa oppia niin toisten onnistumisista kuin virheistäkin."

  "Kansainväliset sopimukset ja kansallinen lainsäädäntö velvoittavat Suomea antamaan kansainvälistä suojelua sitä tarvitseville. Suomeen on saapunut 2000-luvulla 1 500-6 000 turvapaikanhakijaa vuodessa. Turvapaikanhakijoiden määrä vaihtelee vuosittain pääasiassa eri puolilla maailmaa tapahtuvien konfliktien vuoksi. Esimerkiksi Afganistanin, Irakin ja Somalian sekä viimeisimpänä Syyrian tilanteet ovat näkyneet turvapaikanhakijamäärien kasvuna eri puolilla maailmaa, myös Suomessa. Hakijamäärät Suomessa ovat muihin Pohjoismaihin ja useisiin Euroopan maihin verrattuna kuitenkin pienet. "

  "Parhaillaan selvitetään luvattomasti maassa oleskelevien henkilöiden
  terveyspalveluiden saantiin liittyviä kysymyksiä, mukaan lukien terveydenhuollon järjestämisen vaihtoehtoja.

  "Luvattomasti tai ilman oleskelulupaa maassa oleskelevien henkilöiden ihmisoikeudet on kansainvälisten sopimusten mukaisesti taattava ja niiden toteutumista on selvitettävä ja seurattava."

  "Maahanmuuttokeskustelun sävy vaikuttaa yleiseen asenneilmapiiriin. Etenkin arvojohtajilla, poliitikoilla ja viranomaisilla on vastuu paikkansa pitävän tiedon välittämisestä. Heidän on tiedostettava se, että he vaikuttavat maahanmuuttoa koskeviin mielikuviin. He ovat myös avainasemassa, kun tuomitaan ja ehkäistään ennalta vihapuhetta ja viharikoksia. Myönteinen asenne maahanmuuttajia kohtaan helpottaa uusien tulijoiden asettumista Suomeen. Se vaikuttaa niin lasten koulunkäyntiin, nuorten opiskeluintoon kuin aikuisten työllistymiseen. Osaavan työntekijän jääminen Suomeen riippuu ratkaisevasti paitsi hänen omasta myös hänen perheensä viihtymisestä. Kielteiset asenteet puolestaan voivat johtaa esimerkiksi vaikeuksiin saada Suomeen ulkomaista työvoimaa ja tänne jo tulleiden työntekijöiden poismuuttoon.

  Myönteistä asenneilmapiiriä on luotava aktiivisin toimenpitein."

  https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/79043

  Taustalla oltiin koko ajan Kataisen hallituksen linjoilla ja sillä jatketaan. Kannattajille laadittiin hallitusohjelma, jota ei ollut tarkoituskaan noudattaa. Miksi Halla-aho ei reagoinut tähän? Halla-aho imuroi mamutusta ja integraatiota vastustavia ääniä EU-integraatiolle ja Eurostoliitolle sekä massamamutukselle.

  VastaaPoista
 6. Simon Elo, mamutuskriittisyydellä profiloitunut persu:

  "Perussuomalaisista loikanneiden kansanedustajien eduskuntaryhmä Uuden vaihtoehdon puheenjohtaja Simon Elo ilmoitti uuden ryhmän linjan olevan Suomen EU-jäsenyyttä kunnioittava.

  Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio kommentoi lausuntoa:

  – Vaikuttaa siltä, että perussuomalaisista loikanneet kansanedustajat aikovat luopua EU-jäsenyyden tuomien haittojen voimakkaasta esiintuonnista.

  – Perussuomalaisten puheenjohtajavaalin hävinnyt Sampo Terho jatkaa hallituksessa EU-asioista vastaavana ministerinä, mutta näyttää nyt nöyrtyvän kokoomus-federalistien linjoille ja luopunee siis EU-jäsenyyden kritisoinnista"

  http://beta.oikeamedia.com/o1-22939

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. http://areena.yle.fi/1-3825125?autoplay=true
  katso 6 min 30 minuttia kohdalta ja naura
  15.6.2017 Yle Uutiset 20.30
  Esimerkiksi äääääääääääääääää ääääääääääää äääääääääääääääääääääääääääääääääääää
  FBI Comeyelle turva paikka venäjältä
  puutinen kuuma linja on tarkasti orkestroitua formatoitua vai mitä
  Tuota tuota *Katsoija hämäsi* ihan kuin viestejä ei olisi sensuroitu *
  EI helvatan helvata
  Korneuden huippu klimaksi
  Ylen toimittaja ihmetelee ja valitaa
  kun Valdimir Puutiniile tuli napakoita kysymyksia joita ei sensuroitu
  Siis Ylen Toimittajan *Puutinin Trolaus mahdolisuus vietiin *Hänen nenänsä vierestä
  ja sekös Toimitajaa vitutaa
  Koska hän olisi hallunut raportoida kuinka totalitaarisest tämä kysely tuokio on sensuroitu
  ja kysymykset ovat ennakko tarkastettu Diktaatori Puutinin toimesta
  joka ei välitä kansastaan tuon taivaalista
  No joku toinen kerta YlEN VENÄJÄ TROLLI TOIMITTAJAT
  EHKÄ JOKU TOINEN PÄIVÄ LYKÄSTÄÄ
  Ja jos ei lykästä Niin teidän pitää jatkaa tätä *Puutin Satuanne*
  Oman mielikuvituksenne turvin Jessika Aron kanssa
  *ihan teidän omasta päästä* ja mielkuvituksen* tuomista fiilareista*
  Mitä hän on tehnyt ja mitä ei
  Niin kuin ennenkin* ilman YLEN suoria lähetyksiä Venäjältä*
  Ettei totuus paljastu ja hyvä tarina mene pilalle
  PS Seuratkaa Matti Rönkön äänen painotuksia hänen liikehdintäänsä
  inostustaan kertoa millainen valemedian kehto venäjä on
  Suurta sirkusta ennäta sovittuja kysymyksiä suurta teatteria
  Massivisella tuotanolla käsikirjoitettua
  venäjän kansallisen tv yhtiön vale uutisointia propagandaa
  kansan totaalista kusetusta
  KATSOKAA NYT KAIKKI
  Kyllä Yle on 100 kertaa parempi ja luotetavampi uutis tuutti
  Me trolamme venäjää 100 kertaa enemmän *Valein* negativiseen valoon
  ja nautimme joka sekunnista
  ja toivomme kolmannen maailman sodan syttymistä USA vs RUSSIAN
  ja että venäjä hyökää suomeen
  Ylen uutisten *Venäjä sisältöön* vittuuntuneena

  VastaaPoista