maanantai 20. lokakuuta 2014

VIHREÄT YLEN ERITYISESSÄ SUOJELUKSESSA.

Hariselle ei valtion ja valtuuston rahat riittäneet hulppeaan elämään.
Vanhan kommunistin piti lypsää rahaa vielä vanhalta äitimuoriltakin.

Suomessa on viime päivät kauhisteltu Helsingin Laajasalossa tapahtunutta surmaa, jossa epäiltynä on nuorisopoliitikko Jukka-Matti Romppainen. Uutisoinnissa on ollut korostuneesti esillä, että epäilty on toiminut Kokoomuksen Helsingin Nuorten Piirin toiminnanjohtajana. Voi vain kuvitella millainen hulabaloo olisi syntynyt, jos epäilty vaikuttaisi edes pelkkänä rivijäsenenä Perussuomalaisissa.

Raflaavissa uutisissa puoluetausta mainitaan viimeistään silloin, jos epäilty rikoksentekijä on vaikuttanut jossain poliittisessa luottamustehtävässä. Ylen linjana näyttää olevan, että mikäli epäilty on vihreä vaikuttaja, se saatetaan jättää mainitsematta rikosuutisessa kuten viimeksi tänään 20.10.2014. Yle uutiset kertoo jutussaan "Sairaalta äidiltään 72 000 euroa vieneelle joensuulaiselle kaupunginvaltuutetulle tuomio törkeästä kavalluksesta", että tuomittu toimii kaupunginvaltuutettuna, mutta jättää maintsematta tämän puoluekannan, nimen ja ammatin toisin kuin sanomalehti Karjalainen.

Mikä mahtoi olla syynä siihen, ettei Yle kertonut tuomitun olleen vihreiden kaupungivaltuutettu ja Itä-Suomen yliopiston tutkija Päivi Harinen? Eräs syy saattaa olla se, että taistolaistaustainen vihreä Päivi Harinen on mukana Koneen Säätiön rahoittamassa tutkimushankkeessa, jonka "tavoitteena on tuoda suomalaiseen maahanmuuttokeskusteluun uutta, positiivista sävyä" ja jossa "Lieksan somaleja tarkastellaan suomalaisen rajaseudun asuttajina ja elävöittäjinä". Ylen verkkouutiset kertoi tästä tutkimushankkeesta aivan hiljattain,  29.8.2014. Uutisessa  "Tutkijat ja journalistit yhteistyöhön: "Maahanmuuttokeskustelu poteroihin kaivautunutta"" haastatellaan myös tutkija Harista.

Oman äitinsä rahat kavaltanut Harinen tunnetaan fanaattisena monikulturistina, joka on vaatinut jatkuvasti lisää rahaa ja resursseja etenkin Pohjois-Karjalan alueelle tunkeutuneille somaleille. Hirtehishuumorista tunnettu bloggaaja Tapio Tuuri kirjoitti jo tämän vuoden syyskuussa Harisesta kriittisesti tietämättä mitään tämän tulevasta tuomioista.

Harisen "yksittäistapaus" osoittaa omalta osaltaan, että monet punavihreät ovat valmiita tekemään maailmanparannustyötä vain valtion lompakolla, mutta omaa lompakkoa lihotetaan viemällä omalta äidiltä vaikka tuhkatkin pesästä. Punavihreiden naisittamassa Ylessä katsotaankin, ettei ole sopivaa tiedottaa monikultturististen hyväkkäiden raadollisuudesta, sillä se saattaisi pilata 
suuren yleisön silmissä yhtiön agitoiman Suuren Unelman.

PS. Päivi Harisen monikulttuurisesta suhmuroinnista, akateemisesta epäpätevyydestä ja Suomen Akatemian korruptoituneesta rahanjaosta on kirjoitettu aiemmin Smith and Wesson beats four aces -blogissa täällä ja viimeisistä käänteistä tuoreeltaan täällä:
Ville Niinistö - koska Vihreät irtisanoutuvat jyrkästi puolueeseenne pesiytyneestä talousrikollisuudesta? Kun koko Vihreä ideologia nojaa yksinomaan verotukseen ja tulontasaukseen, on ilmiselvää, että Vihreät imee pesusienen lailla juuri näitä päiviharisia.************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

1 kommentti:

  1. Vastaus: Koska Vihreät OVAT media. http://yle.fi/uutiset/sunnuntaisuomalainen_vihreat_toimittajien_suosikkipuolue/6225996

    VastaaPoista