tiistai 17. maaliskuuta 2015

JOUKOITTAIN YLEN YKSITTÄISTAPAUKSIA
Mikäli kaikilla valtion toimilla raskautettu kansalainen ei halua pilata aamuaan, hänen ei kannata silloin avata Ylen aamu-tv:tä. Esimerkiksi tänä aamuna toimittaja ilmoitti ääni väristen, että somalinainen 
Maryam Ismail oli omaehtoisesti ottanut yhteyttä Yleisradioon, koska viiden somalin yksittäistapaus, Ylen uuskielellä "ryhmäraiskaus", on herättänyt rasisteissa eli suomalaisissa silmitöntä viharaivoa, jonka vuoksi jotkut somalit ovat oikein internetissä saaneet osakseen kielteistä palautetta. Tottahan toki tällaisen sorron kohteen piti päästä suoraan lähetykseen kertomaan oma kantansa! Ja hienostihan Maryam veti, aivan kuin toimittaja olisi itse puhunut miten "asiat oikeasti ovat".

Lyhyeen haastatteluun oli saatu mahdutettua lähes kaikki mahdolliset multikultia puolustavat kliseet ja olkiulkot, kuinka vika ei ole somaliyhteisössä eikä edes somaleissa, vaan "yksittäisissä nuorissa", jonka perusteella "
kokonaista yhteisöä ei voida pitää vastuullisena viiden pojan tekemisistä." Koko tv-studion hätääntyneessä huolessa paistoi läpi ajatus, että ulkomaalaisnuorten joukkoraiskaus on sivuseikka kun taas siitä seuraava "rasistinen" nurina on se suurin ongelma, johon suomalaiskriittinen poliisi on sentään tarttunut viime päivinä resurssejaan säästämättä.

Lopuksi 
Maryam Ismail totesi, että "jokainen on yksilö ja jokainen vastaa omista teoistaan", johon toimittaja nyökytti hyväksyvästi. Jostain syystä toimittajilta nähdään sama hyväksyvä nyökkäys myös päinvastaisten väitteiden kohdalla, kunhan ne koskevat vain suomalaisia kuten "suomalaiset ovat rasisteja", "suomalaiset miehet hakkaavat ja raiskaavat naisia rutiininomaisesti" ja "rasistit [suomalainen proletariaatti] ovat syrjäytyneitä raukkoja ja reppanoita".

Yle Uutiset 17.3.2015 Facebook-sivullaan: 

Tämä on eräänlainen empiirinen koe. Haluamme nähdä, että voidaanko rasismista ja ulkomaalaistaustaisten tekemistä rikoksista keskustella täällä niin, että ei yleistetä. Eli: Ei tuomita esimerkiksi kaikkia somaleja siksi, että jotkut somalit ovat syyllistyneet raiskaukseen. Pystymmekö tähän?


Yle teeskentelee tyhmää ja puhuu siksi tahallaan asian vierestä rakentelemalla olkiukkoja - kukaan ei ole syyttänyt kaikkia somaleja raiskaajiksi, vaikka huomattava joukko niihin syyllistyykin. Sen sijaan voimme tilastojen ja arkihavaintojen perusteella esittää, että eräissä kulttuureissa raiskaaminen on erittäin yleistä ja hiljaisesti hyväksyttyä; toisin sanoen se on maan tapa, osa kulttuuria.

Lähdetään perusasioista: sisäryhmäkulttuureista tulevien ulkomaalaisten tekemistä rikoksista
 ei voi keskustella yksilötasolla, koska kyse ei ole vain yksilöongelmasta. Tilastolliset ja empiiriset havainnot puhuvat kiistattomasti sen puolesta, että varsinkin Lähi-Idän ja mustan Afrikan ns. "rikkaammissa kulttuureissa" raiskaukset - etenkin joukkoraiskaukset - ovat pari sataa kertaa yleisempiä kuin valkoisten eurooppalaisten kulttuureissa. Ne ovat kiinteä osa heidän kulttuuriaan, niin sanottua normaalimeininkiä.

Toisin kuin itsestään vastuun kantavat eurooppalaiset individualistit somalit elävät tiiviissä heimo- ja klaanikulttuurissa, joissa on vahvat kollektiiviset kirjoittamattomat normit ulkoryhmiä kohtaan. Heille nuori suomalainen vapaana kulkeva nainen on pelkkä huora ja suomalainen mies hölmö työjuhta, jonka pitää lahjoittaa tuottamansa hyvinvoinnin resurssit somaleille. Somalien parasitismin "oikeuttavaa" herrakansafilosofiaa tukee myös heidän kannattamansa islam, jossa Allahin uskotaan lahjoittaneen vääräuskoisen Euroopan resurssit oikeauskoisten vapaaseen käyttöön. Vääristyneen kollektiivisen omakuvansa vuoksi he eivät tunne aidosti mitään kiitollisuutta suomalaisten avusta, vaan katsovat kiitoksen siitä kuuluvan ainoastaan Allahille ja häntä uskollisesti seuraaville somaleilla eli heille itselleen.

