tiistai 26. heinäkuuta 2016

ISIS PANEE MENEMÄÄN, YLELLÄ LUOTTOASIANTUNTIJAT SELITTELEMÄSSÄ

"Jumalan rauhaa vaan, se on Isis tässä hei! Minulla
on teille eurooppalaisille vähän asiaa."

Tämä ja viime viikko ovat olleet melkoista haipakkaa Saksassa ja Ranskassa, kun tummaveriset Isistä fanittavat partalapset ovat panneet haisemaan oikein kunnolla. Viimeksi tänään saimme kuulla, kuinka terroriverkosto Isisin saraseenit hyökkäsivät Pohjois-Ranskan Saint-Etienne-du-Rouvrayssa katoliseen kirkkoon, ottivat siellä panttivankeja ja leikkasivat papilta pään irti. Lopulta poliisin rynnäkössä molemmat muslimiveijarit eliminoitiin. Ylekään ei voinut selittää tekoa punaisen yliopiston tutkijan suulla nuorten mielenterveydenhäiriöksi, sillä itse Ranskan presidentti  François Hollande sanoi hyökkääjien olleen Isis-järjestön sotilaita (Isis ilmoittaa, että Ranskan kirkkohyökkääjät olivat järjestön "sotilaita").

Ei tarvita suurta mielikuvitusta, miten tapaukseen olisi reagoitu meillä ja muualla lännessä, jos esimerkiksi nationalistiaktivistit olisivat tunkeutuneet moskeijaan, ottaneet siellä hartaasti pyllistelevää parta- ja hameväkeä panttivangeiksi ja lopulta kurkuttaneet imaamin. Tv-ruudut olisivat täyttyneet viikkokausiksi tarkkaan valituista "asiantuntijoista", nationalisteja olisi kohdannut summittaiset massapidätykset, järjestöjä olisi lakkautettu ja yhteiskunnan punasiipi olisi ollut pitkään hysteerisessä hälytystilassa. Toteutumattomat skenaariot sikseen, sillä  tällä hetkellä Euroopassa ainoaa oikeaa terrorismia on muslimien tekemiset, joista näyttää tulleen uusi musta, ilmiö, joka on arkipäivää ja jolle ei tehdä rituaalisten voivottelun ja tyhjän uhon lisäksi yhtään mitään.

Viime aikaisista terrori-iskuista puhuttaessa on syytä pitää mielessä, että värillisten kehitysmaalaisten arkipäivän terrori, "tavalliset murhat", ryöstöt ja raiskaukset ovat se todellinen väkivallan mittari Euroopan alkuperäisväestöä vastaan. Vuositasolla kehitysmaataustaiset muukalaiset tappavat ja raiskaavat eurooppalaisia tuhansittain, jonka vuoksi tästä lähes kansanmurhaavasta väkivallasta on tullut normaalia maanosamme kaduilla ja lähiöissä, jopa siinä määrin, että poliittinen ja kulttuurinen eliitti pitää sitä sopivana hintana ihanasta monikulttuurisuudesta. Tosin eliiitin ohjauksessa oleva valtamedia ei juurikaan halua kuuluttaa suurella yleisölle eläimellisesti käyttäyvien värillisten rikastuksista.

Katolisen Etelä-Saksan tapahtumat ovat vain jäävuoren huippu maahantunkeutujien kaunaan ja kateuteen perustuvasta väkivallasta. Muistin virkistykseksi listaamme tapahtumat, niin kuin Yle ne meille veronmaksajille kertoi:

18. heinäkuuta
nuori afganistanilainen turvapaikanhakija hyökkäsi Würzburgiin kulkeneessa junassa kirveellä ja puukolla matkustajien kimppuun haavoittaen viittä vakavasti. Poliisi ampui Allahia kirkuneen Isisin sotilaan myöhemmin kun tämä yritti tulla poliisien päälle. (Isis: Saksan kirveshyökkääjä oli järjestön taistelija – huoneesta löytyi Isisin lippu)

22. heinäkuuta iranilaistaustainen nuori ampuu  yhdeksän ihmistä, lähinnä turkkilaisia ja albaaneja, kuoliaaksi McDonaldsin hampurilaisravintolassa Münchenissä. Murhien jälkeen hän ampui itsensä. Suomessa etenkin Yle on korostanut teon epäpoliittisuutta, sillä pääsyy olisi sen mukaan koulukiusaaminen: Poliisijohtaja: Münchenin ampumisella ei yhteyttä pakolaisteemaan tai Isisiin). Hullunkurisinta uutisoinnissa on se, että teko liitetään poliisiijohtajan auktoriteetillä yksioikoisesti Anders Breivikiin, vaikka tekijöiden motiviit olivat täysin erilaiset. Suomen valtamedialle tyypilliseen tapaan Yle jättää kertomatta, että aloittaessaan teloitustyönsä Ali David Sonboly huusi kuuluvasti islamistiterroristien tapaan Allāhu akbar!  (Allah (Jumala) on suuri!). Asiasta kertoi mm. The Sun lehti verkkosivuillaan. Joka tapauksessa Sonbolyn massamurhan yhdistämisellä Breivikiin haluttiin herättää vanha muistijälki valkoisesta syyllisyydestä ja siten hämärtää Münchenin tekijän etnisyys ja muslimitausta. Ameriga.org -blogia ylläpitävä Brett Stevens kertoo terroritekojen olevan taustoiltaan ja motiiveiltaan täysin päinvastaisia: Breivik halusi pelastaa Euroopan, vieraantunut Sonboly puolestaan sen kuolemaa:
Anders Breivik shot Leftists as a means of kicking off a war between the forces destroying Europe and those trying to save it. The end result of his act was brilliant: it made people realize that there is a personal cost to being Leftist, and caused a withdrawal from the perception of Leftism as universally socially-accepted and beneficial to the individual with no opportunity cost. Instead, it identified Leftists as an enemy. This is a far more intelligent method than shooting the multiculture, which feels like bullying to most of us.

Ali Sonboly shot other multiculture and Germans because he hated being an outsider. His goal was the opposite of Breivik: he did not want to save Europe, but to destroy it, and may or may not have identified multiculturalism as part of his misery. Unlike Breivik, he killed himself and left no extensive manifesto, such that all we know of him is what he said at the shooting and what he left on social media.
24. heinäkuuta 21-vuotias syyrialainen turvapaikan hakija tappoi Etelä-Saksan Reutlengenissä raskaana olleen naisen machete-puukolla ja haavoitti viittä muuta ennen kuin hänet saatiin pidätettyä. Ylen niukkasanaisessa jutussa Syyrialaismies surmasi naisen viidakkoveitsellä Saksassa, toivotaan tietenkin parasta: "Toistaiseksi surmatyön syytä ei tiedetä. Poliisi ei kuitenkaan usko, että tapaus liittyisi millään tavalla terrorismiin." Kyse ei liene Isis-taistelijasta, vaan poliisin vanhasta tutusta, joka on riehunut aiemminkin julkisilla paikoilla. Juuri nämä maltilliset tavalliset kehitysmaalaiset tappavat eurooppalaisia eniten eivätkä ideologisesti tietoiset muslimiterroristit.

24. heinäkuuta
kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut 27-vuotias syyrialaismies räjäytti pommin pienessä Ansbachin kaupungissa. Räjähdyksessä kuoli teon tekijä ja siinä haavottui 15 sivullista. Aluksi tekoa pidettiin kostona sille, että ilman lippua ollutta tekijää ei päästetty sisään lähellä olleeseen festivaaliin. Ravintola edessä tehdyn itsemurhaiskun motiviiksi on pajastumassa - yllätys yllätys! - islamilaisuus ja uskollisuus Isis-järjestölle. Tästä kertoi myös Yle tuoreessa jutussaan Baijerin sisäministeri: Ansbachin pommimies vannoi videolla uskollisuutta Isis-johtajalle.

Mitä tekee Euroopan poliittinen eliitti? Sulkee maanosamme rajat ja palauttaa takaisin jo maassa olevat turvapaikan hakijat. Kyllä, mutta sen tekee vasta tuleva kansan tukema eliitti, niin sanotun ylimääräisen uutislähetyksen jälkeen. Sitä ennen, kuten tänään, saamme kuulla korruptoituneen rappiodemokraatti 
François Hollanden tyhjää uhoa, jossa hän tarjoaa meille vain lämmintä kättä:
Isis on julistanut sodan meitä vastaan. Meidän pitää taistella tässä sodassa kaikin mahdollisin keinoin, mutta lakia noudattaen. Se tekee meistä demokratian.

3 kommenttia:

 1. Oletteko muuten panneet merkille, että kaikkien massamurhaajien elämät kaivetaan auki mediassa? Breivikit, Una bomberit jne. Tehdään dokumentteja, jotka alkavat ko.hlön syntymästä. Yritetään suorittaa psykopatologia, että ihmiset voisivat muodostaa kuvan tekijästä ja sitä kautta saada käsityksen hänen motiiveistaan. Yhdestäkään islamilaisesta terroristista ei ole tätä tehty. Miksiköhän ei?

  VastaaPoista
 2. Heidän psyykensä on niin yksiulotteinen, ettei niistä suurta psykodraamaa revittäisi. "Äbälä wäbälä, tarkotit loukhata!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä juuri. Sellaiset dokumentit veisivät pohjan pois kaikilta kotoutumis jne puheilta. YLE ei todellakaan halua esittää dokumenttia siitä millaista väkeä tänne oikeasti tulvii.

   Poista