torstai 1. kesäkuuta 2017

YLE KOHTELEE EUROOPAN VIHOLLISTA GEORGE SOROSIA SILKKIHANSIKKAIN

George Soros, keskeinen nykykaaoksen arkkitehti.

Ylen uutisoinnin ja kanavien ohjelmapolitiikan sisällössä mikään ei tule muuttumaan, vaikka mediajätin punavihreät toimittajat saivatkin painostettua kepumielisen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajan ja vastaavan päätoimittaja Atte Jääskeläisen lähtemään firmasta kolme päivää sitten. Aina julkisesta keskustelusta kahvihuoneen juoruilijarinkiin asti kansalaisia on vaadittu valitsemaan puolensa joko "eliitin" ja hallituksen asiamieheksi julistetun Jääskeläisen tai kansanvihollisiksi julistautuneiden punamädättäjätoimittajien väliltä. Me täällä Yle Watchissa olemme sitä mieltä, että itsenäisesti ajatteleva isänmaallinen kansalainen ei voi olla kummankaan puolella, vaan hän näkee molempien tahojen kannattavan suomalaisvihamielistä globalismia omista lähtökohdistaan käsin. Tavalliselle suomalaiselle kummankin vallankäyttö on joka tapauksessa tuhoisaa. 

Yle uutisten toimittajakunnassa pitäisi tehdä laaja puhdistus, koska huomattava osa toimittajista ei ole siellä töissä objektiivisen tiedonvälityksen vuoksi, vaan ajamassa omaa punavihreää agendaa. Palkkioksi siitä, että punavihreät propagandistit saavat vapaasti edistää idelogiaansa, heidän täytyy olla vastavuoroisesti myötäkarvaisia kokoomuslaisen Yle-johdon suosimalle taloudelliselle globalismille. Tämä ei useinkaan tuota ongelmia, sillä toimittajia ei loppujen lopuksi kiinnosta se, että oikeiston ajama ulkomaalaisen työvoiman maahantuonti laskee suorittavan portaan yleistä palkkatasoa, koska heille muukalaisten massainvaasio on jo päämäärä sinänsä. Siksi ei ole yllättävää, että Ylen toimittaja Janne Toivonen kirjoittaa uutisjutussaan Suursijoittaja George Soros EU:lle: Älkää kostako brexitiä Britannialle positiivisesti Euroopan pahimmasta väestöllisen tuhon arkkitehdistä.

Innokkaana ylikansallisen ja epädemokraattisen EU:n kannattajana Soros kehotti tänään Brysselin talousfoorumissa pitämässään puheessaan unionin tiivistämistä Neuvostoliiton mukaiseksi keskusjohtoiseksi liittovaltioksi, jossa kansallinen ja siten demokraattinen vaikutusvalta on rajoitettu minimiin. Soros harmittelee ennen kaikkea sitä, että EU:lla ei ole toistaiseksi tarpeeksi keinoja rajoittaa kansallisvaltioiden itsenäistä päätäntävaltaa:
EU:n perussopimukset ovat Sorosin mukaan torsoja vastaamaan nykytilanteeseen, ja jäsenvaltiot haluavat valtaa itselleen, eivät luovuttaa sitä EU:lle. Sorosin mukaan pahin uhka EU:lle on juuri se, ettei EU voi olla pakkoavioliitto.
Vaikka Soros tunnetaan vanhana kunnon sumuttajana, hän myönsi silti avoimesti, että EU:n sisäpiirin pitäisi käyttää nykyistä aikaikkunaa häikäilemättömästi hyväksi, sillä juuri tällä hetkellä hyväuskoiset kansalaiset on tuuditettu ikuiseen talouskasvuun ja käsitykseen, että populismin aalto kuuluu menneisyyteen:
Ilmassa on mahdollisuus, Soros uskoi. Taloudellinen nousukausi ja populistipuolueiden takapakit vaaleissa luovat sopivan hetken eli momentumin. – Uskon suuresti momentumiin. Nyt on aistittavissa hetki, jolloin EU:lla on mahdollisuus muuttua paremmaksi.
Tämä momentum ei ole jäänyt muiltakaan huomaamatta, sillä EU:n budjetista ja henkilöstöstä vastaava komissaari Guenther Oettinger väläytti viimeksi eilen, että euroalueelle pitäisi saada yhteinen valtiovarainministeriö, kaikille jäsenmaille euro ja yhteinen talletussuoja. Sorosin tapaan Oettinger haluaa käyttää nykyistä EU:n kriisiä verukkeena, jolla voidaan edistää liittovaltiovaltiokehitystä. Mikäli Sorosin ja Oettingerin vaatimukset esimerkiksi pankkiunionin tiivistämisestä ja yhteisestä talletusuojasta toteutuisivat, se tarkoittaisi Suomen kaltaiselle maalle sitä, että pankkien ongelmasaatavat mm. Kreikasta ja Italiasta kaatuisivat suomalaisten veronmaksajien niskaan. Pitkällä tähtäimellä valtiovarainministerin salkun luovuttaminen Brysseliin ja siten liittovaltion toteutuminen olisivat näistä vaatimuksista kaikkein kohtalokkainta Suomelle.

Sorosille liittovaltiomuotoinen EU olisi vain välivaihe kohti monokulttuurista materialismiin perustuvaa maailmanvaltiota.  Neuvostoliiton 2.0 versiota tavoitteleva juutalaisspekulantti ei ole kuitenkaan pelkkä haaveilija, sillä hänellä on ollut näppinsä pelissä monen maan asioissa, jotta ne alistuisivat globaalin "eliitin" diktatuuriin, josta hän käyttää sellaisia kiertoilmauksia kuin "demokratia" ja "ihmisoikeudet". Jopa Yle mainitsee jutussaan Sorosin vehkeilyn, mutta myönteisessä äänensävyssä, koska tämä kannattaa "hyviä asioita" kuten demokratiaa, vaikka se on lännessä tunnetusti näennäistä ja suuren rahan sekä median manipuloimaa:
Soros ei ole tavallinen miljardööri, vaan on sijoittanut Open Society Foundations -säätiönsä kautta rutkasti rahaa kehitysmaihin ja diktatuurien vastaiseen työhön. Sorosilla on liioitellen sanottu olleen "näppinsä pelissä jokaisessa demokratiaan tähtäävässä vallankumouksessa 25 viime vuoden aikana" – mikä kertoo hänen poliittisesta agendastaan.
Uutisjutun lopussa kerrotaan, kuinka pörssikeinottelijana tunnettu kosmopoliitti olisi muka Eurooppaan uskova hyväntekijä. Todellisuudessa Soros on valkoisia kansallisvaltiota vihaava vaeltava juutalainen, joka ei tahdo mitään hyvää eurooppalaisperäisen ihmisen säilymiselle. Vai mitä pitäisi ajatella siitä, että henkilö joka sanoo uskovansa Eurooppaan edistää samalla säätiönsä Open Society Foundations avulla afro-arabialaista miljoonainvaasiota EU-alueelle. Varsinainen eurooppalaisten ystävä!


                                                     *****************************Yle TV1, torstai 1.6.2017 klo 22:00, Ulkolinja: Taistelu Trumpin esikunnassa

Donald Trumpin esikunnassa käydään kovaa valtataistelua niin Yhdysvaltojen sisäpolitiikasta, islamista kuin globalisaatiosta. Kuka on Stephen Bannon - Trumpin lähin neuvonantaja, ideanikkari, jota presidentti kuuntelee. Äänitekstitys: suomi.


Toimittajien Trump-pakkomielle alkaa mennä jo komiikan puolelle. Kuinkahan mones "dokumentti" tämäkin on ko. aiheesta viime aikoina?

Jo dokumentin esittely kertoo millaista harhaanjohtavaa narraatiota globaali valtamedia haluaa esittää Trumpin taustavaikuttajista. Syyrian hätiköityjen pommitusten jälkeen Trump on ollut tyttärensä miehen, juutalaisen Jared Kushnerin otteessa. Häneen verrattuna "äärioikeistolainen" Stephen Bannon on voimaton vaikuttaja, sillä Trumpin vävyllä on takanaan koko Amerikan vaikutusvaltainen sionistinen lobbausarmeija.

Rehellisesti sanottuna 
Trumpin lupailema ”Amerikka ensin" -linja on viime kuukausina vaihtunut ”globalismi ja sionismi ensin” -linjaksi. Jämäkästä vaihtoehtojohtajasta onkin ikävä kyllä kehkeytynyt historian ehkä helpoimmin ohjailtava nukkepresidentti, josta kuvaavana esimerkkinä artikkeli Donald Trump liittoutui ja myi aseita ääri-islamisteille! Itse asiassa terroristimaista tulevien ulkomaalaisten maahantulokiellon purkamisen jälkeen Trump ei ole vasemmisto- ja oikeistoglobalisteille ollenkaan hassumpi Amerikan päämies, vaikka "edistyksellisessä" valtamediassa maalataan hänestä edelleen kuvaa valkoisten etuja ajavana töykeänä junttina. Tätä menoa Trumpin presidenttikauden jälkeen ilmestyy pilvien pimein asiantuntijoita, jotka selittävät, että tässä meni "kansallismielisten" mahdollisuus näyttää mihin he kykenevät politiikassa. Toki Trump on kansallismielinen, mutta tällä hetkellä vain sionisteille ja Israelille – siis niille, jotka ovat kaikkein jyrkimmin eurooppalaisten kansallismielisyyttä vastaan.

Me täällä Yle Watchissa olemme olleet koko ajan skeptisiä Trumpin lupausten suhteen. Syy, miksi olemme ajoittain puolustaneet häntä, johtuu siitä, että miehessä jota peppukipuileva kilarivasemmisto vihaa niin syvästi, on pakko olla jotain hyvääkin.  
Oikeastaan kansallismielisten agit prop primus motor, Kai Murros, kuvasi jo puoli vuotta sitten parhaiten sen, mitä Trumpin valinta tulee merkitsemään:
Trump ei ole messias, pikemminkin hänestä tulee pettymys, joka radikalisoi vain entisestään valkoisia – Trumpin presidenttiys on vasta alkua.


Yle TV1, torstai 1.6.2017 klo 18:30, Meidän maamme - Vårt land 

14/20. 
Pohjanmaa ja Häme. Pohjanmaan lakeudet aukeavat ilmakuvattuna kun ylitämme Köyliönjärven ja siirrymme Rautaveden järvimaisemien kautta Hämeeseen. Suomalainen Slow-TV- ohjelmasarja. HD

Yle Watch suosittelee. Ylen harvoja Suomea käsitteleviä ohjelmia, johon ei ole voitu yhdistää monikulttuuria ja afrikkalaisia tekosuomalaisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti