keskiviikko 1. lokakuuta 2014

MONIKULTTURISMISSAAN YKSIÄÄNINEN YLE.

Oikealla Tommy Lindgren ja Karri "Huuli" Paleface.


Lindgren & Sihvonen Yle Puheessa 22.8.2014 alkaen.


Ohjelman promovideo.


Juurettomat viihdeteollisuuden multkulturaaliset mannekiinit ovat saaneet hiljattain taas lisää ohjelma-aikaa Ylessä. Ohjelman toinen näsäviisastelija, Tommy Lindgren, lienee omahyväisyydessään yksi ärsyttävimmistä monikultturismin puolesta puhujista maassamme. Tämä kaikkien kukkahattutätien unelmavävy, Amnesty Internationalissakin työskennellyt hyväkäs, on poliittisessa korrektiudessaan jopa raivokkaampi kuin kollegansa halkiohuuli-Paleface.

Jaetun ideologian lisäksi heille on yhteistä myös se, että kumpikin tekee aivan sietämättömän paskaa musaa. Lindgrenin Don Johnson Big Band on rasittavaa pirisammioon upotettujen adhd-häiriöisten nopeutettua puheripulointia, jota ei kuuntele kai muut kuin samaan viiteryhmään kuuluvat pirinistihipit. Palefacen hip hop on puolestaan tylsämielistä vauvan jollotusta, jota ryydittää vainoharhaiset kulttuuribolshevistiset julistukset. Vaikkei Tero Vaarankaan musiikissa ole kovin paljon hurrattavaa, ymmärtää hän sentään sen, että hip hop ei ole muuta kuin infantiilia ja vammaisesti nykivää älämölöä:

"Rap on falskia atonaalista paskaa. Alkuasukasmusiikkia ilman melodioita! Ja suomalainen rap aivan erityisen falskia. Peruskoulun käyneet, ehjähampaiset lukiolaiset madaltavat ääntään, tekeytyvät mustiksi vankilakundeiksi ja marisevat kuin J. Karjalainen banjolevyillään. Katu-uskottavuus edustaa pikkuporvarillista radanvarsitaajaman laatua!"


TV 1, 1.10.2014, klo 19.00, Historia: Haamuarmeija

Toisen maailmasodan aikaan pieni Yhdysvaltain armeijan erikoisyksikkö onnistui näyttävillä trikeillä harhauttamaan saksalaisjoukkoja. Puhallettavien valetankkien lisäksi käytössä oli mm. erikoisia äänitehosteita.

Yle typistää jälleen ihmiskunnan historian toiseen maailmansotaan ja liittoutuneiden voittoon natseista. Sikäli dokumentti kuvaa hyvin jenkkien yleistä mentaliteettia, jossa kaikkinainen kierous on sallittua niin sodassa kuin bizneksessäkin. Mitään sotilaskunniaa ja ritarillisuutta tuossa lapsenmielisten hajoavassa imperiumissa ei tunneta, sillä tänäänkin se pommittaa kivikautisia kansoja kauko-ohjattavilla lennokeilla, koska se ei uskalla panna omia miehiään likoon. Amerikka edustaa ideologiaa, jota se vaatii koko maailmalta, mutta jonka puliveivaavan globaalikapitalismin puolesta kukaan ei ole kuitenkaan valmis kuolemaan.


TV 2. 1.9.2014, klo 22.50 Docventures: jälkikeskustelu

Docventures esittää: Docventures-luolassa märehditään illan teemaa yhdessä vieraiden kanssa. Osallistu keskusteluun osoitteessa yle.fi/docventures HD

Keskustelua illan dokumenttielokuvasta Perkele - kuvia Suomesta (ohj. Jörn Donner, 1970). Keskustelijoiksi oli valittu Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson ja Kokoomusnuoreten uusliberaali puheejohtaja Susanna Koski.

Illan aihepiiri käsitteli suomalaisuutta, josta nämä politiikan nuoret broilerit olivat ydinsisällöltään samaa mieltä. Sillä vaikka he eivät sitä ääneen sanonetkaan, niin molemmat näyttivät olevan sitä mieltä, ettei kansallisvaltio Suomen ydintehtävä ole ajaa suomalaisten etua. Sen sijaan Suomen pitäisi toimia joko pelkkänä globaalitalouden yhtenä markkina-alueena, johon kuka tahansa työhalukas voi tulla laskemaan yleistä palkkatasoa tai sitten maana, johon kuka tahansa "turvaa hakeva" voi saapua subjektiivisen oikeuden perusteella. 

Jälkikeskustelun antikliimaksi oli videohaastateltu Jörn Donner, jonka mielestä Suomi on ulkomaalaispolitiikan vuoksi "paska maa", koska 20 vuodessa kymmenkertaistunut maahanmuuttajien määrä on hänestä edelleen hävettävän vähän. Olisi mukava tietää, mikä olisi Donnerille ulkomaan elätettävien sopiva määrä. Kenties 5 miljoona? Naurettavan vähän sekin, sillä viime kädessä tänne olisi pyrkijöitä 7 miljardia, jos rajat olisivat kaikille auki ja suomalaiset kykenisivät heidät elättämään. 

 

************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti