torstai 26. helmikuuta 2015

ELIITTIVÄHEMMISTÖLLE ERITYISSUOJELUA, MUISTA NIIN VÄLIÄ.

Milloin valtio alkaa suojella myös eurooppalaisia monikulttuurisuudelta?


Ylen uutiset valittelee jälleen (26.2.2015) yhteiskunnan erityisessä suojeluksessa olevan vaikutusvaltaisen juutalaisvähemmistön asemaa jutussaan Ranskan juutalaiset tekevät yhä surutyötä.  Syynä juutalaisten pelkoihin ja vaatimuksiin on islamistien tammikuussa Pariisissa tekemät terroriskut, joissa kuoli neljä juutalaista. Osa juutalaisista on niin "peloissaan", että ovat muuttamassa pois Ranskasta. Jutussa kerrotaan että
sekä Ranskan presidentti François Hollande että pääministeri Valls ovat muistuttaneet, että juutalaisväestön turvallisuus pyritään turvaamaan kaikin mahdollisin tavoin. Vincennes’in rabbin mukaan nyt vaaditaan sanojen lisäksi tekoja.
Yksikään poliitikko ei ole vaatinut erityissuojelua tavallisille ranskalaisille kuten rikkaille juutalaisille, joilla on jo nyt varaa asua suojassa valvottujen porttien takana. Jopa Suomessa erityissuojaa Herran silmäterälle ovat juutalaisten lisäksi vaatineet kristilliset (sic) Israelin ystävät, jonka ansiosta valtion lisäbudjetista myönnettiin 100 000 euron avustus Helsingin juutalaisen seurakunnan turvajärjestelyihin.

Pariisin terrori-iskuissa kuoli myös toistakymmentä ranskalaista, mutta tämä on median viime aikaisen juutalaisen uhripuheen vuoksi unohdettu lähes täysin. Puhumattakaan arkisesta islamista, arabimaahanmuuttajien päivittäisestä terrorista kuten ryöstöistä ja raiskauksista, joista kärsii eniten maan alkuperäisasukkaat. Ranskalaisten huolia ei näytä kuuntelevan muut kuin Front National, mikä tekee heistä tarkoin säädellyssä julkisessa keskustelussa epäilyttävän "rasistisia". Selvää on, että eiväthän Ranskassa pitkälti juutalaisten hallussa olevat isot mediatalot halua kuunnella "rasistien" huolia - median mielestä sellaiset  kansalaiset eivät tarvitse mitään suojelua vaan ainoastaan kuonokopan "vihapuheelle".

On jokseenkin irvokasta kuinka rabbi Hay Krief vaatii toimia terrorismin ja antisemitismin torjunnalle, kun tietää ketkä ovat innokkaimmin ajaneet Eurooppaan monikultturismia, joka on pohjimmainen syy nykyiselle kuohunnalle:
– Euroopan hallitusten tehtävänä on nyt pohtia, minkälaisiin toimiin pitää ryhtyä, jotta terrorismin ja antisemitismin kasvu estetään. Juutalaisviha on eräänlainen yhteiskunnan mittari, se heijastaa arvojen koventumista laajemminkin, rabbi Hay Krief toteaa.
Terrorismi ja antisemitismi loppuvat täsmälleen silloin, kun sen syyt eli kolmannen maailman invaasio kielletään ja Euroopassa oleskelevat etnisesti sopeutumattomat massat palautetaan lähtömaihinsa. Mutta tämähän ei juutalaisille käy, sillä juuri he ovat tätä vitsausta Euroopalle toivoneet ja edistäneet. Pelkästään musulmaaneista mesoavien ja juutalaisia liittolaisiksi kerjäävien hommareinojen on vaikea ymmärtää, että heidän inhoamaansa monikulttuuria ovat alusta lähtien ajaneet innokkaimmin järjestäytyneen juutalaisuuden tietyt vaikutusvaltaiset tahot***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti