torstai 8. kesäkuuta 2017

GLOBALISTIELIITIN POLIITTINEN TEATTERI NIMELTÄ TRUMPIN VENÄJÄ-YHTEYDET

James Comey on uskollinen vain sionistisen varjoeliitin
globalistisille intresseille, ei kansalaisille.

Tänään tulee tasan seitsämän vuotta siitä, kun Yle Watchin ensimmäinen julkaisu ilmestyi blogosfäärissä. Tuohon aikaan ja 3-4 vuotta vielä sen jälkeen blogin postaukset käsittelivät pääasiassa Ylen tv- ja radio-ohjelmien sisältöä. Viime vuosina YW:n pääpaino on siirtynyt Yle uutisten analyysiin. 

Näin juhlapäiväna pysymme edelleen uutisia kommentoivalla linjalla. Tälläkin kertaa aiheemme koskee Donald Trumpia, koska Yle on ilmeisen riippuvainen liberaalien kansainvälisten media- ja uutistalojen yksipuolisesta tarjonnasta. Niiden kroonisena pääteemana on harmistus siitä, ettei liberaali eliitti ole saanut vieläkään millään juridisella kepulikonstilla veivattua Trumpia pois virastaan.

Tänään koko globalistisen uutismafian toive heräsi uudestaan eloon, koska Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitea kuulusteli liittovaltion poliisin FBI:n entistä johtajaa James Comeya. Ylen uutisessa Entinen FBI-pomo syytti Trumpia valehtelusta, uskoi potkujensa syyksi Venäjä-tutkinnan kerrotaan, että James Comey sanoi senaatin tiedustelukomitean kuulustelussa uskovansa Trump halunneen muuttaa tapaa, jolla hän johti Venäjä-tutkintaa. Useat mediat mukaanlukien Yle ovat verranneet Comeyn erottamista presidentti Richard Nixonin toimiin, jotka johtivat Watergate-skandaaliin ja presidentin eroamiseen. Tosiasiassa tapauksilla ei ole muuta yhteistä kuin se tosiasia, että kumpikin presidentti on erottanut FBI:n johtajan.

Yhdysvaltain Venäjä-hysterian takana on pitkälti anglosionistinen Itärannikon poliittinen eliitti ja sitä suosivat sanomalehdet kuten New York Times ja Washington Post sekä vasemmistorannikon (Left Coast) eli Länsirannikon juutalaisvetoinen media- ja viihdekeskus. Tämä Amerikan valkoiseen enemmistöön vihamielisesti suhtautuva eliitti vastustaa Venäjää ennen kaikkea sen edustaman perinteisen arvomaailman vuoksi. Ystävälliset välit Venäjään voisivat legitmioida itäisen suurvallan kannattaman nationalismin, perhearvot ja homomanian vastaisuuden. Siksi liberaalille anglosionistiselle eliitille on elintärkeää esittää Venäjä ekspansiivisena kansalaisten perusoikeuksia polkevana Pahan valtakuntana. 

Amerikan vanhan eliitin pelkona on, että mikäli Venäjää ei saada eristettyä ja neutralisoitua sen poliittisesti epäkorrekti sisäpolitiikka saattaa toimia inspiraationa muille valkoisille kansoille. Olisihan se hirvittävää, että muutkin maat omaksuisivat venäläisen käsityksen, että valtion päämääränä ei ole palvella muukalaisia vapaamatkustajia vaan omaa kansaa. Tämä rikkoisi globaalielitin konsensusta, jossa valkoisten maiden tehtävänä on vastaanottaa miljoonittain kehitysmaalaisia, jossa valkoisten kohtujen tarkoitus on synnyttää mustia lapsia, jossa valkoisten terävimmän älyn on palveltava vain globalismia ja jossa valkoisten sotilaiden on käytävä sotia ainoastaan turvatakseen Israelin edut. Yhdysvaltojen piilovallan käytävillä Venäjää vihataan yksinkertaisesti siksi, että maailmanlaajuisessa ideologisessa taistelussa se vastustaa yhä USA:n sionistiglobalistien valtakoneistoa ja sen EU:n vasallien hegemoniaa.

Kun nämä seikat otetaan huomioon käynnissä olevassa Trump-jahdissa, on helppo ymmärtää, miksi Amerikkaa tosiasiassa hallitseva anglosionistinen eliitti haluaa esittää kaikki presidentin yhteydet Venäjään petoksellisina. On melko selvää, ettei tuo konnalauma itsekään usko hakkerointiin ja salaliittoon. Tietoisena tästä juutalaisten hallitsema valtamedia työntää maailmalle kuitenkin juonittelu-narraatiota, jonka tarkoitus on ainoastaan parjata Venäjää. 

Kun venäläisille on tässä poliittisessa näytelmässä annettu pahiksen rooli, Trumpin on hyvin vaikea tehdä mitään rakentavaa Venäjän kanssa. Kaikki mitä presidentti tekee, vanha eliitti median suulla tuomitsee sen vehkeilyksi vihollisen kanssa. Kun katsoo tämän lietsotun hysterian lävitse, huomaa ettei siinä ole kyse siitä, mitä Trump tai Venäjä ovat tai eivät ole tehneet. Kampanjan tarkoitus on ainoastaan ehkäistä se, mitä nämä suurvallat toisilleen ystävällisinä valtioina saattaisivat tehdä. Siksi sionisti-globalistit ovat lavastaneet poliittisen teatterin, jotta Yhdysvalloilla ei voisi olla ystävällisiä suhteita Venäjään.

Suomalalisten ja muiden eurooppalaisten kannalta Yhdysvaltojen ja Venäjän hyvät välit voivat näyttää lyhyellä aikavälillä turvallisuuspoliittisesti ongelmallisilta. Äärimmäisenä mutta hyvin epätodennäköisenä skenaariona olisi jonkinlainen 2000-luvun Molotov-Ribbentrop sopimus, jossa Suomi jäisi Venäjän etupiiriin. Toisaalta näiden kahden suurvallan yhteistyö saattaisi herättää Euroopan ajattelemaan vihdoin myös itseään. Tällöin se voisi koitua siunaukseksi ja Eurooppa pääsisi vihdoin irti Yhdysvaltojen sekä sotilaallisesta että kulttuurisesta yliotteesta. Näin mantereemme saisi luotua oman turvallisuusjärjestelmän, jonka mottona voisi olla "Ei Washington eikä Moskova". 

Vaikka Venäjä olisi jatkossakin Euroopan ja Suomen ensisijainen sotilaallinen uhka, maanosamme olisi joka rintamalla paremmin varustautunut kun sitä ei enää syövyttäisi rappiollisen Amerikan monikultturistinen kulttuuri-imperalismi, vaan johtotähtenä olisi kansojen Eurooppa. Samalla Euroopan kansat voisivat ottaa oppia Venäjän arvokonservatismista ja Israelin etnonationalismista, vaikka maat kuuluvatkin vihollisleiriin.


                                                      ***************************Yle TV2, torstai 8.6.2017 klo 16:30, Ali Show: Irina 

Kesän kuumin isäntä Ali Jahangiri tulee taas. Eikä siinä kaikki vaan nyt Ali Show paahtaa vieraitaan niin radiossa, televisiossa kuin verkossa. Alin parilalla tirisee valtakunnan ykkösvieraat isäntää säästämättä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


Yle TV1, torstai 8.6.2017 klo 18:30, Meidän maamme - Vårt land  

19/20 Ahvenanmaa ja Saaristomeri. Matkaamme Itämeren yli Saaristomeren idyllin kautta Ahvenanmaalta presidentin kesäasunnon ja Kultarannan kautta Suomen eteläisimpään pisteeseen. Suomalainen Slow-TV- ohjelmasarja. HD


Yle TV1, torstai 8.6.2017 klo 20:00, Muisti: Chilen jälkeen 

Chilen sotilasvallankaappaus syksyllä 1973 toi Miguel Veran perheineen Suomeen. Nuorella diplomaatilla Tapani Brotheruksella oli merkittävä rooli Veran ja monen muun Chilen pakolaisen kohtalossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Yle TV1, torstai 8.6.2017 klo 21:50, Ulkolinja: 50 vuotta vankilassa 

Kesäkuussa 1967 Israelin armeija miehitti Itä-Jerusalemin ja Jordan-joen länsirannan. Miehityksen ei pitänyt häiritä alueella asuvia palestiinalaisia. Toisin kuitenkin kävi, kodista tuli vankila. Ohjaus Vesa Toijonen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Yle Fem Teema, torstai 8.6.2017 klo 23:21, My Lai (K16) 

Mikä sai joukon tavallisia nuoria miehiä syyllistymään Amerikan sotahistorian pahimpaan hirmutekoon My Lain vietnamilaiskylässä 1968? O: Barak Goodman T: Ark Media Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

4 kommenttia:

 1. Onnittelut vuosipäivän johdosta. Toivottavasti YLE WATCH jaksaa jatkossakin kommentoida kansalle ulostettavaa punavihreätä propagandaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Vaikka ns. blogiskene oli huipussaan viime vuosikymmenellä, jolloin sosiaalinen media ei vielä jyllännyt, on sillä edelleen paikkansa. Myös kansallismielisessä globalismin vastaisessa globaalissa liikkeessä.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista