tiistai 24. maaliskuuta 2015

YLEN PUNA-VARIKSET PÄIVITTÄIN KIILTÄVÄN ÄÄRIOIKEISTON PERÄSSÄ

Alakanttiin, mutta selittää syyt ja seuraukset.

YLE / Ulkomaat 24.3.2015 klo 12:23 | päivitetty 24.3.2015 klo 13:20:
"Miehet eivät ole enää miehiä" - äärioikeisto tahtoo paluuta perinteisiin arvoihin


Jutun tehneen toimittaja Jakke Holvaksen tyylinä on liberaaleilta tuttu ylimielinen naureskelu ja erikoisten väitteiden esiin nostaminen ilman kontekstia – toisin sanoen vanha kunnon olkiukkojen rakentelu ja niiden kumoaminen. Minkähän takia jutussa ei muuten mainittu, että tuohon kamalaan fasistien kokoukseen osallistui myös Suomen tunnetuin antifasisti, hassuna dosenttina tunnettu Johan Bäckman? Ei olisi kai sopinut kaavaan. Jos uutisesta pitäisi löytää jotain huolestuttavaa, niin se kerrotaan aivan lopussa:
Tohtori Markku Koivusalon tutkimusryhmässä Jyväskylän yliopistossa tutkitaan radikaalia kulttuurikonservatismia ja äärioikeistoa Euroopassa

Yliopisto = vihollinen. M.O.T. Ja joku vielä kehtaa väittää, ettei kulttuurimarxilainen politikointi olisi lyönyt läpi myös Suomen yliopistoissa. Helvetti jäätyy ennen kuin yliopistoissa tutkitaan äärivasemmistolaisten ja sentimentalisti-liberalististen think-tankkien ja puolueiden haitallisuutta Euroopalle. Siis näissä olosuhteissa.YLE / Ulkomaat 24.3.2015 klo 13:06 | päivitetty 24.3.2015 klo 13:37:
Äärioikeistolaisten ryhmien aktiivisuus nousi ennätykseen Ruotsissa

Ja mikähän on tällaisen raportin uutiskriteeri
 Suomen mediakentässä, siis muukin kuin säikytellä ja pöyristyttää maamme äärivasemmistolaisia natsipäivystäjiä? Jutun lähdekin oli Ylellä taas "kunnossa", sillä raportin on tehnyt valtion raskaasti subventoima puolirikollinen Expo-säätiö, tuo Ruotsin epävirallinen Totuusminsteriö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti