keskiviikko 8. lokakuuta 2014

TOTUUSMINISTERIÖN ALAISEN YLEN HISTORIADOKUMENTIT.


Yle noudattaa Totuusministeriön ohjelmapolitiikkaa.

TV 1, 8.10.2014, klo 19.00. Historia: Kanoottisankarit


Vuonna 1942 kymmenen brittiläistä merisotilasta laskettiin vesille Ranskan rannikolla. Heidän oli määrä meloa Bordeaux'n satamaan ja upottaa sinne ankkuroituja saksalaisten rahtilaivoja. T: BBC HD


Lähes koko Suomen kansalle on selvää, että Ylen ohjelmapolitiikkaan vaikuttavat vanhat taistolaiset ja heidän kulttuurimarxilaiset jälkeläisensä ovat mitään häpeämättömiä propagandisteja, voisipa joku pitää heitä kansanvihollisinakin. He ovat historiadokumenttien portinvartijoita ja kas kummaa, keskiviikon historiadokumenteiksi valikoituu lähes poikkeuksetta teema, joka liittyy jollain tapaa Saksan kansallissosialisteihin.

Miten niin muka propagandaa tällaiset viikottaiset natsiohjelmat? Ihmisiähän vain yksinkertaisesti kiinnostavat natsit. Vai kiinnostaako heitä natsit siksi, ettei olohuoneessa hohkaava propagandakone halua tarjota historiasta muuta, vaikka jotain sellaista, joka olisi historiapoliittisesti ikävää punaliberaaleille?

Ohjelmanhankkijat ovat ilmiselvästi samoilla linjoilla vanhan tuttumme, sosiaalipsykologian (sic) tohtori Inari Sakkin kanssa, jonka mielestä kansalaisia pitäisi indoktrinoida hyväksymään maahanmuutto käyttämällä hyväksi väsymätönä ja rituaalista natsien kauhistelua:
Kokeellisessa tutkimuksessa suomalaisille esitetään esimerkiksi muistoja toisen maailmansodan aikaisista Karjalan nälkäleireistä ja ruotsalaisille Ruotsin natsiyhteyksistä ja pakkosterilisaatioista, Sakki kertoo. Muun muassa Saksassa tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan olettaa, että tällainen manipulaatio herättää kollektiivisia häpeän ja syyllisyyden tunteita, joilla on Sakin mukaan yhteys myönteisempiin käsityksiin ulkoryhmiä – esimerkiksi maahanmuuttajia – kohtaan.
Yle Historiadokumenteista vastaavien nimet on saatava julkisuuteen. Heidän puolue- ja ideologinen taustansa on myös paljastettava. Toki heille annetaan mahdollisuus selittää sairaalloisen natsimaniansa motiivit, vaikka onkin selvää, mitä kieroilevaa puppua nämä kökkötraktorit ovat valmiita selittämään.


******** ************* *************** ****************** *****************

Viime päivinä riehunut keskustelu värillisten väkivaltaisesta rasistijengistä (mm. Yle Watch 7.10.2014) ei valtamedian toivomuksesta huolimatta ole ottanut laantuakseen. Siksi esimerkiksi Yle on marssittanut julkisuuteen "asiantuntijoita", jotka yrittävät selittää asian parhain päin ja kääntää ilmiselvän rasismin suomalaisten niskoille. Chutzpah!

Yle verkkouutiset kertoo juttunsa Nuorisojengien väkivalta ei yllätä nuorisotyöntekijää – "Kaduilla hirveä määrä aikuisennälkäisiä nuoria" insertissä näin:

Helsingin kaduilla ja ostoskeskuksissa nuorison kanssa työskentelevä Heikki Turkka uskoo, että jotkut nuoret hakevat hyväksyntää väkivallan kautta. Nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitio korostaa, että asiasta ei pitäisi tehdä maahanmuuttajakysymystä.
Ilmeisesti Turkan ja Laition mielestä kyse ei voi koskaan olla maahanmuuttokysymyksestä, vaikka kolmannen maailman vapaamatkustajat tappaisivat ja raiskasivat suomalaiset viimeiseen mieheen ja naiseen. Kysehän on siitä, että Afrikan kultamunat hakevat vain hyväksyntää. Muut selitykset olisivat rasismia ja rasismiahan harjoittavat lähtökohtaisesti pelkästään valkoiset.

Valtiovallan hyysärien kuohitsema ja suomalaisvihamielistä mediaa peesaava poliisi selittää silmät kirkkaina poliittisesti korrektia valhetta kuin mikäkin persettä nuoleva mallioppilas:

Poliisin mukaan suuri osa väkivaltaa käyttävistä jengiläisistä on maahanmuuttajataustaisia mutta mukana on myös kantasuomalaisia. Helsingin kaupungin nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitio korostaa, että asiasta ei pitäisi tehdä maahanmuuttajakysymystä. Hänen mukaansa nuorten etninen tausta ei ole selittävä tekijä.  – Kysymys on siitä, että Helsingissä on valitettavasti kasvava määrä nuoria, jotka ovat koulutuksen ja työelämän ulkopuolella, Laitio sanoo.
Voisko Laitio selittää sitten sen, mikseivät syrjäytyneet kantasuomalaistet muodosta 50-hengen jengejä, jotka hakkaavat ja ryöstävät systemaattisesti ei-suomalaisia?

Kyseisen mustan rasistijengin viimeisin kulttuurin rikastus Iltalehden uutisen mukaan: Nuorisojengin viimeisin julma isku: Uhria iskettiin puukolla reiteen Helsingin keskustassa


Ymmärrettävästi kantasuomalaiset ovat tällaisesta väkivallasta ja viranomaisten välinpitämättömyydestä raivoissaan. On alettu vaatia jopa suoraa toimintaa ja itsepuolustusta maahantunkeutujien väkivaltaa vastaa. Äärimmäisenä esimerkkinä ehdotetaan oman käden oikeutta kuten Asiaa Suomesta -blogin kirjoituksessa "Mamusaasta riehuu pääkaupunkiseudulla (entistä avoimemmin)". Yle Watch kuitenkin muistuttaa, että se ei halua kehottaa ketään mihinkään rikolliseen toimintaan.


************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti