maanantai 16. maaliskuuta 2015

BÖRJE KUVARUUTUUN KUN VALKOISTEN VASTAINEN RASISMI-VIIKKO ALKAA

Börje Mattsson tarjoaa feces-jöötiä hurahtaneille.


Yle uutiset informoi, että tänään 16.3.2015 alkaa Suomen Punaisen Ristin järjestämä Rasismin vastainen viikko. Uutisen mukaan SPR:n viikon teemana on Asennematka-kampajana, jonka "tavoitteena on rohkaista ihmisiä puuttumaan arjen rasismiin eli asenteisiin ja käytökseen".

Ihan kannattavaa, mikäli kampanja kohdistettaisiin myös Afrikan ja Lähi-idän nuoriin kolleihin, jotka arjessaan valitsevat rasistisesti väkivaltansa ja raiskaustensa kohteet vain valkoisesta väestönosasta. Heidän rasistisesta geenirosvoilusta kertovat raiskauksensa ovat väestömäärään suhteutettuna 13-kertaa yleisempiä kuin kantaväestössä ja lisäksi niissä on monesti mukana aina selvin päin tehtyjä joukkoraiskauksia, jotka ovat lähes tuntematon ilmiö kantasuomalaisten miesten kohdalla. Kansalaisten ei kuitenkaan kannata pidättää hengitystään, sillä SPR:n kampanjassa ei tulla puhumaan värillisten rasismista, vaan se keskittyy tuttuun tapaansa läksyttämään rasistisesti vain valkoisia –
 anti-rasismi onkin vain pelkkä koodisana valkoisten vastaiselle rasismille.
Yle Fem, 16.3.2015,  klo 22.30,  Muotokuvassa: Börje Mattsson

2/6. Rakas riitapukari. Börje Mattsson on ollut journalisti, rauhanpuolustaja ja maahanmuuttajakoordinaattori. Kaikissa rooleissaan häntä on ohjannut vahva käsitys oikeasta ja väärästä. Toimittaja: Barbara Savolainen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi


Rasistisen Kansanpuolueen (RKP) kellokas ja surullisen kuuluisan monikultturismia palvovan Faces Etnofestivaalin primus motor Börje Mattsson on Rasismin vastaisen viikon kunniaksi lähikuvassa Yle Femmassa.

Ohjelma on katsomisen arvoinen, sillä se paljastaa paljon ihmisestä, joka on jo neljännesvuosisadan ajan elättänyt itsensä monikultturismilla ja suomalaisvihamielisyydellä. Mattsonin toiminta on niin viheliäistä, että joku voisi pitää häntä kansanvihollisena. Me emme tätä tuomiota anna, vaan tv-katsojat voivat päättää siitä itse. Ohjelman taustaksi kannattaa lukea Mediaseuranta-blogissa Mattsonista reilu viisi vuotta sitten julkaistu haastattelu.
***********************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema

1 kommentti:

 1. Tänään keskiviikkona (18.3.) Puoli Seitsemän ohjelmassa on haastateltavana elokuvaohjaaja Klaus Härö:

  "Puoli seitsemän
  Yle TV1 Keskiviikko 18.3. klo 18:30
  Vieraana elokuvaohjaaja Klaus Härö. Mitä annettavaa värityskirjojen värittämisellä on aikuiselle? Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7"

  Härö on tunnettu itkuhumanisti ja rasisminitkijä. Ei tarvitse olla suuri ennustaja tietääkseen mitä Härö holo-höpöttää näin razzismin vastaisena viikkona....

  VastaaPoista