torstai 5. maaliskuuta 2015

TALO ELÄÄ TAVALLAAN, MUTTA VIERAS EI VAIN LÄHDE AJALLAAN.

HUUTAVAN työvoimapulan paikkaaja vakitoimessaan.

Yle uutisten tuoreen jutun Maahanmuuttajat kertovat kokemuksistaan: "Nainen kysyi huoltoasemalla, onko minusta maksettu" lähtökohtana on, että maahanmuutto on aina ja ikuisesti pelkästään positiivinen lähtökohta. Mikäli suomalaisten lompakoille 
tupajumeiksi tarrautuneista "vieraista" löytyy sopeutumisongelmia, on vikaa etsittävä ainoastaan kiittämättömistä ja suvaitsemattomista alkuasukkaista.

Jo jutun ingressissä mikä tahansa epäsuora nuiva asenne "luonnonilmiötä" nimeltä maahanmuutto kohtaan on mielipuolista ääriajattelua. Synkkinä impivaaralaisina suvaitsemattomuuden aikoina, siis ennen 1990-luvun ulkomaalaisinvaasioita, tuolloinen etnovaltio Suomi olikin täynnä äärimmäistä ääriajatteluä ja ääritoimintaa, johon kuului mm. sellainenkin ihmisoikeusrikkomus, että valtio saattoi ensi sijassa ajaa suomalaisten asiaa eikä 7 miljardin ulkomaalaisen. Silti itsekkään kansallisvaltion natsihaamu nostaa jatkuvasta aivopesusta valistuksesta huolimatta aika ajoin rumaa päätään, jonka vuoksi suomalaisten etua vastaan taistelevan urhean etujoukon, Ylen ja yliopistotutkijoiden, täytyy olla koko ajan valveilla. Ja kyllähän he ovatkin, vaikka Väestöliiton monikulttuurisuusasiain päällikkö Minna Säävälä näkee ajoittaisista vaaran merkeistä huolimatta kansalaisten pääosin alistuneen itsetuhoiselle monikulttuurisuudelle:
– Olen vakuuttunut siitä, että suomalaiset sietävät erilaisia kulttuureja paremmin. Elämäntapa on muuttunut, mutta suurin huoleni on asenteiden polarisoituminen. On porukoita, jotka ilmaisevat kielteisiä mielipiteitä äänekkäästi eivätkä hyväksy monimuotoistumista. Suurin osa väestöstä on kuitenkin muuttunut aiempaa hyväksyvämmäksi.
Säävälän mielestä eräs keino purkaa tätä suomalaisten ulkomaalaiskielteistä patologiaa olisi muuttaa valtamedioiden maahanmuuttomyönteisyys nykyisestä 95:stä prosentista 100:an prosenttiin. Näin saataisiin myös omilla aivoillaan ajattelevat epäilevät tuomaat täydellisesti vastuullisen tiedottamisen suljettuun piiriin:
– Media korostaa ongelmakohtia. Monelle tulee yllätyksenä, että esimerkiksi pakolaisten osuus maahanmuuttajista on vain 10–15 prosenttia.
Monikulttuurin etenemisen kannalta maassaolijan status on merkityksetöntä, mutta pakolaisvastaisuus voi sinänsä olla vaarallinen signaali siitä, että rajaton maahanmuutto ei etenekään suomalaisvihamielisten toivomassa rivakassa marssitahdissa. Joka tapauksessa Suurelle unelmalle™ on lopulta yhdentekevää ovatko kutsumattomat vieraat luvattomia, valheellisin perustein maahan tulleita, pakolaisia tai laillista halpatyövoimaa, pääasia, että he universaalin oikeudenmukaisuuden nimissä ovat täällä imemässä suomalaisten hyvinvointia ja lopulta syrjäyttämässä meidät.  Suuren unelman™ tavoitteena on saavuttaa markkinatalouden puitteissa kommunistinen kansainsekoitus, jossa aiemmin Stalin epäonnistui kun hän yritti toteuttaa sosialismin massiivisia kansojen siirtoja.
Yksi Lännen uusista epäjumalista:
voimaantunut sukupuolinarsistinen feministi


Yle Fem, 5.3.2015m klo 22.00, Dok: I am Femen  

(I am Femen, Sveitsi, 2014) Ukrainalainen Oksana oli perustamassa aktivistijärjestö Femeniä, jonka tempauksissa naiset paljastavat rintansa. Oksanan taistelu liikkeen puolesta on vienyt hänet eri puolille Eurooppaa. HD Äänitekstitys: ruotsiSanotaan, että Yle Femin punamädätys on sitä samaa mitä suomenkielisillä pääkanavilla, mutta vain toiseen potenssiin. Todisteena tästä käy vaikka se, että tällä viikolla nähtiin Femmassa ensimmäinen osa kolmiosaisesta ruotsalaisdokumentista, joka käsittelee ylistävään sävyyn yhtä kulttuurmarxilaisuuden äänekkäintä äpärälasta, feminismiä.

Tänään hyödyllisille idiooteille tarjotaan myötäsukainen tv-dokumentti, kuinka ukrainalaislähtöinen "riippumaton" feministiryhmä Femen on 2000-luvun sankarillisen "ihmisoikeustaistelun" eturintamassa, vaikka kyse ei ole muusta kuin
 George Sorosin kaltaisten kosmopoliittisten pörssikeisarien salaa tukemasta projektista

Italialainen aikakauslehti IL Foglio selvitti Femenin rahallisen tukijan, joksi paljastui lopulta amerikanjuutalainen bisnesmies nimeltä Jed Sunden. Mikä motivoi Sorosin ja Sundenin kaltaisia superrikkaita tällaiseen? On syytä olettaa, että marionetteina toimivan Femenin valtaisan positiivisen julkisuuden taustalla on kansallisia kulttuureja vihaavien turbokapitalistien halu korruptoida sisältä käsin maat, jotka ylläpitävät omia traditioitaan eivätkä halua alistua Levantin perillisten ajamille läntisille rappioarvoille, jotka tähtäävät juurettoman ja siten helposti hallittavan kuluttaja-ihmisen luomiseen. 

Miksi uskoa valheellisin sentimentaalisin käsittein pelaavan, tukijoiden taustoista vaikenevan ja feminismin yhteiskunnallista seurauksista piittaamattomaan propagandaelokuvaan, kun kerran kaikki mitä haluat tietää feminismistä löytyy
täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, ja täältä.***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema

1 kommentti:

  1. https://revisionistit.wordpress.com/2014/02/23/femen/

    FEMEN on niin selvä juutalaisen vihan ilmaus ja huijaus, että jos sitä ei edes hieman kyseenalaisteta feminismin tai edes julkisen keskustelun kautta, niin kyllä orjuus ja alistuminen on saavuttanut aivan uudet mittasuhteet.

    VastaaPoista