torstai 19. maaliskuuta 2015

YLE MAALAA MUSTAN VALKOISEKSI
Yle TV2 Torstai 19.3. klo 20:00
 Silminnäkijä: Amerikan mustat surmat

Rotu ratkaisee, kun Yhdysvaltain mustat ja latinot varastoidaan vankiloihin eikä heidän keskinäisiä väkivallantekojaan vaivauduta aina kunnolla tutkimaan. Toimittaja Eero Ojanperä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Yle Areenan linkki.


Todellakin, rotu ratkaisee kun tarkastellaan median vaikenemia tosiasioita mustien kohdistamasta väkivallasta valkoisia vastaan. Yhdysvaltain Kansallisen rikosuhritutkimuksen (National Crime Victimization Survey, 2010) mukaan 62 593 mustaa joutui valkoisten väkivallan kohteeksi. Samana tutkimusvuonna 320 082 valkoista oli mustan väkivallan uhreja. Valkoisten uhrimäärä on viisi kertaa suurempi, mutta luvut ovat silti harhaanjohtavia, koska mustien ja valkoisten populaatiot ovat eri kokoisia. Kun mustien ja valkoisten keskinäisessä väkivallassa 38 miljoonan musta väestö tekee viisi kertaa enemmän väkivaltarikoksia kuin 197 miljoonaa valkoista, tarkoittaa tämä suhteellisin luvuin mitattuna sitä, että valkoisia uhreja on KAKSIKYMMENTÄVIISI KERTAA ENEMMÄN kuin mustia. Lisäksi kun tarkastellaan erityisiä väkivaltarikoksia kuten törkeitä pahoinpitelyjä ja murhia, mustien valkoisiin kohdistamat rikokset ovat KAKSISATAA KERTAA KORKEAMMAT kuin valkoisten mustia vastaan. Tästä huolimatta emme kuule ihmisoikeusjärjestöjen ja rasismin vastaisten kampanjoiden kertovan mustien rasismista kovaan ääneen missään. Syynä lienee kieroutunut ajatus, että mustien rasistisesta väkivallasta kertominen on itsessään rasistista, jonka vuoksi siitä pitää vaieta. 

Mikäli valkoisten olemassaolon oikeutusta vastaan systeemaattista tiedotussotaa käyvät liberaalit valtamediat olisivat kerrankin rehellisiä valitellessaan kovaan ääneen "Amerikan epideemisestä rotu- ja poliisivallasta", niin silloin niiden pitäisi viitata kylmiin tilastolukuihin, joita Kansallinen rikosuhritutkimus tarjoaa. 

Ja mitä tekee Suomen johtava verorahoilla kustannettu mediayhtiö? Meidän punaliberaalit pikkunilkit seuraavat perässä ja toistavat Amerikan valkovihamielisen juutalaismedian satua siitä kuinka mustat ovat valkoisen rasismin uhreja! TV 2:n Silminnäkijän Amerikan mustat surmat -ohjelma edustaa mitä propagandistisinta chutzpah-röyhkeyttä, jolla se nostattaa kansalaisissa moraalista raivoa etnisten ryhmien puolesta, jotka itse murhaavat, ryöstävät ja raiskaavat moninkertaisesiti valkoisia Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Etelä-Afrikassa - ja ikävä kyllä myös Suomessa.

Yhdysvaltain ovelien mediamogulien etnisen motiivin valkoista enemmistövaltaa vastaan vielä ymmärtää, mutta mikä kirvoittaa suomalaisia ohjelmapäälliköitä ja toimittajia ajamaan valkoisten vastaista rasistista agendaa? Tukholman syndrooma eli samaistuminen pahantekijään ja näkemään tämän uhrina? Vai puhdas tiedostamaton kulttuurimarxilainen halu viedä valkoisten itsetunto ja moraalinen oikeutus itsesäilytykseen, jotta tilalle voitaisiin rakentaa kahvinruskea maailmankylä, jossa kaikki laulavat käsi kädessä Kumbayaa kuin degeneroituneet huumehipit 1960-luvun lopun San F
ranciscossa? Luultavasti kyse on molemmista sekä moraalisesta ylemmyydentunteesta, joka suo tasa-arvon ritareille luvan olla parempia ihmisiä kuin valkoinen suomalainen rahvas, jolla on vielä jäljellä inhottavia rotuvaistoja. 

Tämän iltainen Silminnäkijän juttu on taattua Eero Ojanperä -laatua, sillä mieshän tunnetaan 
Ylen vanhan liiton vasemmistomädättäjänä, joka teki jo 1980-luvun alussa kauhistelevia "dokumentteja" eurooppalaisista kansallismielisistä. Vaikka Ojanperän propagandan marxilaisuus on vuosien varella vaihtunut monikulttuurismiin, dokumenttien sisältöön sillä ei ole ollut juurikaan vaikutusta; tapahtuipa mitä tahansa, valkoinen länsi on aina väärässä. Yle Teema, 19.3.2015, klo 19.00, 3/3.Taiteen maantiede: Saksa  Hitlerin varjossa.

Millaisessa ilmapiirissä Bauhaus-koulukunta syntyi ja kuinka Dadasta tuli poliittinen, äärivasemmistolainen taidesuuntaus? Taidehistorioitsija Andrew Graham-Dixon tutustuu 1970-luvun ilmiöihin. (U) HD Äänitekstitys: suomi.


Hitler sitä, Hitler tätä, Yle Teeman puhkikulunut rahiseva levy jaksaa vain pyöriä vuodesta toiseen. Dada äärivasemmistolainen "taide"suuntaus? Sitäkin, mutta ennen kaikkea se oli vanhojen kunnon sumuttajien kulttuurimädätysoperaatio. Todennäköisesti siksi valtamediat kohtelevat sitä nykyään silkkihansikkain ja jopa ylistäen.

***********************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema


1 kommentti:

  1. Suomeahan ei enää virallisestikaan ole olemassa. Sitä ennenkin on juutalainen täällä sodan jälkeen kaikesta päättänyt. Siinä se.

    VastaaPoista