keskiviikko 22. lokakuuta 2014

"HO-HO-HOLOKAUSTI!", SANOI JOULUPUKKI.Yle TV 1, 22.10.2014, klo 19.00, Historia: Operaatio Jalkajousi

Toisen maailmansodan aikana Hitlerin tavoitteena oli lyödä Englanti polvilleen pelottavilla V-ohjuksillaan. Miten brittilentäjien ottamista ilmakuvista pystyttiin saamaan selville vihollisen salaiset aikeet? T: BBC. HD


Ohjelman esittely ja linkki


(Eivät brittiveteraanit turhaan saksalaisia vastaan taistelleet, sillä voiton myötä maassa vallitsee kansallissosialismin kääntöpuolena monikulttuurisuus, jonka seurauksena sinne on päästetty valumaan miljoonia ei-valkoisia Euroopan ulkopuolelta korvaamaan alkuperäisasukkaat. Veteraanit tuntevat varmaan iloa ja ylpeyttä siltä, että  uhrasivat elämänsä parhaat vuodet Britannian tulevan neekeröittämisen puolesta. Pettymyksen ja huijatuksi tulemisen ilmaukset olisivat taas silkkaa natsi-apologiaa, joten suut suppuun ja nauttimaan Beirutiksi muuttuneiden kotikatujen monikulttuurisuudesta!) 

Ho-ho...hoh-hoijaa. Ylen kulttuurimarxilaiset (kyllä, mikään ilveilevä ironia ei poista tätä tosiasiaa) eivät vain malta jättää käyttämättä propagandakonetta kun heillä on sellainen käytössään. Monet katsoja huomaavat ärtyneenä Historiandokumenttien fiksaation yhteen historian jaksoon, mutta Ylessä ei välitetä kriittisen kansanosan hiljaisesta nurinasta, vaan luotetaan siihen, että jatkuvalla rituaalisella toistolla nämäkin lopulta ehdollistuvat.  Silti poliittisesti korrektin Mindfuck-projektin onnistumisesta ei ole varmuutta, mutta riskit sen sijaan ovat huomattavat, mikäli kyllästetyn kansan kurkusta alas työnnetty propagandistinen toisto alkaa puskea kovalla paineella takaisin ruokatorvesta ylös. Siinä vaiheessa voi jo olla aika niin sanotulle ylimääräiselle uutislähetykselle - täysin uusilla toimittajakasvoilla.

Yle Teema, 22.10.204, klo 22.05, Kino: Hannah Arendt

(S) Adolf Eichmannin oikeudenkäyntiä seurannut sosiologi Hannah Arendt loi käsitteen pahuuden banaalisuus. N: Barbara Sukowa, O: Margarethe von Trotta, 2012.

Tämän tyyppistä loputonta märehdintää Ylessä riittää päivästä ja vuodesta toiseen. Elokuva juutalaisesta naisfilosofi Hannah Arendtista, joka tunnetaan myös 20. vuosisadan keskeisen ajattelijan Martin Heideggerin oppilaana ja rakastajattarena. Elokuva keskittyy vain länttä hallitsevan vihamielistä eliittiä hyödyttävään filosofiseen pohdintaan, joka on jo ajat sitten muuttunut ohjelmalliseksi ideologiaksi liberaalidemokratiassa.

Elokuvan esittely.

Ylen natsiohjelmien runsauden voi testata googlettamalla lauseen 
yle areena natsi. Sanayhdistelmälle löytyi 25 400 tulosta....
************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

1 kommentti:

  1. Eivät britit minkään ilmakuvatarkkailun tai Enigman avulla löytäneet V-asetta. Saksan rmeijan huipun maanpetturit antoivat kaikki salaisuudet heille. Sen vuoksi voitiin täsmäpommittaa. Jo yksi tuhoisku viivytti koko ohjelmaa vuoden verran.

    Tästä huomaamme, että Saksa hävisi, koska se oli liian lepsu diktatuuri tai ei oikea diktatuuti. Hitler ei ollut mikään "totalitäärinen persoonallisuus", vaan koki vstenmieliseksi tarkkailla liikaa alaisiaan.

    Puolalaisetkin ylpeilevät jollain Enigma-murrollaan. Se on satua. Kenraalien petos on sensuroitu jostain syystä visusti kaikkie tietoisuudesta. Saksassa asia on ollut aina melko yleistä tietoa, vaikka nuorempaa polvea on kovasti aivopesty.

    VastaaPoista