tiistai 5. heinäkuuta 2016

VIELÄ SANANEN HOMOKULTTUURISTA

Helsinki Pride - he tekevät sen itse. Voiko tätä väkeä
vakavalla naamalla pitää oikeustoimikelpoisena?

Yleisradion intiimistä suhteesta ns. homokulttuuriin kertoo se, että mediakolossi julkaisi Yle Helsingin sivuilla viime sunnuntaina oman virtuaalivideon Helsinki Pride -kulkueesta. Yle ei tietenkään ole ainoa kotimaan media, joka hehkuttaa Helsingin homomarssia, mutta se on suurista medioista siitä selvästi innostunein jo pelkästään sen perusteella, kuinka paljon kritiikitöntä materiaalia se aihepiiristä levittää. Helsinki Priden ympärillä pyörivä media-hype on lisääntynyt vuosi vuodelta ja 
Setan ideologiaa ajava tapahtuma on paisunut kuin itsestään viikon mittaiseksi pervokarnevaaliksi. Homokulttuurin ilmenemismuotoja analysoiva Iiro Nordling kysyykin aivan aiheellisesti tuoreessa blogikirjoituksessaan, kuinka pitkälle lapsenmieliset nautiskelijat ovat valmiita menemään:
Näyttää siltä, että tällaiseen karnevaalien sävyttämään homouteen ei kuulu jonkinlainen arjen eläminen. Halutaan elää kokemuksesta toiseen. Ensin on euroviisujen aika, sitten gay-kansa alkaa ottaa julkista tilaa haltuun. Aiemmin homoilla oli jokin oma päivänsä. Tietenkin homot ottavat rusinat pullasta ja siis valtaavat kesä- ja heinäkuiset kadut haltuunsa ympäri maailmaa. Nyt gay-pride on paisunut jonkinlaiseksi kuukauden mittaiseksi riettauden ylistykseksi. Varmaan seuraavaksi juhlistetaan gay-kansan teemavuosia. Jotenkin yhden päivän juhlat ovat käyneet jo liian laimeaksi. Tuollaisessa huumeessa elämisessä tarvitaan suurempia ja suurempia annoksia vuosi vuodelta. Jotenkin ymmärtää, että rikollisuuden ja slummien täyttämässä Brasiliassa halutaan viettää samba-karnevaaleja. Itkua ja surua tulee vuoden mittaan vastaan muutenkin.
Viikonlopun jälkeen erilaiset vastamediat ovat julkaisseet kuvottavaa materiaalia Helsingin homobakkanaaleista. Etenkin artikkeli Pride - koko perheen juhla? sisältää kuvamateriaalia, jota ei edes patologisin homovihaaja olisi voinut keksiä, sen verran häiriintynyttä väkeä kuvissa on liikkeellä. Kuvia katsellessa käy selväksi, että homokulttuurin vastaisen materiaalin julkaisu on turhaa, sillä LGBT-väen hilluminen kadulla ajaa saman asia - toisin sanoen he tekevät sen itse.

Homoissa ongelmana ei ole se, mitä he tekevät kotonaan ja sovitusti, vaan tuohon seksuaaliseen oikkuun sisältyvä homokulttuuri ja sen kyljessä viihtyvät, yleensä heterot, kulttuurimarxilaiset agitaattorit, jotka haluavat käyttää homoja hyväksi ajaakseen punaista pelastususkontoaan. Kulttuurimarxilaista agendaa kannattaville (joista noin 100% tietenkin kiistää olevansa kulttuurimarxilaisia) julki-sodomiaa tärkeämpää on homojen elämäntapa, joka halutaan istuttaa myös valtaväestöön. Kansalaisvaikuttajana tunnettu Veli Pesonen kuvaa Facebook-sivujen viikonlopun päivityksessään osuvasti, miksi homokulttuurin normalisoiminen tai jopa sen esikuvaksi ottaminen on vaarallista eurooppalaisille:
Homojen alakulttuurissa on runsaasti piirteitä jotka mahdollistuvat sillä tai ovat suoraa seurausta siitä että seksisuhteista ei voi syntyä lapsia. Koska tiedotusvälineiden ja akateemisen väen viime vuosikymmeninä omaksuma linja on ollut homojen alakulttuurin mainostaminen ja viesti näyttäisi hiljalleen menevän perille, ei seuraus voi olla muu kuin valtaväestön elämänmenon vähittäinen muuntuminen homojen alakulttuurin suuntaan.

Homokulttuuri siis tarttuu. Sitä kivaa ei voi pitää jos on vaarassa tulla lapsia, joten lapsettomuus on tämän "uutostyön" vaikutuksena luonnollinen valinta yhä useammalle heteroseksuaaliselle naiselle. 
Jos homokulttuurin kyllästämä nainen muuttaa mieltään ja haluaa lapsen, hän todennäköisesti hankkii lapsen. Mutta lapsi pakottaa hänet elämäntapaan, josta hän ei pidä ja josta hän jokin aika sitten varta vasten halusi pois. Seurauksena onnettomuutta sekä äidille että lapselle, psykiatreja, lääkkeitä, välinpitämättömyyttä, mahdollisesti heittellejättöä, lastensuojelutapaus, jos eli parisuhteessa niin ero. Lapsen kärsimys on suurin.

