perjantai 17. lokakuuta 2014

YLE ON KUIN NOKIA ENNEN ROMAHDUSTA.Minkälainen mediatalo julkaisee jatkuvasti mielipidetutkimuksia siitä, kuinka uskottava ja upea tiedonvälittäjä se on? Pravda? Toki, mutta 2000-luvulla yhä enenevässä määrin myös kulttuurimarxilaisten naisittama Yleisradio, jossa riemuitaan mielipidetutkimuksesta: Suomalaisten mielestä Yle on entistä luotettavampi, avoimempi, riippumattomampi ja ammattitaitoisempi (16.10.2014).

Riemun taustalla lienee maamme tiedotusmarkkinoita yhdessä Hesarin kanssa halltisevan Ylen itseriittoinen asenne, jossa hybriksen vallassa uskotaan itse luotuun vääristyneeseen omakuvaan kuten Nokia puhelimet vähän ennen romahdusta. Omakehun sävyttämässä uutisessa pelottavinta on kuitenkin tuulipukukansan lammasmainen naivius poliittista korrektiutta indoktrinoivan Isosiskon edessä. Tästä ei kuitenkaan pidä huolestua liikaa, sillä myös aktiivisten ajattelevien ihmisten vieroksunta Ylen suomalaisvihamielistä propagandaa vastaan on netin myötä kasvanut merkittävästi, mitä ei ymmärrettävästi tuotu ilmi ko. tutkimuksessa.

Tyyppiesimerkki Ylen indoktrinaatiosta on aivopesulle otolliselle nuorisolle suunnattu radiokanava YleX, jonka poliittisesti korrektit kympin tytöt syytävät ulos samaa pikkunokkelaa hipsteri-tuubaa kuin Hesarin Nyt-liitteen trendiperseet. Kyse on konformistisesta muotiajattelusta, jota työntää eetteriin mm. Reetta Rönkä, joka kolumnissaan (17.10.2014) valittelee sitä, kuinka maailman upein ideologia feminismi on ymmärretty jälleen kerran täysin väärin:
Jos WAF-ilmiö rajoittuisi yhteen blogiin, en hätääntyisi. Mutta kun omista piireistäänkin huomaa toistuvasti löytyvän ihmisiä, jotka eivät halua kutsua itseään feministeiksi vihaiseksi akaksi leimautumisen pelossa, alkaa ärsyttää. Miten tässä näin kävi? Miten feminististä tuli haukkumasana ja aatteesta hirviö, johon halutaan kuulua yhtä vähän kuin luihuisiin? Vaadin päitä vadille: kuka pilasi feminismin?
Vähän sama kuin kysyisi kuka pilasi pedofiilien maineen. Feministeiltä on kuitenkin turha vaatia itsetutkiskelua, vaan syyllinen löytyy aina muualta, yleensä salaliitossa olevasta yhtenäisestä miesmassasta, joita edustavat Elinkeinoelämän keskusliitton pomo kuin myös spurguuntunut linnankundi Pena:
Selkeimmin syntipukin suostuu nimeämään Naisasialiitto Unionin pääsihteeri Milla Pyykkönen. Hänen mukaansa negatiiviset mielikuvat ovat feminismin vastustajien onnistuneen propagandan tulosta. "Samalla lailla syntyy monen muunkin uuden tai vieraan asian vastustus: tietämättömyydestä ja virheellisistä ennakkoluuloista", Pyykkönen toteaa.
Ylessä on vielä paljon tehtävää, jotta tämä ikävä mielikuva ennen lopullista voittoa poistuisi. Kenties vielä hieman lisää toistoa mantralle "naisen euro on 80 senttiä" tai sille että (kaikki) suomalaiset miehet pahoinpitelevät rutiininomaisesti naisia. Kyllä se siitä, lisää kierroksia ja volyymia, niinhän se propaganda on aiemminkin toiminut.
************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti