sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

MUSLIM CALLING – LONTOON VIIMEISIN TERRORI-ISKULontoon eilinen islamistinen terrori-isku tuli tuskin kenellekään yllätyksenä, sillä totesihan 
Lontoon muslimitaustainen pormestari Sadiq Khan jokin aika sitten Twitterissä, että "terrorihyökkäykset ovat osa normaalia suurikaupungin elämää". Ylen yhdestä monista terrori-iskua koskeneessa uutisessa  Pääministeri May syyttää islamisteja Lontoon terroriteosta – Nämä asiat tiedämme nyt tiedetään kertoa, että kymmenestä kuolleesta kolme oli terroristia, jotka poliisit surmasivat noin kahdeksan minuuttia ensimmäisen hälytyspuhelun jälkeen. 

Viimeisimpien self-made terroristi-iskujen jälkeen näyttää siltä, että islamista on tullut ulkomaalaisille uskonto, jonka avulla väkivaltaan taipuvaiset ja eurooppalaisia vihaavat nuoret miehet voivat oikeuttaa itselleen aggression ja antaa ikään kuin Korkeimman luvan silmittömälle väkivallalle.

Samalla uusin isku kertoo karua kieltä siitä, että ns. pehmeitä kohteita vastaan voi harjoittaa terroria kuka tahansa islamisti, koska se ei vaadi muuta kuin keittiöveitsiä ja auton ajotaitoa. Koska iskujen tekeminen on helppoa, muslimeilla ei tarvitse olla suoria yhteyksiä islamistisiin terroristiryhmiin, vaan paikalliset kaverit voivat tehdä hyökkäyksiä vaikka hetken mielijohteesta. Etenkin suurkaupungeissa kansalaisilla ei ole enää sellaista turvallisuutta kuin takavuosina, jolloin siirtolaisten määrä oli vähäisempi ja globaali islamilainen aggressio länsimaissa tuntematonta.

Viimeisimmän Lontoon iskun tapahduttua länsimaiden media ja poliitikot ovat noudattaneet tuttua rituaalia, jossa toistuvat samat kliseet järkytyksestä, tuomitsemisesta ja elämän jatkumisesta samanlaisena. Iso-Britannian pääministeri Theresa May ei sanonut puheessaan mitään sellaista, mitä ei olisi jo kuultu aiemmin. Vaikka äänensävy oli kovempi kuin ennen, sisältö oli sama, joka käy selväksi Yle radion uutislähetyksen näytteestä:
Mayn mielestä terrorismia ei voi kitkeä pelkästään sotilaallisn toimin vaan ajattelun muutoksella. "Se voitetaan vain kääntämällä mielet pois väkivallasta ja sillä että moniarvoiset brittiläiset arvot tunnustetaan kaikkein vahvimmiksi", hän sanoi. Britannian pääminiseri vaati myös muun muassa internetin valvonnan kiristämistä. 
Lyhyessä lainauksessa pääministeri kiteyttää ne valheet ja toimet, joilla 1960-luvun jälkeinen länsimainen poliittinen eliitti on mahdollistanut nykyisen terrorismin. Yksinkertaisesti sanottuna ongelma ei ole kivikautinen islam, vaan monikultturismi, joka on sallinut muukalaisinvaasion islamilaisista maista. May puhuu moniarvoisista brittiläisistä arvoista kuin ne olisivat aina olleet tuon kansankunnan perustava voima, vaikka on yleisesti tunnettua, että vehkeleivät politiikot alkoivat negridisoida ja islamisoida saarivaltakuntaa vasta 1950-luvun jälkeen. Varsinaisesta monikulttuurista alettiin puhua 1990-luvun puolivälin jälkeen, jolloin työväenpuolueen pääministeri Tony Blair avasi massainvaasion helvetin portin täysin selällään turvatakseen puolueensa kuihtuvan kannatuspohjan

Aivan samoin internetin tiukentunut valvonta on seurausta monikulttuurista. Pakotettu diversiteetti lisää automaattisesti etnistä kitkaa paikallisväestön ja uusien kolonialistien välillä, joka sitten purkautuu verkossa. Tosin tähän mennessä kiristynyt verkkovalvonta on kohdistunut eniten vain tavallisiin tyytymättömiin alkuperäisasukkaisiin, sillä valvojilla ei riitä resursseja vieraskielisten islamilaisten internetryhmien valvontaan. Sitä paitsi on vaikea kuvitella, miten jo nyt erittäin tiukkaa valvontaa voitaisiin kiristää ellei sitten haluta sulkea tavallisilta kansalaisilta koko verkkoa. 

Ainoa todellinen ratkaisu terrorismin loppumiselle olisi kansalaisten kannattama maahanmuuton lopettaminen ja jo täällä olevien sopeutumattomien etnisten ja uskonnollisten ryhmien karkottamienn hyvässä järjestyksessä takaisin kotimaihinsa. Juuri tätä poliittis-taloudellinen nomenklatuura ei kuitenkaan halua tehdä, sillä se on täysin monikultturistisen syövän rampauttama. 

Monikultturismi on syöpä joka ei lopu koskaan. Kuten amerikkalainen bloggaaja Andrea Ostrov Letania on todennut, se kasvaa aina vain suuremmaksi ja suuremmaksi ja vaati yhteiskunnalta aina vain enemmän diversiteettiä kunnes isäntäpopulaatio on kaluttu kuiviin. Fb-sivunsa analyysissa hän kuvaa poliittista korrektiutta mentaaliseksi virukseksi, joka huijaa kansalaisia uskomaan monikultturismin olevan maaginen parannus, vaikka todellisuudessa se on juuri se syöpä jota vastaan pitäisi taistella. Ne, jotka suhtautuvat monikultturismiin välinpitämättömästi ja pitävät sitä vain pienenä harmina eivät ymmärrä, että kyseessä on vaarallinen radikaali ideologia, jonka tarkoitus on kasvattaa vieraspopulaatioita niin kauan kunnes alkuperäisasukkaat on nitistetty voimattomaksi vähemmistöksi. Andrea Ostrov Letanian mukaan on luonnollista, että yhteiskunnassa on vähemmistöjä eivätkä ne ole sinänsä ongelma. Kuitenkin monikultturismissa ei ole kyse humaanista suvaitsevaisuudesta olemassolevia vähemmistöjä kohtaan. Sen radikalismi vaatii koko ajan lisää vähemmistöjä ja muukalaisia, kunnes alkuperäinen väestö on kutistettu vähemmistöksi ja nöyräksi paariaksi.

Koska hallitseva globalistinen eliitti on ehdottoman sitoutunut monikultturismiin, heidän kanssaan ei voi neuvotella edes silloin kun vihamieliset muukalaiset surmaavat sattumanvaraisesti alkuperäisasukkaita. Hei eivät tule hyväksymään mitään prosentuaalisia rajoituksia vähemmistöille. Jos kansakunta on 99-prosenttisesti valkoinen ja halukas hyväksymään monikultturismin siihen asti että valkoisia on 90 prosenttia väestöstä, monikultturistit tulevat tästä huolimatta vaatimaan lisää diversiteettiä. Monikultturistit eivät ole tyytyväisiä edes silloin kun valkoisen enemmistön määrä asettuu 80 prosenttiin. Ikävä kyllä, mitä enemmän monikultturistien kanssa yrittää neuvotella ja tehdä kompromisseja, sitä ilkeämmiksi he tulevat. Heidän radikalisminsa tulee tyydytetyksi vasta sitten, kun alkuperäistä valkoista väestöä on alle 10 prosenttia. 

Siksi kuvitelma, että muslimiterrorismi saataisiin kuriin muilla kuin perustavanlaatuisilla västöpoliittisilla ratkaisulla on pelkkää haihattelua ja petosta. Päinvastoin, terroriskut tulevat lähivuosina vain lisääntymään niin kauan kuin eurooppalaisia hallitseva poliittinen eliitti kannattaa jääräpäisesti monikultturismia eli muukalaisten määrän loputonta kasvattamista.

Euroopalla on silti vielä mahdollisuus selviytyä. Muslimien kärsimätön ja brutaali väkivalta saattaa olla juuri se laukaiseva tekijä, joka synnyttää eurooppalaisen vastarinnan potkimaan ulos sekä kutsumattomat muukalaiset että heitä hyysäävän monikultturistisen eliitin. Jo nyt on käymässä selväksi, että verorahoin tuettu monikulttuuri- ja suvaitsevaisuuskoulutus on menossa täysin hukkaan. Islamististen terrori-iskujen seurauksena yhä suurempi joukko uskaltaa avata silmänsä monikulttuuriselle todellisuudelle ja on valmis tekemään ainoat oikeat johtopäätökset sen suhteen. 

Kapinan kierrettä ja vastakkainasettelua saattaa kiihdyttää kotimaisten vastajihadistien ilmaantuminen terrorismin näyttämölle. Tämä on vain ajan kysymys samoin kuin turvattomuuden lisääntymisestä seuraava kansalaisten omaehtoinen aseistauminen (mikä onkin suotavaa, koska kansalaisiaan suojaamaan kykenemätön Järjestämä haluaa sinun olevan riippuvainen siitä kuten Varg Vikernes kertoo tuoreessa videossaan). Tämä kaikki on seurausta nykyhallinnon haluttomuudesta ratkaista terrorismiongelman juurisyy, jonka vuoksi sen legitimiteetti tulee isku iskun jälkeen entistä kyseenalaisemmaksi.

                                                      ******************************


Yle TV2, maanantai 5.6.2017 klo 00:00, Reggie Yates: Venäjän nuoret  

1/3. Äärioikeisto. Reggie Yates tutustuu ääriliikkeiden toimintaan Venäjällä. Propagandalla on maassa pitkät perinteet, mutta nyt avuksi on otettu sosiaalinen media. Maahanmuuttajat pelkäävät väkivaltaa Moskovan kaduilla. Ohjelma alkaa heti konsertin jälkeen. HD Äänitekstitys: suomi.

Äärioikeisto ei ole uhka kansalle, koska se tulee kansasta ja puolustaa kansaa. Uhkaavaksi sen kokee vain hallitseva poliittinen hegemonia, joka valtansa säilyttääkseen on valmis vaikka petoksellisiin yhteistyöhän islamilaisen maahamuuttajaväestön kanssa päästämällä sitä lisää maahan ja lupaamalla sille lisää etuisuuksia veronmaksajien selkänahasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti