perjantai 10. lokakuuta 2014

YLE RUOKKI TOTUUS-DENIALISMIA.

"Knock-out game on rasistien luoma valhe"


Ylen verkkouutiset harhaanjohtaa tietoisesti kansaa jutussaan Poliisi: Helsingissä ei ole katujengiä, eikä rikosaallon taustalla ole yksittäinen jengi.

– Mediassa on ollut puhetta siitä, että olisi kyse katujengistä tai yhdestä jengistä, joka tekee rikoksia Helsingissä. Se ei pidä paikkaansa. Helsingissä tai Suomessa ei ole katujengejä, komisario Jari Taponen Helsingin poliisista sanoi Ylen aamu-tv:ssä perjantaiaamuna.

Tämä mielipide yhdessä poliisijohdon ja valtamedia-toimittajien aikaisempien lausuntojen kanssa täyttää järjestelmällisen valehtelun kriteerit. Tarkoituksena ei ole mitään muuta kuin hälventää kansalaisten mielikuvaa väkivaltaisten katujengien olemassaolosta ja niiden etnisestä koostumuksesta.

Ilmiö ei rajoitu vain Helsinkiin, vaan vastaavia jengejä löytyy myös Turusta ja viimeksi Tampereelta, josta kertoo Tamperelaisen uutinen Jenginuoret kiristävät keskustassa kännyköitä ohikulkijoilta
Tyypillisen valtamedian tapaan myös Tamperelainen pyrkii vähättelemään jengin jäsenten ulkomaalaistaustoja korostamalla, että onhan siellä suomalaisiakin (todennäköisesti mustalaisia, neekerinpatjoja ja wiggereitä). 

Han-suomalaisten osuutta korostaa etenkin Ylen aamu-tv:ssä haastateltu hiphop-wiggeri Seppo Lampela, joka käytti kuuluisan "hakkaavathan ja raiskaavathan suomalaisetkin" -kortin ikään kuin se poistaisi perussyyn eli sen, että ei-eurooppalaisista lorvailijoista koostuvat ulkomaalaisjengit hakkaavat ja raiskaavat yksinäisiä suomalaisteinejä:

– Hei, kasikytluvulla jo potkittiin mummoja! Ei tässä ole kerta kaikkiaan yhtään mitään uutta. Tämä on täysin normaalia. Tämä on nyt vaan joku hysteriapiikki. Jos ihmiset oikeasti yllättyvät jostain tällaisesta, niin suosittelen avaamaan sälekaihtimia ja katselemaan pihalle, Seppo Lampela toteaa.
Lampelalta jää huomaamatta se fakta, että koko ongelmaa ei olisi, mikäli tietyiltä alueilta tulevien ulkomaalaisten maahanpääsy olisi alunperin estetty. Enkä tarkoita tässä saksalaisia insinöörejä tai tanskalaisia vaatesuunnittelijoita.

Aamu-tv:n keskustelussa todellisen pohjanoteerauksen vetää kuitenkin Helsingin poliisin komisario Jari Taponen, joka nostaa koko asialle kädet ylös:

– En usko, että on kovin hedelmällistä keskustella maahanmuutosta tässä yhteydessä. He ovat kaikki suomalaisia, Suomessa syntyneitä. Pitäisi määritellä, mitä maahanmuuttaja sitten tarkoittaa.

Taponen siis katsoo, että koska paskat on jo housuissa, housuja ei kannata enää pestä vaan olla välittämättä koko paskasta tai jopa paskantaa vielä lisää housuihin.

Suomen kansalaisuus passissa on täysin eri asia kuin suomalaisuus. Kyllähän näille lakeuksille olisi tulossa 
lihaisten patojen ääreen vaikka miljardi etelän "kultamunaa", jotka ottaisivat mielellään paperinpalan, joka todistaisi heidän olevan suomalaisia. Meillä on täällä myös yli 400 vuotta oleskellut porukka, jotka ovat muodollisesti suomalaisia, mutta käyttäytyvät täysin eri sääntöjen mukaan kuin suomalaiset. Kokonaan huomioimatta on jäänyt sekin seikka, että suuremmassa etnisessä nollasummapelissä maahantunkeutujien jälkeläiset käyvät ääneen lausumatonta rotusotaa, jossa pyritään ottamaan vieraan maan resursseja haltuun.

Oudointa tässä mamujengin uutisoinnissa on silti ollut poliisin käytös. Toisaalta se kiistää, että kyseessä olisi järjestäytyneestä, maahanmuuttajataustaisesta katujengistä, mutta samalla se pyytää kansalaisilta tietoja jengin tekemistä ryöstöistä ja väkivallasta. On selvää, että tässä vyyhdissä poliisi valehtelee tietoisesti ja määräys siihen on saatu aina ministeritasolta. Maamme valtaapitävien suomalaisvihamieliseen politiikkaan kun kuuluu EU-lähtöisten monikultuuristen sensitiivisyyssääntöjen noudattaminen pilkulleen. 
******************   ***********************   *********************


YLE TV 1, 10.10.2014,  klo 21.00, A-Studio

Miksi nuorisoporukka hakkaa ja ryöstää? Muutamia kymmeniä nuoria epäillään useista pahoinpitelyistä pääkaupunkiseudulla. Poliisin mukaan kyse ei ole jengistä vaan muutamista erillisistä ryhmistä. Mistä pahoinpitelyaalto johtuu ja miten asiasta pitäisi puhua?  Vieraina kansanedustaja Tom Packalén (ps), koomikko Miika Pettersson ja nuorisotyöntekijä Omar Abdi. Ohjelman juontaa Jaakko Loikkanen #yleastudio On kaksi kysymystä, joissa Yle ei koskaan noudata tasapuolisuutta, nimittäin maahanmuutto-ongelmat ja homojen vaatimukset. Jälkimmäisessä kysymyksessä homouden eettisen yhdenvertaisuuden kieltäjät yksinkertaisesti sivuutetaan koko keskustelusta, mutta maahanmuutto-ongelmista studioon pääsevät keskustelemaan joskus myös sen kriitikot.

Silloin kun joku maahanmuuton autuutta epäilevä pääsee studioon, on keskusteluasetelma tälle poikkeuksetta epäedullinen, sillä maahanmuuttomyönteinen toimittaja sälyttää vain tämän väitteille todistustaakan. Tyypillistä on myös eri mieltä olevien lukumäärä kuten tänään A-studioissa, jossa maahanmuuttokriittinen kansanedustaja
Tom Packalén sai yksin väitellä kahta multikulturistista vierasta ja yhtä multikulturistista toimittajaa vastaan. Se jolla on silmät nähkööt:

Ohjelmalinkki tämän illan A-studioon.

Paras hetki nähtiin keskustelun alussa, kun entinen poliisi Packalén todisti nykypoliisin korruptiivisen valheellisuuden maahanmuuttajajengin tiedotuksessa. Packalén sanoi lähdesuojaan vedoten, että monissa väkivaltatapauksissa ulkomaalaisten motiivina on ollut rasistinen viha suomalaisia kohtaan, mikä on tullut ilmi kuulustelupöytäkirjoissa. Maamme virallinen poliisijohto on kieltänyt tämän kategorisesti, mikä on täysin ymmärrettävää, sillä onhan se kiistänyt alusta lähtien myös ensimmäisen premissin eli sen että tekijät ovat lähes poikkeuksetta muita kuin etnisiä suomalaisia.

Kuten aina ennen tämäkin tapaus on noudattanut tiettyä media-kaavaa. Eräs kansalaisvaikuttaja kiteytti proseduurin jäänneksettömästi
 somessa näin:
Näin se menee kuten se muuallakin on mennyt. HS-YLE-toimintaohje: 1) Salaa "nuorisoporukan" etninen tausta, 2) kun kaikki kuitenkin kuulevat muista medioista asian oikean laidan, esitä että tekijöiden ja uhrien etnisyydet ovat sattuma, ja jos/kun se ei auta, 3) kiinnitä huomio uutisen "rasistiseen" vastaanottoon ja lopulta 4) kun muut kortit on pelattu, selitä koko ilmiö rikoksen tekijöiden aiemmin kohtaamalla rasismilla.TV 1, 10.10.2014, Pressiklubi

Mitä ihmettä, jääkiekkoa pelaavia homojako muka? Vieraana Mikkä Väisänen Setasta, kommentaattoreina Kaarina Hazard ja Jouni Tervo. Juontajana Ruben Stiller.Tätä on yhteiskunnallinen keskustelu valtamedioissa 2014: studiossa samanmieliset keskustelevat tietystä asiasta poliittisesti korrektin agendan mukaisesti. Esimerkiksi homoudesta keskusteltaessa on olemassa tietyt parametrit joista ei voi poikeita ja ne jotka niistä poikkeavat, suljetaan keskustelun ulkopuolelle.

Nämä reunaehdot tarkoittavat sitä, että homoudessa itsessään ei voi olla mitään poikkeavaa ja vastenmielistä, ja ne jotka tämän ilmeisen valheen kiistävät, leimataan "julkisessa" - so. tarkasti valikoitujen ihmisten - keskustelussa poikkeaviksi (sic). Siksi tämänkin illan ohjelmaan kaiken säädyllisen rääpijä Ruben Stiller oli valinnut sopivat hengenheimolaiset kuten Setan Mikko Väisäsen, suomalaisvihamielisen femakkotantta Kaarina Hazardin ja kompromissipoika Jouni Tervon. Kyseessä on sen verran hapokasta tavaraa, että sitä on lupa katsoa vain omalla vastuulla:

Pressiklubi 10.10.2014


********** ************* ************* ********** ************* *************

Loppukevennys: Monikulttuurisuus etenee Turussa:


Uutinen: Joukkotappelu jalkapallokentällä - ottelu keskeytettiin
************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

1 kommentti:

  1. "Hei, kasikytluvulla jo potkittiin mummoja! Ei tässä ole kerta kaikkiaan yhtään mitään uutta. Tämä on täysin normaalia. Tämä on nyt vaan joku hysteriapiikki. Jos ihmiset oikeasti yllättyvät jostain tällaisesta, niin suosittelen avaamaan sälekaihtimia ja katselemaan pihalle, Seppo Lampela toteaa."

    Todellisuudessa tässä on kysymys selvästä väkivallan nopeasta kasvusta ja tekijänä mamut. Normaalia ei siis voi olla aika vähän aikaa sitten tms. Pahempaahan tässä tietenkin on se että suomalaisia rangaistaan rikoksista mutta mamuja ei tai sitten rangaistus on mahdollisimman lievä. Suomalaisia siis syrjitään yhteiskunnan tahoilta. Tämä samahan on todellisuutta jo muualla Euroopassa myös. Siten on selvää että yhteiskunta on nimenomaan tarkoittanut sen näin ja ehkä ollut myös luomassa väkivaltajengejä jos ei niitä sitten ole ollut luomassa vain ulkomainne tiedustelupalvelu. Joka tapauksessa poliitikot ovat saaneet käskyn sietää väkivaltaa ja syrjiä suomalaisia.

    "En usko, että on kovin hedelmällistä keskustella maahanmuutosta tässä yhteydessä. He ovat kaikki suomalaisia, Suomessa syntyneitä. Pitäisi määritellä, mitä maahanmuuttaja sitten tarkoittaa."

    Kyllä se on mietitty selvästi. Jos poliisi ei mieltäisi näitä mamuiksi heitä kohdeltaisiin ihan eri tavalla.

    VastaaPoista