torstai 26. maaliskuuta 2015

YLEN VALHEELLINEN RASISMILLA SYYLLISTÄMINEN KUIVUI KOKOON.Puna-Yle uskoi näin vaalien alla saaneensa  pitkään odottamansa rasismi-lahjan, jolla voitaisiin perusteettomasti syyllistää suomalaisia. Syyllistäminen on välttämätön ehto indoktrinaatiossa, sillä vaalikarja voi vapautua "huonosta omatunnosta" ainoastaan kannattamalla geneettis-kulttuurista itsemurhaa eli maahanmuuttoa. Tämä onnistuu parhaiten äänestämällä Vihreitä, Demareita, Kokoomusta, Vasemmistoliittoa, Kepua, RKP:tä ym. suomalaisvihamielisiä puolueita.

Tänään aamupäivällä, 26.3.2015, Yle sai vihdoin taivaan lahjan, joka uutisoitiin nimellä Poliisin epäilys: Mies ajoi tahallaan ulkomaalaistaustaisen pojan päälle. Kansalaisilta pakkolunastetuilla varoilla rahoitettua valtion omistamaa Puna-Yleä fanittavat "kapinalliset" kuten anarkomarko-räyhäräähkät tai ironista defenssiä käyttävät älyllisesti laiskat puna-hipsterit heittivät jo yläfemmoja kun uutista alettiin levittää omilla foorumeilla. Yle Uutisten verkkosivuilla toimittaja joutui kuitenkin toteamaan, ettei oletetun yliajon taustalla ole mitään yhteyttä rasismiin, vaikka uutinen siihen vahvasti vihjaakin. Yle Uutiset:
Pahoittelut vielä virheestä; oletin automaattisesti, että tässä on epäilys rasistisesta rikoksesta, mutta kuten tiedotteesta käy ilmi, "teon motiivit tai syy ei ole toistaiseksi tiedossa".
Ylessä siis oletetaan automaattisesti, että kun uhri on ei-valkoinen ja tekijä suomalainen, täytyy motiiviin olla väistämättä rasistinen, jolloin samppanjapullot voidaan avata toimituksessa heti aamu kymmeneltä. Kumma kyllä, sama kaava ei toimi automaattisesti silloin kun tekijät ovat värillisiä ja uhrit suomalaisia kuten viime syksyn rasistisessa katuryöstelyaallossa Helsingissä. Alkoholille perso Ylen väki saa juoda samppanjansa tällä kertaa vain harmistukseen ja suruunsa.


(Klikkaa kuvaa suuremmaksi)


***********************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema


2 kommenttia:

 1. Tuota noin, "punayle"?

  YLE on kokoomuksen, RKP:n ja keskustan hallinnassa. Ja johtajistoon siirtyi Heasarin oma ideologinen operaattori.

  Kokkarit ja RKP ovet ne suuren vallan tahoot Suomessa, jotka ajavat maahanmuuton paisuttamista.

  Vain jotta palkkatasoa voitaisiin Suomessa laskea rikkaiden rikastuttamiseksi, rikkaiden veronkierron lisäämiseksi ja keskustan & kokoomuksebn ajaman harmaantaplouden veronkierron paisuttamiseksi.

  Älä esitä vääriä väitteitä kun puhutaan todellisesta poliittisesta puheesta ja vallasta YLE:ssä ja hallituksessa.  VastaaPoista
 2. Kapitalismi on kommunismia. Siis juutalaisten pankkien ja konsernien monopolikapitalismi. Kommunismi ja kapitalismi ovat juutalaisuuta. Ne pyrkivät juutalaiseen maailmanvaltioon. Kokomus onkin suurin kommunisti Suomessa, koska se on vain ja ainoastaan juutalaisen suurpääoman esitaistelija. Se on jo kauan ollut niin liberaali, että se ei eroa sossuista tai kommreista siinäkään yhtään. Kaikki puolueet ovat juutalaispuolueita ja ajavat samaa kommunismia.

  VastaaPoista