maanantai 2. maaliskuuta 2015

ESIMERKKITAPAUS YLEN VASTUULLISESTA TIEDOTTAMISESTA NRO 894403833

Safe European home ---- for non-White rapists!


Yle uutiset kertoo tänään verkkosivuillaan Britanniaa kohauttaneesta tapauksesta, jossa miesporukkaa syytetään 300 nuoren tytön vuosikausia jatkuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, raiskauksista ja kidutuksesta Oxfordissa. Koska seitsemän syytettynä olevaa miestä ei kuulu Britannian alkuperäisväestöön, Yle ei halunnut paljastaa heidän etnistä taustaansa, ei edes heidän nimiään jotka ovat Akhtar, Anjum, Bassam, Mohammed, Kamar, Zeesham ja Assad.

Ylen vastuulliseen tiedottamiseen kuuluu, ettei moninaisuuden mannekiinien muissakaan maissa tekemiä pikku kepposia haluta paljastaa suomalaisille, sillä sehän saattaisi lisätä rasismia, joka on aina suurempi ongelma kuin värillisten kantaväestöön kohdistamat raiskaukset ja murhat. Siksi EU-Ylessä ymmärretään aivan oikein, että kultamunien kujeet koskevat Schengen-sopimuksen vuoksi koko Eurooppaa, siis myös meitä, jonka vuoksi ongelman taustalla olevaa etnistä toiseutta ei ole syytä mainita.

Ylessä kai kuvitellaan vielä internetaikana, että tiedon pimittäminen voisi onnistua suurelta yleisöltä. Tämä on kummallinen harha, sillä jopa vahvasti vasemmistolainen The Guardian kertoo Oxfordin kaameuksista nimien ja kuvien kera. Pian uutinen leviää somessa myös suomalaisen nettikansan hämmästeltäväksi, jossa riittääkin äimisteltävää, sillä maamme johtava media ei kerro tapauksen olennaisista tiedoista kuin murto-osan.

Brittiläisestä vieraanvaraisuudesta nauttivien pakistanilais- ja muslimitaustaustaisten rikollisten toimista löytyy myös rodullinen motiivi, sillä nämä eläimelliset saalistajat jahtasivat vain ja ainoastaan etnisesti valkoisia englantilaisia. Silti julkisuudelta on turha odottaa kirkunaa rasismista, sillä se on varattu vain valkoisille pahantekijöille. Oxfordin tapaus noudattaakin suurin piirtein samaa kaavaa kuin viime syksyn Rotherdamin skandaali, jossa pakistanilaisliigan uhreiksi joutui yli 1400 valkoista brittityttöä. Myös Rotherdamissa 
poliisi ja sosiaaliviranomaiset tiesivät rikoksista vuosikausia, mutta eivät uskaltaneet puuttua tapahtumiin, koska pelkäsivät leimautuvansa rasisteiksi.


********* ********** *********** ***********Yle TV 2, 2.3.2015, klo 22.00, Lip Service (K-16)

Catin ja Samin suhde syttyy liekkeihin. Tess puolestaan kokee takaiskuja joka rintamalla. Frankie saa työkeikan, joka hiertää Catia. Mutta kun muuan järisyttävä totuus tulee julki, vanhat jutut on helppo haudata. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi).

Tässä sarjassa lesboutta yritetään markkinoida jonakin jännittävänä ja hottina juttuna tylsämielisille trendi-zombeille. Brittiläistä kulttuurimarxilaista mädätystä pahimmillaan, jonka kuvitellaan vetoavan tavan rumien rekkakuskilesbojen lisäksi myös tirkistelijöihin, koska sarjan naiset ovat todellisuuden lepakkopervoista poiketen melko fotogeenisiä. Saippausarjaa seuraaville tv-narkkareille mitä sopivinta mindfuckkia, päänsekoitusta.

Huomatkaa kuinka Yle ylistää omilla sivuillaan estottomasti tätä rappeutuneen britti-imperiumin viimeisintä saastaa: Lip Service: Kehuttu BBC-draama glasgow'laisesta lesboyhteisöstä. Kehuttu? Korkeintaan pervomedian omakehu.Yle Fem, 1.3.2015, klo 20.00, Ruotsalaisen feminismin historiaa

Sarja alkaa. 1/3. Onko feminismi kadottanut suuntansa? Vuonna 1999 julkaistu feministiantologia Pilluparvi kohahdutti kansankotia. Belinda Olsson tutkii, millaista on nykyfeminismi. Kuuluuko rinnanvilauttelu asiaan? HD Äänitekstitys: ruotsi.


Tämähän on mielenkiintoista. Oikein kolmiosainen sarja ruotsalaisesta hulluudesta.
***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema

1 kommentti:

 1. Tässähän ei nyt ollut mitään mitä YLE:n olisi pitänyt kertoa.

  Kyseisten seitsemän miehen tuomiot ovat tulleet jo vuonna 2013 ja tapaukseen oli liitetty 50 uhria. kuten linkitetty The Guardianin uutinen kertoo, jos sen haluaa lukea ennen kuin sokeasti kaiken uskoo. Nämä rikokset olivat tapahtuneet vuosina 2004-2012. YLEWATCHin kertomuksen mukaan näillä seitsemällä tuomitulla olisi ollut kuusi kertaa enemmän (300) uhreja, mitä kaikkialla muualla mediassa lukee.

  YLE on 2.3.2015 uutisoinut 300 nuoren hyväksikäytöstä, jotka ovat tapahtuneet vuosina 1999-2014. Näistä 300:sta uhrista on siis 50 näiden em. rikollisten uhreja. Eli kuvan tuomitut miehet ovat siis vain osa tätä uutista. Myös The Guardianin uutisessa puhutaan useista joukoista, eikä vain yhdestä.

  27.6.2013 YLE on uutisoinut pakistanilaistaustaisten miehien rikoksista. Jutussa ei miehien nimiä kerrota, mutta kerrotaan että: "Enimmäkseen pakistanilaistaustaisista miehistä koostunut joukko."

  http://yle.fi/uutiset/sadistiselle_pedofiilijengille_jaettiin_elinkautistuomioita_britanniassa/6708990

  VastaaPoista