sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

JO 8 KUUBALAISURHEILIJAA PIDÄTETTY TÖRKEÄSTÄ RAISKAUKSESTA - YLESSÄ TEESKENNELLÄÄN HÄMMÄSTYSTÄ

Kolme kahdeksasta törkeästä raiskauksesta
epäillystä kuubalaisesta lentopalloilijasta.

Yle uutisten tuore verkkosivujensa juttu Jo 8 kuubalaislentopalloilijaa epäillään törkeästä raiskauksesta jättää kertomatta, että raiskauksen uhri saattaa olla vain 9-vuotias lapsi. Asian toi ilmi MV-lehti, joka perusteli tietoaan sillä tosiasialla, että Vimeo videopalveluun oli ladattu video, jossa  Kuuban lentomaajoukkeen pelaaja Ricardo Calvo masturboi 9 vuotta vanhan tytön edessä Tampereen Ilves-hotellihuoneessa. Mitä muuta tytölle tehtiin on uusien tietojen mukaan paljastumassa raiskaukseksi, johon on jollain tapaa osallistunut peräti kahdeksan miestä.

Yle hämmästelee artikkelissaan Rikosprofessori Kuuban lentopalloilijoiden rikosepäilyistä: ”Varmasti toista vastaavaa ei ole ollut Suomessa” professori Matti Tolvasen suulla tapahtunutta muka ainutlaatuiseksi, vaikka afrikkalaisperäisten miesten tekemät joukkoraiskaukset eivät ole mitenkään poikkeuksellisia. Totta kai professori Tolvasen piti lyödä pöyään tuttu "raiskaavathan suomalaisetkin" -kortti, vaikka hän itsekin totesi, että Kiteen miesten pesäpallojoukkueen joukkoraiskaussyyte kuivui kokoon todisteiden puutteessa.

Mölisevillä maahanmuuttokriittisillä foorumeilla hoetaan koko ajan, että nimenomaan muslimit joukkoraiskaavat ikään kuin uskonto olisi perussyy eläimelliseen käytökseen. Väite on absurdi, sillä esimerkiksi muslimitaustaiset Suomen tataarit eivät ole koskaan syyllistyneet moiseen toimintaan. Rasistiksi leimautumisen pelossa maahanmuuttokriittiset käyttävätkin kiertoilmaisua muslimi, vaikka todellisuudessa he tarkoittavat neekeriä ja arabia.

Mustassa Afrikassa kuten Etelä-Afrikassa kristityt neekerit ovat syyllistyneet lukuisiin joukkoraiskauksiin, joten muslimikriitikoiden on turha valehdella itselleen, että päästämällä maahan mustia kristittyjä raiskaustilanne muuttuisi olennaisesti. Sitä paitsi Kuuban mustat joukkoraiskaajat tulevat sosialistisesta maasta, jossa suurin osa väestöä on ateisteja. Kun muut muuttujat on suljettu pois, ainoaksi järkeväksi selitykseksi joukkoraiskauksille jää tekijöiden rodullinen tausta, jonka juuret ovat Afrikassa. Sekä Afrikassa että länsimaissa riehuva joukkoraiskausepidemia on mustien käsien työtä, eikä sillä ole mitään tekemistä uskonnon tai muun maailmankatsomuksen kanssa. Eräänä todisteena tästä on se, että Japanissa lukuisiin ulkomaalaisten tekemiin raiskauksiin ovat syyllistyneet enimmäkseen yhdysvaltalaiset merijalkaväensotilaat, jotka ovat olleet taustaltaan poikkeuksetta mustia.

Eräs hypoteesi, jota tukevat myös tieteelliset tutkimukset, on se, että erityisesti neekerimiehet ovat seksuaalisesti kontrolloimattomia. Tämä selittäisi myös heidän taipumuksensa siirtyä helpommin tavanomaisesti seksuaalisesta häirinnästä raiskaamiseen. Se, onko kyseessä geneettinen ominaispiirre vai miesrinkien alakulttuurista on vielä epävarmaa, mutta varmaa on sen sijaan se, että monille afrikkalaismiehille joukkoraiskaaminen on tapa, jota ei tavata juuri lainkaan muiden rotujen ja etnisten ryhmien miehillä rauhanajan oloissa. Koska Saharan eteläpuolisten neekerien ja pohjoisafrikkalaisten arabien poikkeuksellinen taipumus raiskaamiseen eli geneettiseen varkauteen tunnetaan, pitäisi eurooppalaisten valtioiden kieltää maahanpääsy näiden alueiden kaikilta miehiltä.

2 kommenttia:

  1. On ollut vastaava tampereella, ei raiskus mutta raiskukseen verratava seikka. En tiedä menikö juttu oikeuteen mutta kamala kohu oli maan alla, sovinaisita henkilöistä tuli rasisteja yhdessä yössä, järkyttävää kuuneltavaa. Olen huomannut saman ilmiön mm. uusvicalla muslimi tekee jotian väärin tiedostamattaan onhan hän oman kultuurinsa edustaja, niin nainen muutuu marokolaisvastaiseksi ja islmin vastaisekis viikossa ja siittä eteenpäin, aivan kuin ei kykenisi käsitelemään kutturi eroa. Capoeira opettaja käytti hyväski lähes jokatoista naisoppilastaan niin taloudellisesti seksuuaalisesti kuin käyttäytyi väkivaltaisesti 2000 luvun alun Tampereella. Tälläöistä on maan alla, tiedä sitten onko raikus epäily harhaa vaiko tosi totta.

    VastaaPoista