tiistai 3. maaliskuuta 2015

KEBABIT JA PITSAT VAARALLISIA SUOMALAISILLEYle uutisten verkkosivut yllätti tämän vuoden helmikuussa (6.2.2015) kun se lainasi Kalevan uutista jutussaan Kaleva: Pitseriasuku uhkailee muita yrittäjiä mafiatyyliin – jäseniä ympäri Suomen. Uutisessa kerrottiin muun muassa että:
KRP epäilee, että useita pitserioita Oulun seudulla pyörittävä maahanmuuttajataustainen suku yrittää estää uusien pitserioiden perustamisen lähialueelleen. Lehden tietojen mukaan turkkilainen pitseriasuku olisi uhkaillut vakavalla väkivallalla ja vaatinut kymmenien tuhansien eurojen sakkorahaa
Todennäköisesti juttua ei olisi julkaistu Ylessä, mikäli tapaus olisi ollut tuore  viikonlopun Laukaan pitseriasurmien jälkeen. Sinä tapettiin kolme kurditaustaista Turkin kansalaista vasaralla (!), luultavasti heimojen keskinäisessä välienselvittelyssä.

Maahanmuuttoa on perusteltu monesti sillä, että se virkistäisi taloudellista toimintaa kun maahanmuuttajat perustavat mm. omia ravintoloitaan. Näin myös Suomen bruttokansantuote ja varallisuus lisääntyisi, median lainaamat tutkijat väittävät. Vastakkaisiakin tutkimuksia on ja ne taas todistavat, että Suomeen tullessaan pizzeria-kebab -yrittäjät lihottavat lähinnä vain omaa lompakkoaan eivätkä lisää suomalaisten reaalituloja. Veronmaksajien kannalta pitseria-yrittäjät saattavat toki olla hyödyllisempiä kuin enemmistö Lähi-idän ja Afrikan tulijoista, jotka elävät puhtaasti valtion tulonsiirroilla. Silti yrittäjätkin saavat tulonsa suoraan suomalaisilta, niiltä pitsoja ja kebabeja ostavilta asiakkailta. On hyvä myös muistaa, että valtio ei saa juuri koskaan verotuloja täysimääräisesti ulkomaalaisilta pikaruoka-yrittäjiltä kuten suomalaisilta. Lisäksi eksoottinen väki käyttää usein sukunsa ilmaistyövoimaa tai saman heimon jäseniä, joista ei tilitetä asiaankuuluvia työntekijämaksuja. Näin he voivat laskea tuotteidensa hintaa mikä taas vääristää kilpailua suhteessa rehellisiin suomalaisyrittäjiin. Aivan oma lukunsa on ulkomaalaisten pitserioihin liittyvä vakava rikollinen tominta kuten ihmiskauppa ja huumebisneksen rahanpesu sekä pitsamyynnistä saatujen tulojen kanavoiminen islamistiterroristeille.

Median paljon ylistämät ahkerat Lähi-idän pitseriayrittäjät eivät todennäköisesti kykenisi toimimaan kotimaansa jo täyteen ahdetuilla ja kilpailuilla pikaruoka-markkinoilla. Sen sijaan perustaessaan Suomeen valtion strattirahan turvin kebab-pitserian, he saavat uuden enemmän maksavan asiakaskunnan ja neitseelliset markkinat, jossa he voivat kilpailla ulos paikalliset yrittäjät röyhkeällä vilunkipelillä. He eivät ole Suomelle mitään Fazerin ja Finlaysonin kaltaisia kultamunia, jotka luovat uusia tuotteita ja innovaatioita vientiteollisuuteen. He eivät ole muuta kuin ihmisen perustarpeita tyydyttävän stabiilin markkinasegmentin ulkomaalaisia valtaajia. Talouden näkymättömän käden mekanismi ei tuota tässä omalle kansalle taloudellista lisäarvoa, sillä vieraat yrittäjät työllistävät vain itsensä ja sukunsa eivätkä tuota edes uusia korvaamattomia hyödykkeitä vientiin. Ellei heitä olisi, suomalaiset ostaisivat pitsansa toisiltaan, mutta nyt varallisuutta siirtyy suomalaisilta asiakkailta suoraan aavikoilta tulleiden verovilunki-yrittäjien taskuihin. Kyse on siis silkasta nollasummapelistä, jossa suomalaiset ovat häviäjiä.