Homokulttuurissa välinpitämättömäksi ja ylimieliseksi marinoitunut lisääntymisikäinen väestö, huolestuneena siitä kuka heistä sitten vanhana huolehtii, herkästi kannattaa maahanmuuttoa maista joissa homokultturin yleisrasittavuutta ei ole ja asenteet ovat toiset. Jää miettimättä tai kenties kokonaan hoksaamatta, että nämä ihmiset kärsivät muista ongelmista vielä enemmän.  
Olisi siis tarpeen valtaväestön suojella itsensä homokulttuurilta ja yhteiskunnan olla myöntämättä homoille ainakaan adoptio-oikeutta. Synnyttäminen olisi muutenkin tehtävä luvanvaraiseksi.


                                                      *****************************
Yle TV2 Tiistai 5.7.2016 klo 10:30, Kioski: Rakelin kuplassa

Rakel Liekki kohtaa asiat ja ilmiöt kukkahattu tanassa ja telaketjut rasvattuina. Tiistaisin Kioski on rehellisesti Rakelin kuplassa. Rakel valtaa televisiosi joka tiistai klo 19.30. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.


TV2 Tiistai 5.7.2016 klo 18:45, Lesbot Yle 

8/11. Charlotte kamppailee vihantunteidensa kanssa, ja Emma Jennie korjauttaa huulensa. Cindy aloittaa nettideittailun ja löytää kiinnostavan ihmisen Suomesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.


Yle Teema Tiistai 5.7. klo 21:00, Churchill: Verta, hikeä ja öljyvärejä  

Winston Churchillin elinikäisenä intohimona oli maalaaminen. Andrew Marr tutkii, miten tämän suurmiehen yksityinen intohimo maalaukseen yhdistyi hänen julkiseen uraansa poliitikkona ja valtiomiehenä. HD Äänitekstitys: suomi.

Ei vieläkään kriittistä dokumenttia tästä Britti-imperiumin tuhoajasta ja sodanlietsojasta, joka rauhanehdostuksista huolimatta halusi jatkaa sotaa yhdessä totalitaristen Neuvostoliiton kanssa.


Yle Teema Tiistai 5.7.2016 klo 23:05, Querelle (K16) 

Rainer Werner Fassbinderin viimeiseksi jäänyt ohjaus perustuu Jean Genet'n romaaniin. Brad Davisin esittämä merisotilas Querelle saapuu Brestin syntiseen satamakaupunkiin ja panee paikat sekaisin. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi). 


Uusintana esitettävä homopornoelkokuvassa on edelleen virheellinen K-16 luokitus.


Yle Fem Tiistai 5.7.2016 klo 19:45, Aktivismin aika 

6/8. Mikä on aktivismin hinta? Tulisielu Roegshanda Pascoe asuu Kapkaupungin köyhässä kaupunginosassa. Hänen työnsä ilmastokysymysten parissa on tuonut hänelle vaarallisia vihollisia. Opiskelija Uriel Ferera on aseistakieltäytyjä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.


Yle TV1 Maanantai 4.7.2016 klo 15:50 Minun totuuteni: Caroline Krook 

5/8. Tukholman hiippakunnan entinen piispa Caroline Krook on kätkenyt pakolaisia ja taistellut homoseksuaalien oikeuksien puolesta. Mitä mieltä hän on naispappeuden vastustajista ja uskonnollisista fundamentalisteista? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

Tämä oli mahdollista ennen vain Ruotsissa: täyskaheli femi-kommunisti pääkaupungin piispana. Haastattelu on suorastaan loistava, sillä se paljastaa täysin avoimesti kuinka tämä papin kaapuun pukeutuva sukupuolinarsistinen kommunisti vihaa Ruotsia ja haluaa sen kansalle pahaa.Yle TV1, Maanantai 4.7.2016 klo 19:00, Historia: Natsikoodin ratkaisija  

Millainen mies oli matemaatikko AlanTuring ja miten hän osaltaan vaikutti toisen maailmansodan loppumiseen? Miksi ja miten hänen työnsä vaikutti nykyiseen tietojenkäsittelyyn ja tietokoneiden kehitykseen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Yle TV2 Maanantai 4.7.2016 klo 18:45, Lesbot 

7/11. Frasse haluaa yllättää Emma Jennien, mutta kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Rebecka ja hänen vaimonsa suunnittelevat perhe-elämää ystäviensä kanssa, jotka haaveilevat isyydestä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

1 kommentti: