tiistai 14. lokakuuta 2014

YLEN KOLUMNISTILLE RIKOKSET OVAT TASA-ARVOISIA.

Kari sen tiesi: päivänpolitiikka muuttuu, metodit eivät.

Kaiken tasa-arvottava fundamentalisti, valitettavan usein vielä toimittaja, niputtaa eri rikokset helposti samaan kastiin, mikä synnyttää väistämättä täysin järjettömiä rinnastuksia. Yle Satakunnan toimittaja Antti Laakso kauhistelee närkästystä teeskennellen Näkökulma-jutussaan Jengiväkivalta sai somen lynkkauspartiot liikkeelle, että 

Kun yksi rikosvyyhti on ratkeamassa, on toinen jo purskahtanut esiin: netissä leviävä viha, joka kohdistuu maahanmuuttajataustaisiin nuoriin. Sosiaalisessa mediassa leviää tällä hetkellä nimilista, johon on koottu levittäjien mukaan jengin jäsenten yhteystiedot. Kotiosoitteet ja kuvat löytää helposti myös kaikille avoimilta keskustelupalstoilta.
Tässä lainauksessa toimittaja siirtyy sujuvasti joukkopäähänpotkimisesta digitaalisen viestinnän virtuaalilörpöttelyyn ja luo mielikuvan, että molemmissa on kyse yhtä vakavasta rikollisuudesta, vaikka jälkimmäisen kohdalla itse rikoskin on vain Isosiskovaltion keksimää hypeä eikä oikeaa rikollisuutta. Sitä paitsi viha itsessään ei ainakaan vielä toistaiseksi ole Suomen lain mukaan rikos. 

Mitä vapaaehtoiseen katupartiointiin tulee, vika ei voi olla yleisestä turvallisuudesta huolestuneissa kansalaisissa kun poliisi ei ole halukas turvaamaan suomalaisteinien ulkonaliikkumista! Koska poliisi ei kykene estämään värillisten rasistien villiksi yltynyttä väkivaltaa, niin pitäisikö kansalaisten seurata vieressä tumput suorina kun omaa jälkipolvea hakataan, ryöstetään ja hakataan! Ilmeisesti, mikäli asiaa kysytään korruptoituneelta poliisijohdolta ja suomalaisvihamielisiltä valtamedian toimittajilta...

Toimittaja Laakson juttu muistuttaakin erään kansalaisvaikuttajan mainitsemaa HS-YLE-toimintaohjetta, jota lainasin jutussa Yle ruokkii totuus-denialsimia (10.10.2014). Siinähän 3. ja 4. toimintaohje menee näin:

3) kiinnitä huomio uutisen "rasistiseen" vastaanottoon ja lopulta 4) kun muut kortit on pelattu, selitä koko ilmiö rikoksen tekijöiden aiemmin kohtaamalla rasismilla.
Näkökulma-kolumnin perusteella Satakunnan sopuli on sisäistänyt täydellisesti valtamedian strategian. Se voi olla toimittajalle myös henkilökohtaisesti hyvä strategia, sillä onhan Yle karsimassa rankasti henkilökuntaansa. Luultavasti poliittiselle korrektiudelle vain kaikkein kuuliaisimmat toimittajat saavat pitää paikkansa. Hyvä juttu työpaikkansa säilyttäville, paha juttu totuudelliselle tiedonvälitykselle.

Väkivaltaisen katujengin tapauksessa suhteellisuudentaju on hävinnyt muuallakin. Eräät korkeasti koulutetut monikultturistit näyttävät potevan eräänlaista Tukholman syndroomaa kun he samaistuvat pahantekijän intresseihin kuten Kai Niemeläinen. Värillinen nuorisojoukko pahoinpiteli Kai Niemeläisen nuoren pojan törkeästi, mutta siitä huolimatta hän hyökkää raivokkaasti kansanedustaja Tom Packalénin esittämiä tosiasioita vastaan. Tällaista moraaliposeeravaa masokismia esittävät yleensä nuoret tyhmät vihreät naiset, koska se ei kustanna heille mitään. Kai on sentään aikuinen mies ja myötäkärsinyt väkivallan lapsensa kohtalossa, mutta siitä huolimatta hän ylistää monikulttuurisuuden ihanuutta entistä kiihkeämmin. Vihreys lienee tässäkin tapauksessa se selittävä tekijä: Mokuttaja puolustelee maahanmuuttajarikollisia, jotka hakkasivat hänen poikansa sairaalakuntoon
************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

1 kommentti:

  1. Ehkä Niemeläiselle aate on tärkeämpi asia kuin oma lapsi?
    Jos näin on päässyt tapahtumaan, isänä sanoisin että tässä on perusteltu huostaanoton paikka.

    VastaaPoista