Monikultturistit löytävät harvoin taloudellisia ja kulttuurisia perusteita sille, miksi maamme tarvitsee jatkuvasti lisää kymmeniä tuhansia muslimimaiden maankiertäjiä. Heidän lempiargumenttinsa on aina ollut se, että tulokkaat tuovat mukanaan ainakin eksoottisen ruokakulttuurin, kun he perustavat omia ravintoloitaan, jotka ovat poikkeuksetta kebab-pitserioita. Nyt niitä alkaa olla jo jokaisessa pikku kunnassakin puhumattakaan etelän suurista kaupungeista, joissa pikaruokamarkkinat on polkumyynnin ansiosta lähes kokonaan Lähi-idästä tulleiden valtaajien hallussa. Silmiin pistävän suuresta määrästä huolimatta ne eivät tarjoa kovin suuria kulinaristisia variaatioita. Ja tämän yrittäjäjoukon yksipuolisen pikaruokamonopolin vuoksi suomalaisten pitäisi hyväksyä heidän vanavedessään tuleva 95%:n enemmistö, josta ei ole edes teoreettisesti taloudellista ja kulttuurista lisäarvoa. Sitä paitsi osaavathan suomalaiset tehdä itsekin kebabeja ja pitsoja, joten niiden oma valmistaminen ja myymisen poistaisi sen viimeisenkin verukkeen, jonka varjolla multikultistit ovat vaatineet tuhansien irakilaisten, kurdien ja turkkilaisten tänne rahtaamista. 

Jutun alussa mainittu Ylen uutinen toi hyvin esiin sen, että pitserioihin liittyvä väkivallan uhka ei ole mitenkään tavatonta. Se ei välttämättä liity mihinkään etniteettiin tai kulttuuriin, sillä väkivaltamagneettina pitseria on ollut myös suomalaisen koohotuksen näyttämönä. Tosin aivan viime aikoina se on muuttunut lähes kokonaan vierasperäiseksi:
MTV3: Pizzakuski joutui toissayönä väkivallan uhriksi Lappeenrannassa. Pizzaa asiakkaalle vieneen miehen kimppuun hyökänneet eivät olleet kiinnostuneita miehen rahoista vaan pizzasta.
YLE: Pizzerian tuhopolttajille ankarat tuomiot Tampereen Hämeenkadulla marraskuussa tapahtuneesta pizzerian tuhopoltosta on annettu pitkät vankeustuomiot päätekijöille.
Kaleva: Pitseriasukua epäillään yrittäjien pai­nos­tuk­ses­ta Oulun seudulla - "Muistuttaa mafioita" 
Helsingin Sanomat: Väkivaltaa ja kiristystä – pitseriasuvun epäillään pelotelleen kilpailijoitaan mafia­tyyliin. Väkivallalla ja hengenlähdöllä uhkailua, kymmenientuhansien eurojen kiristystä, pahoinpitelyitä, puukotus, kallovamma.
Pitsaväkivaltaa on riittänyt lähtien Sisilian Cosa Nostran alkuhämäristä ja USA:n mafian legendaarisesta Pizza Connection -nimellä toimineesta heroiinin salakuljetus- ja jakeluverkosta aina Lahden taannoisiin pizzeriasurmiin ja ammuskeluun asti...syökää mieluummin Jalostajan hernekeittoa, niin rahat menevät kotimaan yrittäjälle ja henkikultakin säästyy.***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema

2 kommenttia:

  1. Ulmomailla mafia pesii juuri näissä mamuyrityksissä. Niiden myöt on siis saapunut myös huuekauppaa ym. toimintaa.

    VastaaPoista
  2. Olen jo vuosia kaukaa kiertänyt etniset rahanpesulat, suosittelen kaikille kantasuomalaisille samaa.

    VastaaPoista