Mikäli Yle ja 
Maryam Ismail olisivat somalien suhteen rehellisiä heidän pitäisi kannattaa yhteisöllisiä rangaistuksia, sillä somalikulttuuri perustuu kollektivistiselle moraalille, jossa yhteisö kostaa jäsenensä kohtaaman vääryyden sokeasti toiselle yhteisölle. Vaikka he kollektiivisen sisäryhmämoraalinsa vuoksi eivät kaksinaamaisesti pidäkään ulkoryhmän jäseniin (mm. suomalaisiin) kohdistamia vääriä tekoja rikoksina, pitäisi meidän suomalaisten nähdä ne sellaisina, sillä juuri sellaisia ne ovat. Kun raiskaussyytös osoitetaan koko somaliyhteisölle, saattaisi heidän itseymmärryksensä julkisen häpeän myötä lisääntyä ja näin vähentää häiriökäyttäytymistä. Tosin tämäkin voisi toimia vain yhteiskunnallisena ensiapuana, sillä ongelman juuret ovat syvemmällä.

Minkäänlainen kulttuurinen sopeuttaminen ei voisi lopulta ratkaista ongelmaa, koska kulttuurin lisäksi eräillä populaatioilla on myös geneettisesti suurempi taipumus raiskaamiseen, mikä ilmenee itäaasialaisia ja eurooppalaisia pienempänä itsehillintänä
suurempana promiskuiteettina ja aggressioherkkyteenä. Ainoa jäljelle jäävä ratkaisu on haitallisen maahanmuuton lopettaminen ja jo maassa olevien etnisesti sopeutumattomien ihmisten palauttaminen kotimaihinsa.Yle TV2, 17.3.2015, klo 21:00, Ajankohtainen kakkonen  

Eduskuntatyö paketissa - kiitokset luopuville edustajille. Päivä juutalaisena - nouseeko antisemitismi myös Suomessa? Kahtiajakautunut kuubalaisperhe - tunteita meren molemmin puolin. Juontajana Salla Paajanen. HDSomalien tapaan myös juutalaiset haluavat korostaa kollektiivista uhriasemaansa, vaikka se onkin entistä vaikeampaa, sillä tietoisuus heidän kiistämättömästä vallastaan median tajuntateollisuudessa Hollywoodissa, Wall Streetin ja Lontoon pörsseissä, Valkoisen talon käytävillä, AIPACissa ja niin edelleen on kasvanut mediakriittisissä kansalaisissa huomattavasti. 

Menestyksekkäänä kansana heillä ei ole mitään syytä samanlaiseen kantaväestöön kohdistuvaan fyysiseen terroriin kuten somaleilla ja romaneilla, ainakaan länsimaissa. Siksi heillä on paljon uskottavampi syy todistaa syyntakeettomuuttaan ja uhriuttaan kuin avoimesti aggressiivisilla arabeilla tai somaleilla.

Kuten tässäkin ohjelmassa, suomalaiset juutalaiset korostivat viattomuuttaan ja heihin kohdistuvaa järjettömältä näyttävää vihamielisyyttä. Mikäli toimittaja olisi Israelin tilanteen lisäksi uskaltanut avata edes hieman kansainvälistä diaspora-juutalaisuutta ja juutalaisten sisäryhmäetua ajavan kulttuurin korrosiivista vaikutusta länsimaihin, avautuisi juutalaiskriittisyys tavalliselle katsojalle aivan eri tavalla. 

Haastatellut puhuivat lämpimästi rakkaudesta, mikä tarkoitti kai sitä, että muiden pitäisi rakastaa juutalaisia ja juutalaisten lähinnä omiaan (kuten Talmudissa opetetaan). Sen sijaan on hyvin vaikea nähdä rakkautta vaikutusvaltaisten juutalaisen toimissa, jotka kohdistuvat valkoiseen eurooppalaisväestöön Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Lisäksi juutalaisten enemmistö eli maallistuneet liberaalijuutalaiset kannattavat innokkaasti juutalaiseliittiä politiikassa, akatemiassa ja mediassa, joissa nämä ajavat kaikkea sitä mikä heikentää ja rappeuttaa valkoisen kantaväestön identiteettiä ja olemassaoloa - on kysymys sitten liberaalista maahanmuutosta, homomaniasta tai feminismistä. Koska kyse on vallan nollasummapelistä, juutalaisten eliitti ajaa omaa etnistä etuaan, jolloin sen täytyy väistämättä olla vihamielinen isäntäkansan intressille. Sanalla sanoen eurooppalaisten kannalta kyse on vihamielisestä eliitistä, jonka vuoksi puheet jostain "keskinäisestä ymmärryksestä" ja "rakkaudesta" ovat pelkkää silmänlumetta hyväuskoiselle goyimille.

Ajankohtaisen kakkosen studioon ennalta arvattavaksi asiantuntijaksi raahattu 
Turun yliopiston yleisen historian dosentti Eero Kuparinen on tunnettu juutalaisuuden puolustaja, jonka suusta ei edellä mainittua kritiikkiä odotetusti saatu kuulla, vaan hän noudatti tuttua median seuraamaa filosemitististä narraatiota. Jälleen kerran juutalaisvastaisuus jätettiin Kuparisen haastattelussa keinotekoiseksi irrationaaliseksi mysteeriksi, vaikka sen purkaminen olisi ollut melko helppoa antamalla puheenvuoro juutalaiskriittiselle asiantuntijalle.***********************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti